- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.061
inşallah canım ya testi yarın yapıcam 1 gün daha beklemek istiyorum inşallah hamileyimdir
napim bidenem yaaa cnm sıkılıyo biraz uyucaktım azcık başım çok ağrıyo yatamıyom ilaçta alamıyom facede oyun oynuyorum şirinler oyunu var takıldım ona :))
cnm bi test yap istersen kafan rahatlasın onun dışında bi belirti varmı??
kayınpederinin facesindenmi??maşallah :)) ya ben çok kötü takıldımmmm (
inşallah canımmmm dualarım seninleeee....
çok sağol serayım dualarını eksik etme benden yarın sonucu bildiririm
canım yarın pazar nasıl nerde yapcaksın testi pazartesiye kalır herahlde kan testi yap bence ilk başta diğeri negatif çıkabilir çünkü
valla banada kociş izin vermiyo açim en başta sırf ben oyun oyniyim die açmıştık yoksa ikimizinde yoktu face si :)) yaaaa bide canlar çabuk bitiyoooheeee biz face i evlenmeden önce kapattık kocişimlee...ordan giriodum oynuodumm..öle takip ediodum ..oyunada takılınca öle oluyo walla...
cnm kasık ağrısıda bi belirtidir testi bugün yaptr istersen yarın nasıl yaptırcan ??kasıklarıma göğüsüme ara ara ama keskin bir ağrı giriyor alt karnım çok ağrıyor başkada bir belirtim yok ha birde hala belim ağrıyor o kadar testi yarın sabah yapıcam çok sağolun canlarım desteğiniz için
büyük ihtimalle pazartesi pericim ya korkuyorum birde erken değildir dimi test için
valla banada kociş izin vermiyo açim en başta sırf ben oyun oyniyim die açmıştık yoksa ikimizinde yoktu face si :)) yaaaa bide canlar çabuk bitiyooo
cnm kasık ağrısıda bi belirtidir testi bugün yaptr istersen yarın nasıl yaptırcan ??
sonuncu bildirim derkennn ???
valla banada kociş izin vermiyo açim en başta sırf ben oyun oyniyim die açmıştık yoksa ikimizinde yoktu face si :)) yaaaa bide canlar çabuk bitiyooo
cnm kasık ağrısıda bi belirtidir testi bugün yaptr istersen yarın nasıl yaptırcan ??
sonuncu bildirim derkennn ???
erken olurmu hiç ben 1 gün geçti yaptım çıktı idrarda....
inşallah benimkide çıkar bende yarın sabah yapıcam
idrar testini bugün alıcam yarın sabah ilk idrarımla yapıcam yanlış yazdım heralde sonucu bildiririm demek istedim
idrar testini bugün alıcam yarın sabah ilk idrarımla yapıcam yanlış yazdım heralde sonucu bildiririm demek istedim
ayyy bende yanlış anlamısım cnm hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzz :))
günaydınnnnnn iyiyim canım sen nasılsınnn...dün izleyemedim tam anlamıylaa zatenn..
cnm daha çok yeniymiş benim 3 sene olucak ama bak hala kollarım boş( hayırlısı bitanem merak etme gelicek :))
hımmm bitanem yaaa sen yine gittinmi doktora bu ayda kullanıyomusunu klomen falan ??? inşallah gelicekk bitanemm
canım çok şükür iyiyim. naber durumlar nasıl sende?
canım yok geçen ay serbestti, bu ayda tedavi yok bakalım duruma göre bi kaç geçsin nasip yaza kadar olmazsa mayıs falan artık kesin doktorluk durumumuz sende durumlar nasıl kuzum?
hadi hayırlısı bakalım :)) bende aynı başladık çalışmalara bakalım gelcekmi bu ay :))canım çok şükür iyiyim. naber durumlar nasıl sende?
canım yok geçen ay serbestti, bu ayda tedavi yok bakalım duruma göre bi kaç geçsin nasip yaza kadar olmazsa mayıs falan artık kesin doktorluk durumumuz sende durumlar nasıl kuzum?
Selam merhaba arkadaşlar. Dün hem doğumgünümdü hem de bebişin geleceğini öğrendim... Darısı isteyen herkesin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?