- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.061
bugün ilk dr kontrolümze gittik kızlar bebişim kilo almamış ama çok şükür sağlıklı,sarılıkta olmadık bundan sonra yeni doğan sarılığı olmazmış ama başka türlü sarılıkta olmaz inşallah,dr a gaz için danıştım 1-2 tane bitkisel şurup önerdi netten baktım herkeste etki etmemiş sizlerin var mı tavsiyesi?
bu arada bende 40+2 de bebeğim kanala girmediği için ve çok sancım olduğundan 6-7 cm açılmam olduğu halde sezeryan oldum iyikide oluşum bebeğimin kafası upuzun doğdu çok zorlanmış kanala gircem diye çok şükür düzeldi,ama galiba çok şanslıyım yada bünyenden büneye değişiyo evde yatak açıp yatmadım bile ilk gün dışında ne gaz ne wc sıkıntısı yaşadım her işimi kendim yapıyorum markete bile gidebiliyorum ,hastanede odama geldiğim andan beri sütüm geliyo
normal olsun çok isterdim ama sağlık açısından böyle olması gerekti yinede şükrediyorum sıkıntısız sağ sağlim atlattık,umarım sıkıntı çeken arkadaşlarda çabucak atlatır
bu arada annem yanımda o gidince afallamam inşallah aklıma geld bian
benim de oğluşumu şimdi babası topuk kanı için sağlık ocağına götürdü ben gitmedim ağlarım dayanamam diyebakalım 4 kilo idi ama bence şiş vardı çünkü şimdi yüzü küçüldü eğer hala 4 kilo ise şişiinmş ve kilo almış demektir.eğer 4 kilodan az ise kilo aldıramamışım neyse gelsinler bakalım.
bu arada benim de bebişim kafası birazcık uzun.zaten dr. söylemiş çocuk kanaldan geçemiyor diye ondan uzun öyle demekki..
Ya hakikaten ben de çok korkuyordum sütüm gelmicek diye hurmaların yararı mı oldu bilmiyorum veyahut da ben normal doğum sancısı çekip sezeryana girdiğimden midir ilk günden beri sütüm geliyor çoook şükür.Ayrıca çok sıvı tüketiyoruım bir de kuru dut ile incir karışımı hoşav yaptı annnem ondan çok tüketiyorum.Şükür şimdilik sütüm iyi :26::26:
kızlar oğluşumun gazı çoktu bu yüzden eczaneden metsil adlı bir ilaç verdilerr hiçbir yan etkisi yokmuş ve ağzına verirmez gak guk alttan üsten çıkarıyor oğluşumbiz de yararı oldu emzirmeden önce 3 damla damlatıyorum.Deneyin bence.
kızlar eşime korse aldıracağım da nasıl aldırsam sadece bel korsesi mi yoksa çıtçıtlı atlet tarzı korse mi uzun bacaklı mı karar veremedim ne önerirsiniz?
ben de karnımın acilen toplanmasını istiyorum ama ben 15günlükken annemin korsesini denedim dikişlerim ve karnımın alt tarafı acıdı.şimdi yine deniycem bide kaç beden almak gerek anneminki 40tı acaba daha mı küçük almak lazım.ben de 18kilo almıştım 73le doğuma girdim 15.günümde 63olmuşum bidaha da tartılmadım şimdi kaçç oldum merak ediyorumevet canım tam kaderdaşmışız ben de sezeryan oldumneyse ama şimdi her şey çok güzel oğluşum içerde uyuyor.
korse konusu kafamı karıştırdı.Benim karnım gittikçe toplanıyor ama ben yine de korse takmak istiyorum bakalım birkaç gün daha beklicem.
