- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.901
bebekkk istiyorumm.....amaaaaaaaaaaaaa yumurtlama günlerimi kestirmityorummm
malesef cnm kafaya çok taktıgın içinde adetin psikolojik olarak gecikmiş olabilir ... umarım şubatta hamiş kalırsın :))Sonuçlarıma iinternetten baktım,ve konuşmaya gerek olmadığını gördüm,ocaüğın sonuna kadar bekleyip öyle gideyim diyorum,sanırım dr da aynı şeyi söyleyecekti.
malesef cnm benim 13.85 di ama gebelik yokbenimde 1.20 çıktıoffff olumsuz sanırım..
ben hazırlamıom kocişe kahvaltı ama zaten kocişimde izinli3 gün onun izni...ben sabah için demedim uyuyomuydun die...akşam yoktun ya uyuyordum galiba yazmışsın bende uyuyomuydun yoksa başka işlerinmi vardı dedim
aysunun paylaştığı linkten hesaplayabilirsin :))bebekkk istiyorumm.....amaaaaaaaaaaaaa yumurtlama günlerimi kestirmityorummm
sen bilirsin tabiki cnm üzmek istemiyorum seni ama malesef dün doktora benimkini söledim 13.85 bu çok küçük bi deger hamilelikten saymıyoruz dedi oyuzden bu kadar kesin konuşuyorumbu bi işaret olabilirmi en azından 0 çıkmadı ,moralimizi bozmayalım
malesef cnm kafaya çok taktıgın içinde adetin psikolojik olarak gecikmiş olabilir ... umarım şubatta hamiş kalırsın :))
malesef cnm benim 13.85 di ama gebelik yok(
oohhh ne güzel bizimki kahvaltısız işe gitniyo hafta içide 6 kalkıyorum ona kahvaltı hazırlamak için :)) nese bende yarın kocişi yolladıktan sonra akşama kadar yatıcam :)) hıımm dün akşamm uyuyodum cnm ama bu akşam kocişle biraz işimiz var yavaş yavaş başlamalı artık çalışmalara :))
aysunun paylaştığı linkten hesaplayabilirsin :))
sen bilirsin tabiki cnm üzmek istemiyorum seni ama malesef dün doktora benimkini söledim 13.85 bu çok küçük bi deger hamilelikten saymıyoruz dedi oyuzden bu kadar kesin konuşuyorum
bitanem benimmm yaaaa :))
aysunun paylaştığı linkten hesaplayabilirsin :))
sen bilirsin tabiki cnm üzmek istemiyorum seni ama malesef dün doktora benimkini söledim 13.85 bu çok küçük bi deger hamilelikten saymıyoruz dedi oyuzden bu kadar kesin konuşuyorum
bitanem benimmm yaaaa :))
valla süper bizimki poça pek sevmez annesi öle alıştırmış kahvaltı ypıyo bi gün hazırlamasam ertesi gün sölenir ama hastayken dokunmaz kendi kaldırmaz beni :)) hımm bi yap bakalım benim bu ay tutmaz inşallah senin tutarsa bende denerim ama çok zor yaaaaay yok benim kociş istiyo aslındada ben kalkamıom walla bişe demio neseki...o poaça falan yiyo bende evde tost hazırlıom kendime işyerinde yapıp yiyom..ohhhh yatt bebişim benim yerimede yat...bizde başlangıcı yaptık dün...ama ben izinliyken süt ve maydonozu denemeyi düşünüom bu fırsat bidaha geçmez ele..sizede kolay gelsin bakalımmm...hadi bebişler tubişimin göbüşüne göbüşüne dolun bakalımmm
arkadaşlar seray=aysun bilgilerinize eheheheheee...biriciğim benimmmmm yaaaaa...
