- 3 Ekim 2007
- 14.723
- 37.179
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.101
Anneler, gündüzleri bebeklerinizi neyin üzerinde uyutuyorsunuz? Biz eğimli diye chicco'nun ana kucağını kullanıyoruz. Park yatağında da eğim var ama onu sadece geceleri kullanmak istiyorum, gündüz bizim yanımızda sosyalleşsin istiyorum. Önerileriniz neler?
anladığım kadarıyla dışa karşı kapalı bir grupsunuz.2011 ocak annesiyim ve dönem dönem topiğinizi okuyarak birbirinize sorup cevap bulamadığınız konularda naçizane sizden biraz daha tecrübeli bir anne olarak yorum yapma hatasına düştüm.nezaketen bir teşekkür bile edilmedi.önceleri gözden kaçtığını düşünüyordum ama her seferinde aynı şey olacak değil herhalde:) size bebeklerinizle mutluluklar,güzel sohbetler dilerim.daha da gelmem topiğinize:)
kızlar ya bebeğim doymuyormu acaaba emzirdikten sonra ağzını açıyo sürekli meme arıyomuş giibi ama sütüm var diye düşünüyorum
Benimki de gündüzleri az az emiyor, memede sütler kalıyor. Gece de çılgın gibi emiyor, sonra çok emdiği için karnı ağrıyor, hıçkırık tutuyor ve kendini rahatlatmak için daha da emmek istiyor ama memede süt kalmadığı için sabaha kadar boğuşuyoruz. Ağlıyor, tepiniyor. Ne yapıcam bilemiyorum. Gündüzleri de yüzüne gözüne fışkırıyor sütler. Sağayım diyorum, ama bu sefer tekrar süt istediğinde memede süt oluşmuş olur mu bilemiyorum. Nasıl ayarlanır acaba??
anladığım kadarıyla dışa karşı kapalı bir grupsunuz.2011 ocak annesiyim ve dönem dönem topiğinizi okuyarak birbirinize sorup cevap bulamadığınız konularda naçizane sizden biraz daha tecrübeli bir anne olarak yorum yapma hatasına düştüm.nezaketen bir teşekkür bile edilmedi.önceleri gözden kaçtığını düşünüyordum ama her seferinde aynı şey olacak değil herhalde:) size bebeklerinizle mutluluklar,güzel sohbetler dilerim.daha da gelmem topiğinize:)
kızlar ocakta bitti
yavrusuna kavuşanlara Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Allah kolaylık versin annelik zor
26 ocakta zehra aramıza katıldı
25 ocakta suyumuz az diye hastaneye yatış yapmıstık gün boyu suni sancı almama rağmen hiç sancı olmadı acıklıkta sabhkiyle aynıydı
26sında tekrar suni sancı verilmeye başlandı ama kızımızın kalp atışları yavaşlayınca tercih etmememe rağmen sezeryana karar verildi
epidural sezeryan ile saat 14: 44 te kızım dünyaya geldi
normal isteyenlerin çoğu sezeryan olmak zorunda kaldı sanırım
sezeryan sonrası sıkıntıları yaşıyorum ama geçecek inş.
ayakları şişenler varmı davul gibi oldu ayaklarım 3 gündür inmiyor ne yapabilirim?
kızlar ocakta bitti
25 ocakta suyumuz az diye hastaneye yatış yapmıstık gün boyu suni sancı almama rağmen hiç sancı olmadı acıklıkta sabhkiyle aynıydı
26sında tekrar suni sancı verilmeye başlandı ama kızımızın kalp atışları yavaşlayınca tercih etmememe rağmen sezeryana karar verildi
ayakları şişenler varmı davul gibi oldu ayaklarım 3 gündür inmiyor ne yapabilirim?
çok sağol canım göğüs ucu çıkarıcı dediğin galiba silikon göğüs ucu dimi onu takıyorum ama bebek çekio gelmio süt oda hemen vazgeçio avaz avaz ağlamaya başlıyor bu memeyi ona vermeliyim ama nasıl bilemiyorum her seferinde uğraşıyorum olmuyo mecbur biberonla sağıyorum napiim inşallah kısa zamanda emmeye başlar
hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşallah bende epidural sezeryanla doğum yaptım doktorum 1 hafta 10 gün filan ödem olur şişersin korkma geçer dedi öylede oldu geçer korkma benim kızımda en son pazar gecesi 1 kez yeşik kaka yaptı daha tık yok sancıda yok gazını kendi çıkarıyo ama neden yapmıyo anlamadım istanbulda yaşıyoruz ve çok soğuk kar var doktora gidemiyoruz perşembe kontrolümüz vardı arada hapşırıyor ve öksürüyo dedim kontrol etti gayet sağlıklı dedi fakat pazar gününden beri sürekli değil ama bi öksürünce 4 5 kez sürüyo küt küt diye doktorada gidemedim çok üzülüyorum
Erkek anneleri, bebeklerinizin altını açtığınızda işeyeceklerini nasıl tahmin ediyorsunuz? Dün gece en son babasının suratına işeyince bu işi çözmemiz gerek artık dedim ama her alt açtığımızda mutlaka işiyor oğlum, zamanını kestiremiyorum bir türlü.
merhaba kızlar..
bende 24 ocakta oğlumu epidural sezeyanla kucağıma aldım..
normal doğum olamadı maalesef ama sağ salim aldımya kucağıma canımız sağolsun..