bu arada kızlar ben 76 kiloya çıkmıştım yani 18 kilo filan almıştım şimdi tartıldım 66 ya düşmüşümya siz
ben gaz için sab simplex damla aldım en iyisi dediler ama nette kötü yorumlar da var her gaz ecilacı için. bize iyi geldi sab simplex.günde 3 kez verin dedi ama ben artık çok gazı olunca veriyorum sadece.bugün ilk dr kontrolümze gittik kızlar bebişim kilo almamış ama çok şükür sağlıklı,sarılıkta olmadık bundan sonra yeni doğan sarılığı olmazmış ama başka türlü sarılıkta olmaz inşallah,dr a gaz için danıştım 1-2 tane bitkisel şurup önerdi netten baktım herkeste etki etmemiş sizlerin var mı tavsiyesi?
bu arada bende 40+2 de bebeğim kanala girmediği için ve çok sancım olduğundan 6-7 cm açılmam olduğu halde sezeryan oldum iyikide oluşum bebeğimin kafası upuzun doğdu çok zorlanmış kanala gircem diye çok şükür düzeldi,ama galiba çok şanslıyım yada bünyenden büneye değişiyo evde yatak açıp yatmadım bile ilk gün dışında ne gaz ne wc sıkıntısı yaşadım her işimi kendim yapıyorum markete bile gidebiliyorum ,hastanede odama geldiğim andan beri sütüm geliyo
normal olsun çok isterdim ama sağlık açısından böyle olması gerekti yinede şükrediyorum sıkıntısız sağ sağlim atlattık,umarım sıkıntı çeken arkadaşlarda çabucak atlatır
bu arada annem yanımda o gidince afallamam inşallah aklıma geld bian
bizim 3 şubatta hem doktor kontrolümüz,hem aşımız hem kalça çıkığı ultrasonumuz var. aşıdan çok korkuyorum ben yaa bacaktan mı vuruyolar,çok ağladı mı bebişin?Bir aylık kontrol ve hepatit b aşımızı olduk. oğlum 4060 gr 53.5 cm olmuş. Yani 1440 gr almış, 3,5 cm uzamış. Zaten kucağımda sallarken yanaklarının hoplayışından belliydi :))
Bu arada kalça çıkığı testini yaptıran var mı?
bir sorum olacak arkadaşlar,benim bebişim bazen emmeyi bırakıp titremeye başlıyor acaba üşüyormu diyorum ama hem ortam sıcaklığı 22 derece falan hem de sadece kafasını titretiyor neden olur acaba bileniniz var mı ???
ben de karnımın acilen toplanmasını istiyorum ama ben 15günlükken annemin korsesini denedim dikişlerim ve karnımın alt tarafı acıdı.şimdi yine deniycem bide kaç beden almak gerek anneminki 40tı acaba daha mı küçük almak lazım.ben de 18kilo almıştım 73le doğuma girdim 15.günümde 63olmuşum bidaha da tartılmadım şimdi kaçç oldum merak ediyorum
ben gaz için sab simplex damla aldım en iyisi dediler ama nette kötü yorumlar da var her gaz ecilacı için. bize iyi geldi sab simplex.günde 3 kez verin dedi ama ben artık çok gazı olunca veriyorum sadece.
bizim 3 şubatta hem doktor kontrolümüz,hem aşımız hem kalça çıkığı ultrasonumuz var. aşıdan çok korkuyorum ben yaa bacaktan mı vuruyolar,çok ağladı mı bebişin?
bizim oda sıcaklığı 25 derece 22 de ben bile üşüyorum; hatta hamileyken 23 ün altına düştümü eşim bile üşüyordu gidipaçıyordu kombiyi..bence üşüyordur bebek.
Bir aylık kontrol ve hepatit b aşımızı olduk. oğlum 4060 gr 53.5 cm olmuş. Yani 1440 gr almış, 3,5 cm uzamış. Zaten kucağımda sallarken yanaklarının hoplayışından belliydi :))
Bu arada kalça çıkığı testini yaptıran var mı?
