- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.081
merhaba kızlar biraz geç oldu ama.... 39+6 da suni sancı verdiler suyum çok az olduğu için dr doğumu yapalım dedi 27 ocak cuma günü suni sancı vermeden benim sancılarım orda başladı ebeler her yarım saat de bir açılma varmı diye baktı ama açılmam 2cm geçmedi ve nst de bebek kalp atışlarında yavaşlama başladı doktorum alttan suyumu patlattı ve akan su resmen yeşildi bebek içerde kakasını yapmış ve kordon karışıkmış doktorum mecburen sezeryan dedi normali çok istiyordum kısmet olmadı normal anestezi ile sezeryan oldum kızlar oğlum 3310gr ve 49 cm doğdu çok güzel bir bebek yüzü ay parçası sanki allahıma şükürler sağlıkla kavuştum bebeğime ama ben biraz kötüyüm dikişlerim çok ağrıyor yaa bu dikişler nezaman geçer kızlar off bir an önce kurtulmak istiyorum ama sorunum bu olsa keşke kızlar sütüm var ama meme ucum çok küçük ve ağzına alamıyor emme gücü yetmiyor bende malesef her uyandığında pompayla çekip öyle biberonla veriyorum ama bu gidişle memeyi ağzına almicak göğüslerim çok ağrımaya başladı artık ağrısı koluma vuruyor bu çocuğa bu memeyi nasıl vericem herşeyi denedim emmiyor illa biberonla off kızlar benim hikayem kısaca bu allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin güzel doğumlr eylesin...
merhaba kızlar biraz geç oldu ama.... 39+6 da suni sancı verdiler suyum çok az olduğu için dr doğumu yapalım dedi 27 ocak cuma günü suni sancı vermeden benim sancılarım orda başladı ebeler her yarım saat de bir açılma varmı diye baktı ama açılmam 2cm geçmedi ve nst de bebek kalp atışlarında yavaşlama başladı doktorum alttan suyumu patlattı ve akan su resmen yeşildi bebek içerde kakasını yapmış ve kordon karışıkmış doktorum mecburen sezeryan dedi normali çok istiyordum kısmet olmadı normal anestezi ile sezeryan oldum kızlar oğlum 3310gr ve 49 cm doğdu çok güzel bir bebek yüzü ay parçası sanki allahıma şükürler sağlıkla kavuştum bebeğime ama ben biraz kötüyüm dikişlerim çok ağrıyor yaa bu dikişler nezaman geçer kızlar off bir an önce kurtulmak istiyorum ama sorunum bu olsa keşke kızlar sütüm var ama meme ucum çok küçük ve ağzına alamıyor emme gücü yetmiyor bende malesef her uyandığında pompayla çekip öyle biberonla veriyorum ama bu gidişle memeyi ağzına almicak göğüslerim çok ağrımaya başladı artık ağrısı koluma vuruyor bu çocuğa bu memeyi nasıl vericem herşeyi denedim emmiyor illa biberonla off kızlar benim hikayem kısaca bu allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin güzel doğumlr eylesin...
merhaba kızlar..
bende 24 ocakta oğlumu epidural sezeyanla kucağıma aldım..
normal doğum olamadı maalesef ama sağ salim aldımya kucağıma canımız sağolsun..
gözunaydn tatlım oğluşun güzel günler görsun inşallaah
pipisi biraz sert oluo canımm ben her açtığımda pipisinin üzerine peçete kapatıyorum en azından fışkırmıo çişii sadece alta akıo sende deneyebilirsinn bizimki koltuk bizim yatak benim yüzüm ananesi babannesi heryeri elden geçirdi en son böle bi çözüm buldumm
gözünaydın canım benım olsun annelık kolay degıl tüm zorluklara ragmen bebegın kucagında her acı unutulurbebişinın keyfını cıkar bol bol kokla onu
güle güle büyüt canım..birkaç markanın göğüs ucu çıkarıcısı var onlardan alıp dene istersen belki işe yarar
Anneler, gündüzleri bebeklerinizi neyin üzerinde uyutuyorsunuz? Biz eğimli diye chicco'nun ana kucağını kullanıyoruz. Park yatağında da eğim var ama onu sadece geceleri kullanmak istiyorum, gündüz bizim yanımızda sosyalleşsin istiyorum. Önerileriniz neler?
benim oğlumda da aynı şey oldu her altını açışa alkollu su sürdük temiz gazlı bezle bazen kapattık geçti dr da normal dedi pansumana devam et bence ,ağlayıp zorladığında oluyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?