- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.021
tuğba ne paylaştı çok merak ettim hangi sayfada cnm??
okudum saol tatlım((
yaaaa ölesine bi bakim dedimm seni yakaladım ama kaybolmuşsun :))kisss ne gezion bu saatte? uyudun bol bol tabi uyku tutmadi demi
ben kacar tubisim malum sabah ise gitcem..iyi geceler tatli ruyalar...opuldun sekerr
kızlarrr günaydınnnn :))
sabah kocişi salmadımmmçalışmalara devam ama ben öle uzun süre yatamıyom yarımsaat zor dayandımmm :)))
kocişide yolladıgıma göreee karnım acıktı kahvaltı yapim bendeeee :)))
kızlarrr günaydınnnn :))
sabah kocişi salmadımmmçalışmalara devam ama ben öle uzun süre yatamıyom yarımsaat zor dayandımmm :)))
günaydın canımmmmm....ohhh sabah sefası demek bende sabah yapcam hiç olmuyo bizde sabah...bi gelsin hele kocişimmm...afiyet olsun cnmm...bizde pide yaptırıoz işyeri olarak...beklioz bakalımmm gelsin öle kahvaltı yapcamm...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tuğbacım paylaştığın yazıyı okudum sabah sabah içim bir hoş oldu üzülmeyin dieymiyorum insanaın başına gelince anlaşılıyor sanırım aysuncum bebeğin değil bebeklerin olucak daha çok kıyafet eskiticeksin inşalah ya hep moraliniz yüksek tutun bence üzülmek yok :):)buarada sevgililerl güne neyapıyorsun aklsınızd a bişey varmı kızlar
günayınlar canım nbe?
evet canım bende bayağ kötü oldum hala etkisindeyim okuyup duruom yazıyı ...sabahta ağladım serviste heppp..
Günaydın canımmm buaradaa iyilik senden naberrrr?
evet canım bende bayağ kötü oldum hala etkisindeyim okuyup duruom yazıyı ...sabahta ağladım serviste heppp..
Günaydın canımmm buaradaa iyilik senden naberrrr?
yapma böyle allaha aşkına Allah kısmet ederse olur herşey hem senin meeleğin öbür dünyada senin şefatçin olcak nekadar şanlısın be kuzum herşeyin hayılılısını dilmek lazım üzülme artık lütfen be nce sen üzülme takma bak gör oay alcaz müjdeni tatlım
ne olsun geldik işdeyim işde herzmank gibi eşimle dün kırgındık biraz ama sabah düzeldi aramız:)genelde hep ben küserdim ona ama o küstü bana:)ya her akşam kahve içilirmi ya o içiyor bende yapmıyorum diye küstü:)canım
ben bebeğimi düşürdüğümde sadece o sabah ağladım...sonra ara ara telefonlarda gece yattığımda ağladım...hep tuttum kendimi ağlamamak için ama yazıyı okuyunca o kadar garip oldumki hiç böle olmamıştım...takmıyorum fazla üzülmüyorum hele bunu okudum ya hiç üzülmücem artık..şimdilik böle oldum geçecek inşallah...kısmet ne zamansa ozaman gelsin bebişim..dün bide o kıyafet meselesi olunca(okudunmu bilmiom) üstünede bunu okuyunca öle oldu işte..saol canımmm iyiki varsınızzz...
olur böle canımmm boşver takmada basit bişemiş nedeni...bizdede tam tersi kahve yapim içelimmi derim içmezz...ama bu aralar içio...anlıoki çalışma olcak:d acı kahve içmek gerekiomuş spermleri güçlendiriomuş..içtikten 2 saat sonra çalışma yapıoz...oda her kahve deyişte güler hatta...istemediği zaman ben içmicem dio..:d:diyi barışmışsınız kuzucum...kısa sürüo böle dargınlıklar karı koca arasında...allah ım nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?