41+2 ve sancilarim sonunda basladi!
son 2,5 saattir 10-15 dakikada bir, adet sancisi gibi bir sanci gelip gidiyor...
hastaneyi aradim, siddetlenene kadar evde bekle diyolar, bakalim ne kadar dayanabilecegim evde beklemeye
dua edin benim icin bayanlar, bu gece, olmadi sabaha alayim artik oglumu kucagima, cok bekletti cook...
hayırlı uğurlu olsun oğluşun güle güle sağlıkla büyüt inşlh
bence normal arada gazı geliyodur bianda ,benimkide yapıyo bazen
bizim oda sıcaklığı 25 derece 22 de ben bile üşüyorum; hatta hamileyken 23 ün altına düştümü eşim bile üşüyordu gidipaçıyordu kombiyi..bence üşüyordur bebek.
son 2,5 saattir 10-15 dakikada bir, adet sancisi gibi bir sanci gelip gidiyor...
hastaneyi aradim, siddetlenene kadar evde bekle diyolar, bakalim ne kadar dayanabilecegim evde beklemeye
dua edin benim icin bayanlar, bu gece, olmadi sabaha alayim artik oglumu kucagima, cok bekletti cook...
Dün sünnet olmuştuk, ağrımız sızımız olur diye çok korkmuştum ama doktor 1 aylık olduğu için çok az ağrısı olur demişti, dediği gibi de oldu, bütün gece hiç ağrı kesici vermeden mızıldadıkça sütümle besleyerek oyaladım oğlumu. Şimdi de ana kucağında etrafı izliyor. Eşimin 3 aylık yeğeni de aynı kişiye sünnet olmuştu, o gece boyu 3 kez ağrı kesici şurup almış, ayı ileri olduğu için.
Sünnet olmayı düşünenler bence gecikmeden yaptırın.
iyi geceler canım benimde oğluşum henüz 1 haftalık bugün doktora gittiğimizde penisinde tıkanıklık olduğunu söyledi sünnet olabilirmiş.korktum bende..
sizde de böyle bir durum mu vardı? bebeğime zararı olur mu hiç kıyamıyorum ona daha minicik
ohhh maşallah ne güzel büyütmüşün darısı benim oğluma
kalça çıkıklığını yaptırmadım daha devlet hastanelerinde yapılıo mu acaba?
bence bi süre keskin tatlardan uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum her tat tadıyla vitaminiyle süte geçiceğinden bebişleri sindirim sistemi ağır tatları kaldırmayabilirkızlar bugün bebeğimin ilk kontrolü vardı..Allah ' a şükür bir problem çıkmadı..yüzünde sarılık varmış ama ilaç kullanmaya gerek yok dedi doktor..ben zaten şüphelenmiştim eşime anneme söyledim ama yok dediler neyse sorun değilmiş enazından...bir de penisinde tıkanıklık olduğunu söyledi sünnet olabilirmiş beni bu konuda bilgilendirir misiniz?? sünnet olmadan çözülemez mi bu olay başka bir yolu yok mu???
doktoruma korse olayını da sordum sezeryan oldum ben..ince bir korse kullanabilirsin dedi ama ben kullanmıycam...
süt içinde günde 5 litre sıvı alımı olmalıymış aman Allah'ım ben nası tüketicem okadar suyu:((((((((
ben size bişi daha sorucam acı biber yeyince sütüme geçer mi acaba tadı?geçen gün yedim bebeğim mememi almayı hiç istemedi acaba dedim ondan mı
üniversitelr yapıyo demek fiyatta iyimiş benim hastanede 90 tlBen Başkent Ünv.den randevu aldım, sadece 40 tl muayene ücreti ödeniyormuş.
benim oğlumda da aynı şey oldu her altını açışa alkollu su sürdük temiz gazlı bezle bazen kapattık geçti dr da normal dedi pansumana devam et bence ,ağlayıp zorladığında oluyodu.kızlar ya bebeğimin göbeğinde arasıra kurumuş kan görüyorum böyle çok az, göbeğimiz düşeli 4-5 gün oldu. akan bir kan görmediim . doktora da gitmek istemiyorum aslında üşüyecek diye korkuyorum var mı bebeğinde böyle bişey olan. bir de doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz. bizim henüz sabit bir doktorumuz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?