- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.041
arkadaşlar biz 1 aylık olduk ama hala 2 göğüsten toplam 40 cc süt geliyoooooooooooooooo ve bebişim doymuyoo ve maaalesefff mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorummm.
bana yorum getirir misinizzz. artabilirmi bilgisi olan varmıı böyle olan varmı ne yapabilirim canlarrr ltfn yorumm artıkk sabrım bitmek üzereee moral sıfırrr 2 gündürrr
ya bende iki gündür kullanıyorum karnımın alt kısmı yandan bakıldığında aşağı doğru sarkmış vaziyette gözüküyor acaba korsedenmi oldu yablışda sarmış olabilirim ne kadar aşağıdan yada yukarıdan sarılacak bilemedim oğlumda hiç sarkma olmamıştı midem bulandı dün kendimden nasıl toplayacak karnım bilmiyorum doktor hemen tak dedi hatta markada önerdi ne biliyim. bu arada geçmiş olsun
arkadaşlar biz 1 aylık olduk ama hala 2 göğüsten toplam 40 cc süt geliyoooooooooooooooo ve bebişim doymuyoo ve maaalesefff mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorummm.
bana yorum getirir misinizzz. artabilirmi bilgisi olan varmıı böyle olan varmı ne yapabilirim canlarrr ltfn yorumm artıkk sabrım bitmek üzereee moral sıfırrr 2 gündürrr
canııımm gözün aydın:)Allah sağlıklı uzun ömür versin,sen de sezeryan olmuşsun ama napalım kaderimizmiş heraldegöğüs uçların zamanla geçer canım benim de öyleydi,şimdi öğrendi emmeyi kuzucum.pozitif düşün herşey daha güzel oluyor günler geçtikçe.
evet canım tam kaderdaşmışız ben de sezeryan oldumneyse ama şimdi her şey çok güzel oğluşum içerde uyuyor.
korse konusu kafamı karıştırdı.Benim karnım gittikçe toplanıyor ama ben yine de korse takmak istiyorum bakalım birkaç gün daha beklicem.
bu arada kızlar ben 76 kiloya çıkmıştım yani 18 kilo filan almıştım şimdi tartıldım 66 ya düşmüşümya siz
selam kızlar, ben 17 ocakta suni sancılı normal doğumla doğurdum kızım ipeği, 3450 gr. yeni fırsat bulabildim, geçmişi okumaya çalışacağım görüşmek üzere
korse ile ilgili bişey yazcam ama kafanızı da karıştırmak istemiyorum.
doğum yaptığım zaman (sezaryen) doktorum hiç öyle bişey önermedi bende sormadım ve takmadım. ama takılması gerekseydi eminim söylerdi çünkü doktorum çok samimi bi arkadaşımdı.ancak hamileliğe bağlı çatlak falan olmamıştı bende. hani korse takmanın gereklerinden midir ki diye bunları belirtiyorum. neyse oğlumun edepsizliğinden kaynaklı olabilir hamileikte 10 kilo almıştım doğduktan 1 ay sonra 15 kilo vermiştim ve göbek möbek hiçbirşeyim kalmamıştı genç kız gibi olmuştum resmen. ancak bundan 20 gün önce bel fıtığı ameliyatı oldum. ve bunda omurgamın iyleşmesi için korse ttakmam şarttı 20 gündür takıyorum ve dün bi yemeğe gitmek için korseyi takmamaya karar verdim. bi baktım aynada kendime göbeğim sarkmış basenlerim bi acaip korse kaslarımı eritmiş resmen. lömbür lömbür olmuşum. ben bile korseyi çıkarıp atmak istiyorum şu anda. acaip moralim bozuldu yani.
o yüzden iyice sorun soruşturun öyle kullanın
hayırlı uğurlu olsun oğluşun güle güle sağlıkla büyüt inşlhmerhabalar;
öncelikle ben de listeye dahil olmak isterim..oğluşum 11 Ocakta genel anestezili sezaryen ile 3640 kilo ve 52 cm olarak doğdu...ismini TUĞRA koyduk..
ameliyatta solunumla ilgili bir sorun yaşadığım için hastanede 4 gün kaldık..zor günlerdi sezaryenin etkilerini çok yoğun yaşadım hala yaşıyorum...hastanede (sanırım stresten) sütüm gelmediği için oğluma mama takviyesi yapmak zorunda kaldık..gerçi bebeğim emmeye çalıştı minicik ağzıyla sadece ucunu kavrayabildi ve çekebildiği kadar süt emdi..göğüslerim kan topladı kabuklandı =( yaralarımı avent in göğüs kremiyle toparladım ve doktorumun yazdığı bella bee isimli kremde çok iyi geldi...yavaş yavaş bebişli hayata alışmaya çalışıyorum birde uykusuzluk olmasa =)))
doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutlarım..Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin,hayırlı evlat olsunlar...
bence normal arada gazı geliyodur bianda ,benimkide yapıyo bazenbir sorum olacak arkadaşlar,benim bebişim bazen emmeyi bırakıp titremeye başlıyor acaba üşüyormu diyorum ama hem ortam sıcaklığı 22 derece falan hem de sadece kafasını titretiyor neden olur acaba bileniniz var mı ???
evet canım tam kaderdaşmışız ben de sezeryan oldumneyse ama şimdi her şey çok güzel oğluşum içerde uyuyor.
korse konusu kafamı karıştırdı.Benim karnım gittikçe toplanıyor ama ben yine de korse takmak istiyorum bakalım birkaç gün daha beklicem.
bu arada kızlar ben 76 kiloya çıkmıştım yani 18 kilo filan almıştım şimdi tartıldım 66 ya düşmüşümya siz
66 ile doguma girdm canım 60 kiloyum şu ansadece 6 kg gitmiş uff
herkes farklı yaşar canım gebeliği o yüzden illa şöyle yada böle olcak diye bişi yok zaten hamileyim diyosun biraz daha sabredip dr kontrolünde anlayabilirsin ancak durumu,umarım herşey yolundadır ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağınameraba arkadaslar tecrubelı oldugunuz ıcın yazıyorum buraya suan hamıleyım ve adetım 4 gun gecıyor. bende oyle cok bır belırtı yok sadece sag kasıgımda adet olacak mısım gıbı bır agrı var ve sık ıdrara cıkıyorum.bu normal mıdır bıde hamılelıkde ıdrar rengı degısmelı mı yanı kımısı koyu sarı olması gerekıyor halan dıyor kafam karıstı
çok uykusuzum dün gece kızım ağlayp durdu bizde ağladıkca mama verdik maşlhh doldurmuş altına oyuncağım benim yaa lmonata naptı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?