2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

amin ALLAH IM tüm kötülük düşünene kötü inasanalrdan cümlemizi korusun inşlah

Son düzenleme:
cnm sabah daha sağlıklı oluyomuş sperler öle dumuştum kıyamamm kociş üşür hasta olurum akşam yapsak olmazmı dedi ben bırakmadım bugünler çok önemli dedim sana afiyet olsun bidenemmm...
cnm bende çok begendim dün kociş biraz geç geldi dolmuşum gliba biraz okuyup okuyup ağladım ama şimdi daha iyiyim :))
günaydın canım nasılsın?
iii cnm sen nasılsın :))

ne kadarlık evliydiniiz cnmsiz ??? bende öle diyorum çünkü diğerinde birlikte olduktan sonra koşa koşa banyoya gidiyodum şimdi yatırıyorumolmuyoo kısmet cnmm işte hepimiz için hayırlısı
günaydın kızlar nasılsınız? dedim bi bakim benim kuzularım napıyor bende ferihayı izliyorum :)

günaydın bidenemmm dünakşam izlemedinmi?? hımm işin vardı galiba :)))

amin ALLAH IM tüm kötülük düşünene kötü inasanalrdan cümlemizi korusun inşlah

hmmmmm izindeyken sabah olcak artık ancaasaol canımmm yedim şimdi geldimmm bende...

günaydınnnnnnnnnnnnnnn canım

günaydıııınnn :)

yok kuzm dün akşam misafir vardı hayat devam ediyoru izledik mecburen şimdi izledim... tubiş bu 4. ayım kuzum inş. bu rabbim nasip eder

HAZİRANDA EVLNDİM CANIM 7AY OOLDU CANIM DAHA HALEN GELEN GİDEN YOK BAKALIM NEZMAN GELCEK:)
cnm daha çok yeniymiş benim 3 sene olucak ama bak hala kollarım boş ( hayırlısı bitanem merak etme gelicek :))
günaydıııınnn :)

yok kuzm dün akşam misafir vardı hayat devam ediyoru izledik mecburen şimdi izledim... tubiş bu 4. ayım kuzum inş. bu rabbim nasip eder

hımmm bitanem yaaa sen yine gittinmi doktora bu ayda kullanıyomusunu klomen falan ??? inşallah gelicekk bitanemm

kızlar günaydınnnn benim adet tarihim 19 ocaktı ama hala adet olmadım ve şu anda benden kahverengi akıntı geliyor öyle çok yoğun değil sadece silince anlaşılıyor sizce bu ne olabilir

kızlar günaydınnnn benim adet tarihim 19 ocaktı ama hala adet olmadım ve şu anda benden kahverengi akıntı geliyor öyle çok yoğun değil sadece silince anlaşılıyor sizce bu ne olabilir

test yapmadınmı cnmm...yerleşme kanaması olabilir...bendede olmuştu 5 gün gecikmişti...ama bebiş yoktu...sende vardır belki...test yapsanaaa

tubişim napıonnnn??
napim bidenem yaaa cnm sıkılıyo biraz uyucaktım azcık başım çok ağrıyo yatamıyom ilaçta alamıyom facede oyun oynuyorum şirinler oyunu var takıldım ona :))

cnm bi test yap istersen kafan rahatlasın onun dışında bi belirti varmı??

hmmmm içme ilaç evet doğal yoldan geçsin uyursan gecer belki uyumaya çalış gözünü bilgisayara dikme fazla oda ağrı yapar...şirinlere bende başlamıştım biara kayınbabamın faceinden ama oynamıom artık burda giremioz face e engelli...

test yapmadınmı cnmm...yerleşme kanaması olabilir...bendede olmuştu 5 gün gecikmişti...ama bebiş yoktu...sende vardır belki...test yapsanaaa

inşallah canım ya testi yarın yapıcam 1 gün daha beklemek istiyorum inşallah hamileyimdir

kayınpederinin facesindenmi?? maşallah :)) ya ben çok kötü takıldımmmm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…