2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

lymonata beni listey almamisin....neyse ...selam kizlar.........dogum hikayemi belki bekliyorsunuzdur ama icimden hic yazasim gelmiyor...cok kötü gecti kabus gibiydi.......yani hastanedeki dr.acemiydi.....ebeyide hic sormayin..onu su an görsem bilmem ne yaparim....

gözünaydın canım benım olsun annelık kolay degıl tüm zorluklara ragmen bebegın kucagında her acı unutulur bebişinın keyfını cıkar bol bol kokla onu

bu arada merhabalar kızlar artık bebıslerımzden konusuyorz ne güzeel kızımı cook sevıyorum ya babasıda aşık resmen kızınaa

güle güle büyüt canım..birkaç markanın göğüs ucu çıkarıcısı var onlardan alıp dene istersen belki işe yarar

Erkek anneleri, bebeklerinizin altını açtığınızda işeyeceklerini nasıl tahmin ediyorsunuz? Dün gece en son babasının suratına işeyince bu işi çözmemiz gerek artık dedim ama her alt açtığımızda mutlaka işiyor oğlum, zamanını kestiremiyorum bir türlü.

pipisi biraz sert oluo canımm ben her açtığımda pipisinin üzerine peçete kapatıyorum en azından fışkırmıo çişii sadece alta akıo sende deneyebilirsinn bizimki koltuk bizim yatak benim yüzüm ananesi babannesi heryeri elden geçirdi en son böle bi çözüm buldumm

merhaba kızlar..

bende 24 ocakta oğlumu epidural sezeyanla kucağıma aldım..

normal doğum olamadı maalesef ama sağ salim aldımya kucağıma canımız sağolsun..

Yakında bizim Ankara genelinde üzerine işemediğimiz doktor ve hemşire kalmayacak ya :) Peçeteyi de deneyeyim ama o kadar hareketli ki bişeyi tutmaz pipisinin üstünde sanmam :)

gözünaydın canım benım olsun annelık kolay degıl tüm zorluklara ragmen bebegın kucagında her acı unutulur bebişinın keyfını cıkar bol bol kokla onu

çok teşekkür ederim canım sağolasın evet bu koku çok başka yaa misss gibi allah herkese tattırır inşallah

güle güle büyüt canım..birkaç markanın göğüs ucu çıkarıcısı var onlardan alıp dene istersen belki işe yarar

çok sağol canım göğüs ucu çıkarıcı dediğin galiba silikon göğüs ucu dimi onu takıyorum ama bebek çekio gelmio süt oda hemen vazgeçio avaz avaz ağlamaya başlıyor bu memeyi ona vermeliyim ama nasıl bilemiyorum her seferinde uğraşıyorum olmuyo mecbur biberonla sağıyorum napiim inşallah kısa zamanda emmeye başlar

Anneler, gündüzleri bebeklerinizi neyin üzerinde uyutuyorsunuz? Biz eğimli diye chicco'nun ana kucağını kullanıyoruz. Park yatağında da eğim var ama onu sadece geceleri kullanmak istiyorum, gündüz bizim yanımızda sosyalleşsin istiyorum. Önerileriniz neler?

cnm bende ana kucagına alıom yanımda duruo gündüzleri gecelerı besiğine yatırıom sese fln alıstı yoksa en ufak bır seste zıplıodu yavru kusum

neden böyle oldu anlamadım virüs falan yazıyo
avent niplette diye bi ürün böyle yazıp aratın. link bi acaip çıktı
göğüs ucu çıkarmak için bi ürünmüş..

benim oğlumda da aynı şey oldu her altını açışa alkollu su sürdük temiz gazlı bezle bazen kapattık geçti dr da normal dedi pansumana devam et bence ,ağlayıp zorladığında oluyodu.

teşekkür ederim evet genelde fazla ağladığında ya da ıkındığında oluyor. sabah temizledim şimdiye kadar tekrar yok heralde tekrarlamayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…