2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yaptımm şimdik bende gözükcek sanırım.

bende cnm 20 dk falan yatmak lazım bilgin olsunn :)) nasıl süte oturmuş o nedemek beaaa
tubişşş cizelgeyi görmedim ben yaaa..
yaptım dıon ama nerde görebilirim?
ben yazana kadar yapmışsın bilene :))
süppersin bebeğim yaaa bitanesinnnnnnnnn
yaptımm şimdik bende gözükcek sanırım.

cnmm çok güzel oldu kaç hafta kaç günlük oldugunu sölüyo o hergün ilerlicek :))

canım 1 kg sütü kaynat...içine maydonoz at yarım demet falan...bide defne sabunu rendele biraz...(o defne sabunu koymamış ama ben öle duymustum) sonra geniş bi kaba koy bunu...mesela klozet varsa klozeti temizle yada o kabı feda et...içine koy kabı üzerine otur...etrafını bi battaniye gibi bişile kapat süt soğuyuncaya kadar otur sonrada ilişkiye gir...ama bunu ne zamanlar yapmalı onu bilmiom öğrenim yazarım...sende bitanesinnnnn ben yemeğe gidiommmm görüşürüz....

Tubişşş teşekkür ederim canımmmmm çokkk güzell müthiş beğendimm.
Ellerine sağlık.
Canım karnım müthiş şiş kasıklarımdada ağrı var.birde sarıya çalan bir akıntım var ya öyle çok yogun olmamakla birlikte çokk gibi gelıyor.

merhabalr benide aranıza alırmısınız.............bende bu ay hamile kalmak istiyorummm

merhabalr benide aranıza alırmısınız.............bende bu ay hamile kalmak istiyorummm

merhaba canım hoşgeldinn...tubiş senide listeye ekler yaşadığın yeri,batını ve yaşınıda yazarsan seviniriz..sakıncası yoksa hitap açısından ismini öğrenebilirmiyiz...

Merhabalar herkese... Benim en geç muhtemel regl tarihim 2 gün sonra olacak Ama daha belirtiler dışında bişey yok Bakalım ne olacak... :18:

Son düzenleme:
bu ne beaa kız popumuz yanar ki kaynar sütün üzerine oturunca gerçekten etkilimiymiş ???
cnm benim güle güle kullan :)) olur cnm onlar içinde var oldugunun göstergesi :)) bendede olsunnnnn ....
tabiki cnm bat yaş ve il ricaedicem :))
merhaba canım hoşgeldinn...tubiş senide listeye ekler yaşadığın yeri,batını ve yaşınıda yazarsan seviniriz..sakıncası yoksa hitap açısından ismini öğrenebilirmiyiz...
bidenem yaaaa
Merhabalar herkese... Benim en geç muhtemel adet tarihim 2 gün sonra daha bir şey yok ortada ama bilemiyorum tabii... :18:

merhaba cnm hiç belirti yokmu kasıklarda ağrı veya akıntı gibi ???

Merhaba Tugbacım... Ağrım var ama bi hafta öncede ara ara vardı Aslına Bakarsan daha önceden kısa süreli bi deneyimim olmuştu ama düşükle sonuçlandı benziyor fakat emin değilim...

Son düzenleme:
Merhaba Tugbacım... Ağrım var ama bi hafta öncede ara ara vardı Aslına Bakarsan daha önceden kısa süreli bi deneyimim olmuştu ama düşükle sonuçlandı benziyor fakat emin değilim...

cnm bende kaybettim bebeğimi ama her hamişlikte belirti farklı olabiliyo istersen kan tahlili yaptır orda adet tarihi geçmesede kanda çıkıyo :))

Belirtiler demişken aslında benim ilk belirtim idrar kokusu galiba.. yani yoğun bir koku... vede benim regl dönemlerinde çok şükür ki hiç ağrım olmaz ama bu sefer haftalar öncesinden başladı tabi bide kasık ağrım belime doğru vuruyor ama ben yinede bi ihtimal üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum...

walla eskilerin yaptıgı bişe onlar diosa vardır bi hayır bence...yanmaz kızz...dediğim gibi uygula onun buharı bişiler yapacak yaparsa...soğukda ısınırsın işte sonrada hoooopppp gelsin bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…