2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yaaaa bende istiyorum fetih i bizde gitcektik sümalanın şifresine iyki gitmemişiz çok kötüymüş bakıcaz artık ben araştırırım netten öle gideriz :))

cnm yaaaa yapma öle şeyler bende ona ait 1 tane patik bide çok begenerek aldıgım hamiş tşortum var iyiki almamışım ( onlarıda kaldırdım gözümün önünden bakmıyorum.. vlla bilmiyorum ki cnm bakıcam bu hafta bişi begenirsem gideriz varsa öneriniz alırım dikkate :))

çok saol canımmm annemler saklamışlar sanırım onları bende temizlik yaparken buldum ne bilim görünce garip oldummm...tabi şükrediyorum Allah daha beterinden korusun hepimizi....yaşarken kaybetsem daha kötü olurdu...Allah ın izniyle hepimiz kucaklarımıza alacaz bebişlerimizi inşallah..

amin inşalah canım herşey güzel olucakkkk

ben hiç bişe almadım bebişime 6 ay bitsin öle alırım dedim...ablam almış ilk hediyesi teyzesinden olsun die...ben hastaneden geleceğim gün annemler eve geçti onlar kaldırmışlar ama c.tesi buldum işte sevdim accık...napalımmm bidaha olur inşallahhh...

benim annemin de 3sene çoçuğu olmamış yumurtalıkları çalışmıyor diye benden önceki hamilleiğinde abime 9ay taşımız karnında sonra skat olduğunu anlamışlar normal doğum yaptırmışlar yoksa rahiminide lırıız mecburen normal doğum olmuş ve abim ölü doğmuş annede eşeyalıran yaptıklarına bakıp bakıp ağlarmış keşke yaşasaydıda sakat olsaydı bkardım demiş ozmanki cahilikle ama şimdi 3kardeşsiz veren allah peş peşe benle kardeşimivaemiş 13ay var aramızda bir yani herşeyin hayılrlısyla istmemeli insna daha çok yolumuz var sabretmemk lazım inşlah bebeklerimize kavuşucaz aminnn üüzlmek yok şuabata bişey kalamdı:)

evet canım şubata az kaldıı...çalışmalara başlıcaz artık bundan sonra sabırla çalışmalara devamm..neler yaşanıyor valla böle duydukça üzülüo insan ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı ....

aynen canım benimde unudum şubata kaldı inşşlah olur birimizden biriinin

olur bitanem olurr sen hiç merak etme allaha şükür sağlıgın yerinde kocişin yanındayine olucak allahın izniyle :)) cnm benim okadar iyi anlıyorum ki seni dün bi ark hamiş oldugunu ögrendim aradı haber verdi 5 haftalıkmış içim cız etti ama napalım bizimde olucak inşallah :))

inşallahh canımmm...içimiz cız etsede buruk bi sevinç yaşasakda inşallah bizede kısmet olacak...şubat bizim umudumuz bakalım...bebişimin annesiyle aynı burç olması için marta kadar yolu var

bende adanadayımm canımm...sen nereseinde oturuyorsun...listeye bakıodum hiç adanalı yok diodum...hoşgeldinnn...

günaydın kızlaarrr :))) Aysuncum bende Allah'a şükür adanalıyım :))) sadece uzaktayım o kadar... Ayrıca benim bi arkadaşıma yumurtlama olmuyor bebeğin olması imkansız demişler, sadece 1 kez korunmadı ve şimdi hamile :)) O yüzden Rabbim ol desin yeter canım, sadece doğru zamanı bekliyor bebişlerimiz )

günaydın canımmm....ayyyy çok sevindim bi adanalı daha öyle canım gerçekten Rabbim ol desin yeterki...inşallah doğru zamanda sağlıklı bir şekilde bebişlerimiz bizimle olacak...

aynen darsı başımıza inşlah canım

inşallahh canımmm...içimiz cız etsede buruk bi sevinç yaşasakda inşallah bizede kısmet olacak...şubat bizim umudumuz bakalım...bebişimin annesiyle aynı burç olması için marta kadar yolu var
inşallah cnm benimkinin annesiyle artık aynı burç olma gibi bi şansı yok malesef inşalllah bu ay olmazsada en geç seninde o zamn olur inşallah:)) ayyy bu ay daha bi çok istiyorum sanki :))

günaydın cnm :))cnm benim herşey onun bi ol demesine bakıyo ..... bencede doğru zamanı bekliyor bebişler :))

inşallah canımmmm...kendimi öle rahatlatmaya çalışıom bi bakıma bu ay olmazsa gelecek ay var die...düşünmemeye çalışıommm....girdiğim diğer topikte pınar vardı o hamişmiş...süte oturmuş o bu ay....işte belki olacaktı bahane oldu oda...bu ay olmazsa gelecek ay bende denicem...bu ay sadece ayaklarımı dikip yatacam öle denicem...hiç yapmıodum...yapsamda 5 dk falan...bu sefer 30 dk yatarım öle..

seraycım üzülme lütfen herşyin hayırlısı

beğen yazısı felaNMI GÖRECEĞİM GÖREMIYORUMDA

yok güzelim bak 4 tane link vaar orda onlara tıkla içinden beğen...beğendiğinin linkini kopyala kontrol panelinden profil düzenleye gel ordaki çizelge bölümüne kopyaladıgın linki yapıştır kaydet de...aşağıda görünecek çizelgen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…