NEYSE hayırlısıysa olsun,en azından netlik kazansın yeter.ben yine buraya yazarım ocağın sonundaki sonucu,yada regl olursam
valla süper bizimki poça pek sevmez annesi öle alıştırmış kahvaltı ypıyo bi gün hazırlamasam ertesi gün sölenir ama hastayken dokunmaz kendi kaldırmaz beni :)) hımm bi yap bakalım benim bu ay tutmaz inşallah senin tutarsa bende denerim ama çok zor yaaaa( ayyy inşallah bitanem yaaaaa hepimizin göbüşlerine dolsunlar inşallah :))
ayyyyy doğru pardonnn :))) sende benim biriciğimsinnn
aminnn bitanemmm allah kabul etsin bende yarın yapim cuma saati evdeyim nasıl olsa boş geçirmiyim bide aysun meryem suresini çok okuyun demişlerdi bu hamilelik için bilgin olsun :))tabiki kızlarrr herşeyin hayırlısı olsunnn...üzülmek yok stres yokkk...bolbol dua edelimm...Rabbim bizede elbet birgün nasip edecek...sabredeceğiz...dün namaz kıldım...ölen bebişim içinde kıldım sonra yasin okudum...hepinize dua ettim...yolladım...
ayyyyyyyyyy cıldıreceğimmmm şimdikk yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:):):):
kafayı yedim kafayı yedim yedirtti amcanın biri :)rabbim sana şükürlerrr olsunnnnnnnnnnnn.
bende aranıza yenı katıldım.bende çoook istiyorum bebişşş((
aminnn bitanemmm allah kabul etsin bende yarın yapim cuma saati evdeyim nasıl olsa boş geçirmiyim bide aysun meryem suresini çok okuyun demişlerdi bu hamilelik için bilgin olsun :))
ayyy bidenemm noldu sanaa kim kızdırdı güzel annemizi ???
hoşgeldin aramızaa senide listemize ekleyelim :))bende aranıza yenı katıldım.bende çoook istiyorum bebişşş((
tamam sustumm aysun benim hesaplarıma göreee benim bugün itibariyle 24 üne kadar sıkı çalışmamam gerekiyo nede olsa evdeyim bu akşam öle uyusam yarın sabahta kocisi göndermeden yapsak ve cumartesi sabahta ayy süpper olurr :))şşşşttttttttt kızıom haaaaaaaaaaaaane bilion tutmayacağını sölemek yok öle şeyler...bidaha duymucammm...ben onu yaparım tutmaz seninki tutar belki belli mi olur kısss...kısmet bu işler deme bidaha öleee
hoşgeldinnnnn ...inşallah bu topikteki herkes hamiş olacak listededebundan dolacakkk...ismin ne arkadaşım...listeye eklemedik sanırım seni...yaşadığın ili yaşını ve batını yazda tubişim ekler seni listeye...
bu bi işaret olabilirmi en azından 0 çıkmadı ,moralimizi bozmayalım
duymadım kıs hiç meryem suresini bulmam lazım hemennn googgle amcaya sorayım bioku bebişim oku bizede yolla...Allahım kabul etsin şimdiden dualarımızı....aminnnnnn
aminnn bitanemmm allah kabul etsin bende yarın yapim cuma saati evdeyim nasıl olsa boş geçirmiyim bide aysun meryem suresini çok okuyun demişlerdi bu hamilelik için bilgin olsun :))
ayyy bidenemm noldu sanaa kim kızdırdı güzel annemizi ???
hoşgeldin aramızaa senide listemize ekleyelim :))
tamam sustumm aysun benim hesaplarıma göreee benim bugün itibariyle 24 üne kadar sıkı çalışmamam gerekiyo nede olsa evdeyim bu akşam öle uyusam yarın sabahta kocisi göndermeden yapsak ve cumartesi sabahta ayy süpper olurr :))
sol gözüm iş başındaa
ebetttttt işbaşındayım eheheheheheee...iyi çalış kuzucummm benim hesaplardada 21 ile26 arası dio ama ben geç yumurtluom biraz...yumurtlama testi yaparım...ona görede çalışırız...ayy hadi kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?