çok sağol canım göğüs ucu çıkarıcı dediğin galiba silikon göğüs ucu dimi onu takıyorum ama bebek çekio gelmio süt oda hemen vazgeçio avaz avaz ağlamaya başlıyor bu memeyi ona vermeliyim ama nasıl bilemiyorum her seferinde uğraşıyorum olmuyo mecbur biberonla sağıyorum napiim inşallah kısa zamanda emmeye başlar
Anneler, gündüzleri bebeklerinizi neyin üzerinde uyutuyorsunuz? Biz eğimli diye chicco'nun ana kucağını kullanıyoruz. Park yatağında da eğim var ama onu sadece geceleri kullanmak istiyorum, gündüz bizim yanımızda sosyalleşsin istiyorum. Önerileriniz neler?
merhaba kızlarrrr
şu anda yanımda çok yakışıklı bir erkek varken size bunları yazıyorumevetttt ben de sonunda oğluma kavuştum okadar güzel ki anlatamam kızlar allahım meleklerimizi korusun
normal doğumu çok istiyordum biliyorsunuz ama sezeryan olmak zorunda kaldım 23 ocakta epidural sezeryanla oğluma kavuştum 3630gr 51 cm boyunda dünya yakışıklısısizden biraz zaman istiyorum kızlar geçmişi okuyup listeyi düzenlemek için daha biraz önce evimize geldik çünkü çok yorgunum. sarılık olduk ve çook zor atlattık kaç gündür hastanedeyiz azcık dinlenelim oğlumla sonra hızlı bir dönüş yapıcaz teyzeleri
kızlar ocakta bitti
merhaba kızlarrrr
şu anda yanımda çok yakışıklı bir erkek varken size bunları yazıyorumevetttt ben de sonunda oğluma kavuştum okadar güzel ki anlatamam kızlar allahım meleklerimizi korusun
normal doğumu çok istiyordum biliyorsunuz ama sezeryan olmak zorunda kaldım 23 ocakta epidural sezeryanla oğluma kavuştum 3630gr 51 cm boyunda dünya yakışıklısısizden biraz zaman istiyorum kızlar geçmişi okuyup listeyi düzenlemek için daha biraz önce evimize geldik çünkü çok yorgunum. sarılık olduk ve çook zor atlattık kaç gündür hastanedeyiz azcık dinlenelim oğlumla sonra hızlı bir dönüş yapıcaz teyzeleri
seninde bebeğin hayırlı huzurlu olsun inş..bende sezeryan oldum 24 ocakta halen ayakalrım bacaklarım şiş inmiyor giydiğim çorapların izi kalıyor..bende çok merak ediyorum nezaman şişlerim inecek bilmiyorumne yapmak lazım??? bilen varsa yardım etsin lütfen
Allah güle güle büyütmek nasip etsin..
..
merhaba kızlar biraz geç oldu ama.... 39+6 da suni sancı verdiler suyum çok az olduğu için dr doğumu yapalım dedi 27 ocak cuma günü suni sancı vermeden benim sancılarım orda başladı ebeler her yarım saat de bir açılma varmı diye baktı ama açılmam 2cm geçmedi ve nst de bebek kalp atışlarında yavaşlama başladı doktorum alttan suyumu patlattı ve akan su resmen yeşildi bebek içerde kakasını yapmış ve kordon karışıkmış doktorum mecburen sezeryan dedi normali çok istiyordum kısmet olmadı normal anestezi ile sezeryan oldum kızlar oğlum 3310gr ve 49 cm doğdu çok güzel bir bebek yüzü ay parçası sanki allahıma şükürler sağlıkla kavuştum bebeğime ama ben biraz kötüyüm dikişlerim çok ağrıyor yaa bu dikişler nezaman geçer kızlar off bir an önce kurtulmak istiyorum ama sorunum bu olsa keşke kızlar sütüm var ama meme ucum çok küçük ve ağzına alamıyor emme gücü yetmiyor bende malesef her uyandığında pompayla çekip öyle biberonla veriyorum ama bu gidişle memeyi ağzına almicak göğüslerim çok ağrımaya başladı artık ağrısı koluma vuruyor bu çocuğa bu memeyi nasıl vericem herşeyi denedim emmiyor illa biberonla off kızlar benim hikayem kısaca bu allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin güzel doğumlr eylesin...
zormuş annelik :) geceleri sık sık sancımız oluyor ve çoğu zaman ağlaşıp hoplaşıyoruz, gündüzleri de o yorgunluktan sanırım emzimeye zor uyanıyor. aslında kat kat giydiriyorum ve içeriside iyi ama üşütüyorum sanırım kakası yeşil oluyor bazen ve hıçkırıyor.. öncesinde ne zaman doğar nasıl doğar diye düşünüyorduk şimdi ,,süt meselesi, hıçkırık tutması, hapşurması yeşil kakası , gaz sancısı göbek deliğinde kan olması o neden olur bu nasıl geçer telaşı :):)
bacım çok giydirme ben iki kat giydriyorum ve yeterli oluduğunu düşünüyorum çocuk bronşit olur sıcağa alıştırma bence sende kendini sıcak tut anne sütünden geçer çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?