- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.501
yok güzelim bak 4 tane link vaar orda onlara tıkla içinden beğen...beğendiğinin linkini kopyala kontrol panelinden profil düzenleye gel ordaki çizelge bölümüne kopyaladıgın linki yapıştır kaydet de...aşağıda görünecek çizelgen...
beğen yazısı felaNMI GÖRECEĞİM GÖREMIYORUMDA
yaptımm şimdik bende gözükcek sanırım.
Evettt nasıl oldu kabaklıyı yaptımm
evertttttt cokkkgüzellll acılımı ne şi,mdik onun ne yazıyor.
bende cnm 20 dk falan yatmak lazım bilgin olsunn :)) nasıl süte oturmuş o nedemek beaaainşallah canımmmm...kendimi öle rahatlatmaya çalışıom bi bakıma bu ay olmazsa gelecek ay var die...düşünmemeye çalışıommm....girdiğim diğer topikte pınar vardı o hamişmiş...süte oturmuş o bu ay....işte belki olacaktı bahane oldu oda...bu ay olmazsa gelecek ay bende denicem...bu ay sadece ayaklarımı dikip yatacam öle denicem...hiç yapmıodum...yapsamda 5 dk falan...bu sefer 30 dk yatarım öle..
ben yazana kadar yapmışsın bilene :))tubişşş cizelgeyi görmedim ben yaaa..
yaptım dıon ama nerde görebilirim?
süppersin bebeğim yaaa bitanesinnnnnnnnnyok güzelim bak 4 tane link vaar orda onlara tıkla içinden beğen...beğendiğinin linkini kopyala kontrol panelinden profil düzenleye gel ordaki çizelge bölümüne kopyaladıgın linki yapıştır kaydet de...aşağıda görünecek çizelgen...
yaptımm şimdik bende gözükcek sanırım.
Oldu galiba şimdii..
bende cnm 20 dk falan yatmak lazım bilgin olsunn :)) nasıl süte oturmuş o nedemek beaaa
ben yazana kadar yapmışsın bilene :))
süppersin bebeğim yaaa bitanesinnnnnnnnn
cnmm çok güzel oldu kaç hafta kaç günlük oldugunu sölüyo o hergün ilerlicek :))
merhabalr benide aranıza alırmısınız.............bende bu ay hamile kalmak istiyorummm
merhabalr benide aranıza alırmısınız.............bende bu ay hamile kalmak istiyorummm
bu ne beaa kız popumuz yanar ki kaynar sütün üzerine oturuncacanım 1 kg sütü kaynat...içine maydonoz at yarım demet falan...bide defne sabunu rendele biraz...(o defne sabunu koymamış ama ben öle duymustum) sonra geniş bi kaba koy bunu...mesela klozet varsa klozeti temizle yada o kabı feda et...içine koy kabı üzerine otur...etrafını bi battaniye gibi bişile kapat süt soğuyuncaya kadar otur sonrada ilişkiye gir...ama bunu ne zamanlar yapmalı onu bilmiom öğrenim yazarım...sende bitanesinnnnnben yemeğe gidiommmm görüşürüz....
cnm benim güle güle kullan :)) olur cnm onlar içinde var oldugunun göstergesi :)) bendede olsunnnnn ....Tubişşş teşekkür ederim canımmmmm çokkk güzell müthiş beğendimm.
Ellerine sağlık.
Canım karnım müthiş şiş kasıklarımdada ağrı var.birde sarıya çalan bir akıntım var ya öyle çok yogun olmamakla birlikte çokk gibi gelıyor.
tabiki cnm bat yaş ve il ricaedicem :))merhabalr benide aranıza alırmısınız.............bende bu ay hamile kalmak istiyorummm
bidenem yaaaamerhaba canım hoşgeldinn...tubiş senide listeye ekler yaşadığın yeri,batını ve yaşınıda yazarsan seviniriz..sakıncası yoksa hitap açısından ismini öğrenebilirmiyiz...
Merhabalar herkese...Benim en geç muhtemel adet tarihim 2 gün sonra daha bir şey yok ortada ama bilemiyorum tabii... :18:
Merhaba Tugbacım... Ağrım var ama bi hafta öncede ara ara vardı Aslına Bakarsan daha önceden kısa süreli bi deneyimim olmuştu ama düşükle sonuçlandı benziyor fakat emin değilim...
bu ne beaa kız popumuz yanar ki kaynar sütün üzerine oturuncagerçekten etkilimiymiş ???
cnm benim güle güle kullan :)) olur cnm onlar içinde var oldugunun göstergesi :)) bendede olsunnnnn ....
tabiki cnm bat yaş ve il ricaedicem :))
bidenem yaaaa
merhaba cnm hiç belirti yokmu kasıklarda ağrı veya akıntı gibi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?