- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.541
yaaa bizim ikinci hamiş nerde moonrever nerelerdesinnn aysun senide sistem attı galiba
hoşgeldin bitanem görüşememiştik bayadır neler yapıyosun bakalılm :)) inşallahhhhh
heyy ben geldimmnasılsınz kızlar görüşmeyeli baya arkadaş gelmiş yeni yeni ne güzell hepimiz hamiş kalcaz inşallahhh
heheheheheheh tahmin ettim zaten :))evet dalmışım gazete okummaya...sistem atmışşşş...:))
acayip derecede uykum geldi...göslerim kapanıoooo...
ayy sitede doğum hikayelerini okudummbende anne olmak istiyoruuummm çok kötü oldum yaa daha önce hç böyle hisstmemiştim.. ben bebeğimi çokk özledimm
ben iyi olmaya çalışıyorum cnm yaa birz cnm sıkkın bide mide bulantm var hç ağzımın tadı yok çok tuhafmm... sen nasılsın siz diyeyimm nasıl gidiyo
hoşgeldinnnnnnnnnniyiyimmmm sen nasılsınnnn??inşallah canımmm inşallaaahhhhhhhhhh
cnmm ya nie okuyup harap ediyosun ki kendini yapma lütfennn :)))
merak ettim hç bakmamıştım daha önce bakmam da bundan snra.. Rabbim nasip etsn en kısa zamanda inşallah isteyenlere
heheheheheheh tahmin ettim zaten :))
yaaaa benimdeeeeeee uyumak istiyom dün bilg sevdasına 12 ye kadar ayaktaydım kociş te kızıyo zaten int olmasaydı 9 da yatardın diyo
hoşgeldin aramızaaa ekliyorum senide listemizee .....canım beni de ekler misin yaş 32, ankara da yaşıyorum ve beklemediğim adet tarihim 21 ocak :)
herkese kolaylıklar dilerim
o kadarda uyudum ama niese acaip oldumm...yoğurttan sanırımm..bende cepten girmeye çalışim akşam
yaaa bende yoğurt yedim yapmazdı aslında bana hergün yiyorum çünkü ama bugün çözemedim( girersen konuşuruz :)) aysunn eşin bişi diyomu burası için ???
bende yiyom hergün alıştım önceden yemezdim hamile kalınca alıştımmyooo demio hiç konusu olmadı bayağdır...bakalım bugün girersem cepten sorabilir..geçende girdim ama sadece oyunmu oynuosun dedi yooo dedimm sonrada bişi sormadı...demesin yaaaa... üzülürümmm amaaa (
ayyy kıyamam bidenemee ben yaaaaaa :)))) kızmasın tabikiiii
kıymayın bana kıymayın noluyyyyyoffff tubişim çok sıkıldım yaaa içimden bişi yapmak gelmioooo zamanda geçmioooo offff offf daha maaşlarıda almadık offfffffffff offfffffffff
aaaaa işte o en kötüsü bizim aksamaz 1 inde hesaplarda :)) ayyy nasıl kar yağıyo burda varyaaaaa gözgözü görmüyooo :))
bizimde aksamazdı hiç ama durumlar kötüleşti ya ondan böle oldu....ne güselll yaaa c.tesiden beri yağıo heralde c.tesi lapa lapa kar yağıo dedi bi akraba...kar topu oynarsınız şimdi ne güzelll....bizde kar görmeye yaylalara çıkarız artık
hımmm anladımmmm cnm inşallah düzelir durumlarınız :)) yok cnm yaaaa lapa lapa diil cnm baya baya yağıyo 10 dk da yerler ıslak oldugu halde tuttu( zaten 2 saatte eve gidiyodum şimdi allahkerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?