2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hoşgeldin bitanem görüşememiştik bayadır neler yapıyosun bakalılm :)) inşallahhhhh

ayy sitede doğum hikayelerini okudumm bende anne olmak istiyoruuummm çok kötü oldum yaa daha önce hç böyle hisstmemiştim.. ben bebeğimi çokk özledimm

ben iyi olmaya çalışıyorum cnm yaa birz cnm sıkkın bide mide bulantm var hç ağzımın tadı yok çok tuhafmm... sen nasılsın siz diyeyimm nasıl gidiyo

cnmm ya nie okuyup harap ediyosun ki kendini yapma lütfennn :)))

canım beni de ekler misin yaş 32, ankara da yaşıyorum ve beklemediğim adet tarihim 21 ocak :)
herkese kolaylıklar dilerim

merak ettim hç bakmamıştım daha önce bakmam da bundan snra.. Rabbim nasip etsn en kısa zamanda inşallah isteyenlere

bende çok merak ediyorum ama hamiş kalınca bakcam benimde aklımda ama şimdi okumaya dayanamam gibi geliyo ( merak etme bizimde doğum hikayelerimiz olcak bitanem :))

heheheheheheh tahmin ettim zaten :))

yaaaa benimdeeeeeee uyumak istiyom dün bilg sevdasına 12 ye kadar ayaktaydım kociş te kızıyo zaten int olmasaydı 9 da yatardın diyo

o kadarda uyudum ama niese acaip oldumm...yoğurttan sanırımm..bende cepten girmeye çalışim akşam

o kadarda uyudum ama niese acaip oldumm...yoğurttan sanırımm..bende cepten girmeye çalışim akşam

yaaa bende yoğurt yedim yapmazdı aslında bana hergün yiyorum çünkü ama bugün çözemedim ( girersen konuşuruz :)) aysunn eşin bişi diyomu burası için ???

yaaa bende yoğurt yedim yapmazdı aslında bana hergün yiyorum çünkü ama bugün çözemedim ( girersen konuşuruz :)) aysunn eşin bişi diyomu burası için ???

bende yiyom hergün alıştım önceden yemezdim hamile kalınca alıştımm yooo demio hiç konusu olmadı bayağdır...bakalım bugün girersem cepten sorabilir..geçende girdim ama sadece oyunmu oynuosun dedi yooo dedimm sonrada bişi sormadı...demesin yaaaa... üzülürümmm amaaa(

ayyy kıyamam bidenemee ben yaaaaaa :)))) kızmasın tabikiiii

ayyy kıyamam bidenemee ben yaaaaaa :)))) kızmasın tabikiiii

kıymayın bana kıymayın noluyyyyy offff tubişim çok sıkıldım yaaa içimden bişi yapmak gelmioooo zamanda geçmioooo offff offf daha maaşlarıda almadık offfffffffff offfffffffff

kıymayın bana kıymayın noluyyyyy offff tubişim çok sıkıldım yaaa içimden bişi yapmak gelmioooo zamanda geçmioooo offff offf daha maaşlarıda almadık offfffffffff offfffffffff

aaaaa işte o en kötüsü bizim aksamaz 1 inde hesaplarda :)) ayyy nasıl kar yağıyo burda varyaaaaa gözgözü görmüyooo :))

aaaaa işte o en kötüsü bizim aksamaz 1 inde hesaplarda :)) ayyy nasıl kar yağıyo burda varyaaaaa gözgözü görmüyooo :))

bizimde aksamazdı hiç ama durumlar kötüleşti ya ondan böle oldu....ne güselll yaaa c.tesiden beri yağıo heralde c.tesi lapa lapa kar yağıo dedi bi akraba...kar topu oynarsınız şimdi ne güzelll....bizde kar görmeye yaylalara çıkarız artık

hımmm anladımmmm cnm inşallah düzelir durumlarınız :)) yok cnm yaaaa lapa lapa diil cnm baya baya yağıyo 10 dk da yerler ıslak oldugu halde tuttu ( zaten 2 saatte eve gidiyodum şimdi allahkerim

hımmm anladımmmm cnm inşallah düzelir durumlarınız :)) yok cnm yaaaa lapa lapa diil cnm baya baya yağıyo 10 dk da yerler ıslak oldugu halde tuttu ( zaten 2 saatte eve gidiyodum şimdi allahkerim

offf bide o problem var demii...Allah kolaylık versin o kadar yol çekiosun bide...buarada bu süt buharıyla ilgili adet bitiminde başlanıomuş die duydum 3 gün yapıomuşsun...tabi her yapıştan sonra hemen ilişki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…