- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.561
offf bide o problem var demii...Allah kolaylık versin o kadar yol çekiosun bide...buarada bu süt buharıyla ilgili adet bitiminde başlanıomuş die duydum 3 gün yapıomuşsun...tabi her yapıştan sonra hemen ilişki...
ama adet bitiminde yumurta oluşmamaış oluyo olmazki ozamn olmayan yumurtamı döllenicek ???
walla bilmiom kuzucum hatta şimdi okudum kk da adet bitiminde 4. veya 5. gün günde 3 kere 3 gün yapıomussun... günde 3 kere bize zor...ozaman naparız...günde 1 kere 6 gün yaparızgüler bana kocişim walla ben bu ay yapmam heralde...ayaklarımı dikim yeter
ayyyy yok bende yapamam valla bende ayak dikmeye devammm,
bu arada ben bugün 5,30 da çıkıyorum kar nedeniyle erken gönderiyolar :))
ayyyy ne güzelllll....bende gitmek istiyommm yaaa bugün çok sıkıldımmm...burayada kar yağsın yaaaaaaaaaaaaaaa(
ayyy kuşum 15 dk ve şirketin önü kilit zaten 15 dk burda bekleriz :))
yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.
(ALINTI)ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler (BUNU DENEYEN KİŞİ YAZMIŞ ARKADAŞLAR)
Ben geldim kızlarrrrrr nabeersiniz
kızlarrr ben çıkıyorum akşam evden girebilirsem konuşuruz yineee öpüyorum siziiiiiiiii :))))
Ben geldim kızlarrrrrr nabeersiniz
canım 4,5 hafta diyede yazarmısın birtanemm boş vaktinde:)
hoşgeldin canımmm...iyiyizz sadece sıkıcı bi iş günüydüüü bitsin die dakikaları sayıyorumm...sen napıosunn?
yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.
(alıntı)ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler (bunu deneyen kişi yazmış arkadaşlar)
niye süt?acep onu anlaMADIM
walla onu bende bilmiorum suylada yapan varmış ama sütle daha etkiliymiş sanırım...denemekte fayda var ama bu ay denemem kendiliğinden olmasını deneyelimde olmazsa sütü uygularım...daha yeni nasılsa...
offff en iyis bence doktora gidip öğrenmek neden olmadığını ondna donra dediğin gibi böyle duyduklarımızı uygulamak artık yapcak bişey yok canım ben ce
sen ne zamandır deniosun pelincimmm?düşük olayın falan varmıydı?
benim evleneli 7aol cak ilk ay korundum sitemedim ama şimdi istiyorum yok canım benim düşüğüm olmadı işde bu hafta içi kadındoğuma gidicem bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?