- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.201
Arkadaşlar merhabalar... sürekli takip ediyorum bu topiği..adetime 4 gün kaldı çok heyecanlıyım..bu ay ilk kez denedik. çok umutlanmak istemiyorum..bir yanım da neden olmasın tutmuştur belki diyor..kafam çok karışık..şuanda ne hamilelik belirtileri ne de adet belirtisi var..çok merak ediyorum..ne olacak..bebeğim olsun çok istiyorum..ve çevremdeki herkes hamilee.bu da beni çok etkiliyor..ben de istiyorum..bakalım tutacak mı?Yumurtlama günlerimin çoğunuda kaçırdım. çünkü eşim farklı bir ilçede çalışıyo..ancak hafta sonları görüşebiliyoruz..Bakalım çok stresli bir süreçmiş bu yaa..sizce idrar testini ne zaman yapmalıyım.Adetimin geçikmesini beklemeliyim dimi?Bu arada yarın gebelik öncesi testleri yaptırıcam, kan testi de yaptırsam sonuç alabilir miyim?
ayyy çok uykum var benim yaaaaaa Eki Görüntüle 332055
öncelikle hayırlısı olsun cnm.
adetine 4 gün varsa idrar da çıkmaz ama kan testi sonuç verir diyolar bilmiyorum.
belirti yokmu?
yok canım yaa..sadece bazen karnıma krap giriyor fakat bu gaz sancısı olabilir..bunun ışında daha hiç bir şey yok..
:)) ilkinde tutması zor diyolar benimde ilk denemem ama umut işte napcan
fazla kafana takma ilk deneme olduğu için bende olursa olur olmazsa bida deneriz modundayım :))
sağol canım..işte napcan insan umutlanıyo elinde değil..Bakalım artık olmadı diğer ayda olur inşallah..peki senin kaç gün var adetine?
benim bugün adet olmam lazımdı fakat daha gelen giden yok :26:
benim adetim çok düzenlidir ama geçen ayda 1 gün geçikmişti heralde havalardan diyorum.
çok bebişe bağlamamaya çalışıyorum ısrarla :))
benim bugün adet olmam lazımdı fakat daha gelen giden yok :26:
benim adetim çok düzenlidir ama geçen ayda 1 gün geçikmişti heralde havalardan diyorum.
çok bebişe bağlamamaya çalışıyorum ısrarla :))
esmuzo senle aynı dertten müzdiraibiz biz de eşimle farklı illerde çalışıyoruz.iki haftada bir görüşüyoruz. bu sefer ucundan yakalamışızdır inşallah.
benim de sadece aşırı halsizlik ve biraz da koltuk altına doğru göğüs ağrım var dokununca. bir haftam var ama daha. geçen ay çok hevesleniştim tam 8 gün gecikmeyle adet oldum
inşallah gelmez kırmızılarrr :)) ya keşke bizimde öle olsaaaaa aaa biz bu yaz güzel bi tatil yapmak istiyoruz yardımcı olurmusun bizee :))napim bende ofiste kös kös oturuyom ya.
ben turizmciyim rezervasyon sorumlusu olarak çalışıyorum kış sezonu malum işler yok ofisi bekliom.
bu arada karnım ağrıyo ha oldum olcam gibi Allahım inşallah olmam
merhabalar cnm umarım tutmuştur sen herşeyin olumlusunu düşün gerisi allaha kalmış.. kan testinde çıkar ama idrarda çıkmaz cnm bilgin olsun umarım bebeiş seninledir :))Arkadaşlar merhabalar... sürekli takip ediyorum bu topiği..adetime 4 gün kaldı çok heyecanlıyım..bu ay ilk kez denedik. çok umutlanmak istemiyorum..bir yanım da neden olmasın tutmuştur belki diyor..kafam çok karışık..şuanda ne hamilelik belirtileri ne de adet belirtisi var..çok merak ediyorum..ne olacak..bebeğim olsun çok istiyorum..ve çevremdeki herkes hamilee.bu da beni çok etkiliyor..ben de istiyorum..bakalım tutacak mı?Yumurtlama günlerimin çoğunuda kaçırdım. çünkü eşim farklı bir ilçede çalışıyo..ancak hafta sonları görüşebiliyoruz..Bakalım çok stresli bir süreçmiş bu yaa..sizce idrar testini ne zaman yapmalıyım.Adetimin geçikmesini beklemeliyim dimi?Bu arada yarın gebelik öncesi testleri yaptırıcam, kan testi de yaptırsam sonuç alabilir miyim?
inşallah gelmez kırmızılarrr :)) ya keşke bizimde öle olsaaaaa aaa biz bu yaz güzel bi tatil yapmak istiyoruz yardımcı olurmusun bizee :))
merhabalar cnm umarım tutmuştur sen herşeyin olumlusunu düşün gerisi allaha kalmış.. kan testinde çıkar ama idrarda çıkmaz cnm bilgin olsun umarım bebeiş seninledir :))
iyiyiz cnmmm sen nasılsınnnn ???naber kızlar nasılsınız
yaaa benimdeeeee evime gitmek istiyorum evhanımı olmak istiyorummbuarada benimde inanılmaz uykum var tuğbacım ..
ofis benim uykumu getiriyo yaw
cnm benim ilkinde hemen ilk bıraktıgım ay tutmuştu ama bu 2 ayım hala tutmadı ama bu ay umutluyum :)) ama doğru sağlıklıyız allaha sükür bu ay olmazsa bihaki ay olur :)):)) ilkinde tutması zor diyolar benimde ilk denemem ama umut işte napcan
fazla kafana takma ilk deneme olduğu için bende olursa olur olmazsa bida deneriz modundayım :))
ayy canım yaa çok sağol..bebişin seninledir yazmışsın yaa..okurken gözlerim doldu çok duygulandım:))inşallah inşallah canım..Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın..
adete 4 gün kala da çıkar mı kanda?
canım eşiyle ayrı ilçelerde çalışan benim..zor bir durum yaa..bizim otomatik olarak olasılık azalıyor..kendime moral vermek için kazayla hamile kalanları düşünüyorum..tek seferde tutturanlar var..inşallah çok beklemeyiz.Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder..
yani o kadar bitkin ve halsizim ki mesajları çok güzel karıştırabiliyorum
amin inşallah canım yaa. kan testinde erken çıkar diyolar bugün acile gidip baktırsam mı diyorum[/QUOT
valla ben de yarın diğer tahliller için gidecektim.gitmişken gebelik testide yaptırıcam.çok heyecanlı yaa..ama negatif çıkarsa üzülmekten korkuyorum..
yani o kadar bitkin ve halsizim ki mesajları çok güzel karıştırabiliyorum
amin inşallah canım yaa. kan testinde erken çıkar diyolar bugün acile gidip baktırsam mı diyorum[/QUOT
valla ben de yarın diğer tahliller için gidecektim.gitmişken gebelik testide yaptırıcam.çok heyecanlı yaa..ama negatif çıkarsa üzülmekten korkuyorum..
benim de daha bir hafta var işte ama yarın akşam eşimle ayrılıcaz yine ben şehir dışına gidicem. onunlayken güzel bir haber alıp, onula sevinmek istiyorum bendüşünsene hamilesin ve telefonda söylüyosun eşine ,çok gıcık bişey bu . gerçi hamile olalım da biz yeter o yaaa
bi de yoksa insan daha çok yıkılıyo en iyisi regl tarihini beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?