2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hoşgeldin sefalar getirdin bitanemmmmmm cnm benimmm bak ne güzeel olcak işteeee kalbini avutucak inşallah yeni bebek üzme kendini sakın herşey güzel olucak sen güzel kalbini sıkmaaaaa cnm benimmmmmm

laptopu kapatmam lazim :)) ole yapcam heralde.. yaaa tatil donusude zor oluo demi calismak...bakalim ben napcam..oyle olcak zaten bi hamis kalim yok ona zaten o durumda oda istemez

laptopu kapatmam lazim :)) ole yapcam heralde.. yaaa tatil donusude zor oluo demi calismak...bakalim ben napcam..oyle olcak zaten bi hamis kalim yok ona zaten o durumda oda istemez

ozamn napıyoruz laptop u kapatıyoruzzz :))) yaa hemde ne zor valla çok sinirliyim bide anlayamadım gitti eve gidip picamalarımı giyip yatmak istiyorummm

hosgeldin pasamm..üzme kendini bu kadar solemesi kolay belki bize ama guclu ol cnm..lutfenn..

hoşgeldin sefalar getirdin bitanemmmmmm cnm benimmm bak ne güzeel olcak işteeee kalbini avutucak inşallah yeni bebek üzme kendini sakın herşey güzel olucak sen güzel kalbini sıkmaaaaa cnm benimmmmmm

saolun kızlar iyiki varsınız hayatımda inanın destek oluyosunuz

burdayım bidenemmm yok çok çalmıyoda böcek güördümm korktum da azcık masadan kaçtımmm ama oda kaçtı şimdi nerde bilmiyom ve korkuyomm

hmm ne korkuon kiss bak kacmis o :)) ben cikcam tubisim telefon kafayi yedi guncelleme yapio ama benim internet kotali ya bitmesin..bide aksama kayinvaldemler gelcek yemek yapcaz once bi market yapmamiz lazim gorumcemler bizde kalacak yine kaldi bizim calisma(

ayyy kıyamam tamam bidenemmm dikkat et kendine çok çok ... şimdiden kolay gelsin sana bitanem çok çok öptüm seni :))

saol canim benimmmm iyiki varsiniz catlio basim napcam bilmem hic halim yok...cok optummm..sende kendine ii bak bebis

bidenem benimm sakın ilaç falan alma olurmu :))) bende öptüm bidenem seni dikkat et kendine gelirsen görüşürüzz yineee :)))

aminn bitanemm aminnn sen nasılsın napıyosun bakalım ne test sonucunu bekliyosun bitanem sen ??

vucut bebgi kabul ediyomu etmiyomu testi canım birde yarın kalp hastanesine giidcem birde zeynep kamile gdicem AMH testi var yumurta rezervi menopoz testi diyolar onuda yaptırdınmı testlerim bitiyo işşLLh ver elini doktor amcaoda muayene edicek 3 doktora gidicem canım 3 toplam 650 tutuyo muayene hepsine bir ay arayla gidiyim diyorum kusura bakmayım benim oglan klevyenin üstünde uyudu yazamadımanca işşallah belli olucak ne oldugu eger vucut bebegi kabul etmiyo çıkarsa dikişe mana bulmucam yok ondada bişey çıkarsa işim zor

cnm benim sen içini rahat tut inşallah temiz çıkıcak bütün testlerin vee buyıl dolucak kolların dualarım seninle bitanemm :))

cnm benim sen içini rahat tut inşallah temiz çıkıcak bütün testlerin vee buyıl dolucak kolların dualarım seninle bitanemm :))

işşallah bebem hep birlikte işlerimi halledeyim bebm bu hastalıkla nasıl yaparsam:18::18::18:sonra görüşürüz benimde dualarım sizinle

napim bende ofiste kös kös oturuyom ya.

ben turizmciyim rezervasyon sorumlusu olarak çalışıyorum kış sezonu malum işler yok ofisi bekliom.
bu arada karnım ağrıyo ha oldum olcam gibi Allahım inşallah olmam

Arkadaşlar merhabalar... sürekli takip ediyorum bu topiği..adetime 4 gün kaldı çok heyecanlıyım..bu ay ilk kez denedik. çok umutlanmak istemiyorum..bir yanım da neden olmasın tutmuştur belki diyor..kafam çok karışık..şuanda ne hamilelik belirtileri ne de adet belirtisi var..çok merak ediyorum..ne olacak..bebeğim olsun çok istiyorum..ve çevremdeki herkes hamilee.bu da beni çok etkiliyor..ben de istiyorum..bakalım tutacak mı?Yumurtlama günlerimin çoğunuda kaçırdım. çünkü eşim farklı bir ilçede çalışıyo..ancak hafta sonları görüşebiliyoruz..Bakalım çok stresli bir süreçmiş bu yaa..sizce idrar testini ne zaman yapmalıyım.Adetimin geçikmesini beklemeliyim dimi?Bu arada yarın gebelik öncesi testleri yaptırıcam, kan testi de yaptırsam sonuç alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…