2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kasıklarıma göğüsüme ara ara ama keskin bir ağrı giriyor alt karnım çok ağrıyor başkada bir belirtim yok ha birde hala belim ağrıyor o kadar testi yarın sabah yapıcam çok sağolun canlarım desteğiniz için

heeee biz face i evlenmeden önce kapattık kocişimlee...ordan giriodum oynuodumm..öle takip ediodum .. oyunada takılınca öle oluyo walla...
valla banada kociş izin vermiyo açim en başta sırf ben oyun oyniyim die açmıştık yoksa ikimizinde yoktu face si :)) yaaaa bide canlar çabuk bitiyooo
cnm kasık ağrısıda bi belirtidir testi bugün yaptr istersen yarın nasıl yaptırcan ??
çok sağol serayım dualarını eksik etme benden yarın sonucu bildiririm

sonuncu bildirim derkennn ???

evet yaaaa can gönderme davasına oyunlara üye oluoduk

idrar testini bugün alıcam yarın sabah ilk idrarımla yapıcam yanlış yazdım heralde sonucu bildiririm demek istedim

günaydınnnnnn iyiyim canım sen nasılsınnn...dün izleyemedim tam anlamıylaa zatenn..

canım çok şükür iyiyim. naber durumlar nasıl sende?

canım yok geçen ay serbestti, bu ayda tedavi yok bakalım duruma göre bi kaç geçsin nasip yaza kadar olmazsa mayıs falan artık kesin doktorluk durumumuz sende durumlar nasıl kuzum?

Selam merhaba arkadaşlar. Dün hem doğumgünümdü hem de bebişin geleceğini öğrendim... Darısı isteyen herkesin başına...

bende iyiyim 9 subati bekliorum calismalara baslicaz Bakalim..hayirlisi...

hadi hayırlısı bakalım :)) bende aynı başladık çalışmalara bakalım gelcekmi bu ay :))
Selam merhaba arkadaşlar. Dün hem doğumgünümdü hem de bebişin geleceğini öğrendim... Darısı isteyen herkesin başına...

tebrikler cnm allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin :)) darısı bizim başımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…