2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

öncelikle hayırlısı olsun cnm.

adetine 4 gün varsa idrar da çıkmaz ama kan testi sonuç verir diyolar bilmiyorum.
belirti yokmu?

yok canım yaa..sadece bazen karnıma krap giriyor fakat bu gaz sancısı olabilir..bunun ışında daha hiç bir şey yok..

:)) ilkinde tutması zor diyolar benimde ilk denemem ama umut işte napcan
fazla kafana takma ilk deneme olduğu için bende olursa olur olmazsa bida deneriz modundayım :))

fazla kafana takma ilk deneme olduğu için bende olursa olur olmazsa bida deneriz modundayım :))

sağol canım..işte napcan insan umutlanıyo elinde değil..Bakalım artık olmadı diğer ayda olur inşallah..peki senin kaç gün var adetine?

sağol canım..işte napcan insan umutlanıyo elinde değil..Bakalım artık olmadı diğer ayda olur inşallah..peki senin kaç gün var adetine?

benim bugün adet olmam lazımdı fakat daha gelen giden yok :26:
benim adetim çok düzenlidir ama geçen ayda 1 gün geçikmişti heralde havalardan diyorum.
çok bebişe bağlamamaya çalışıyorum ısrarla :))

benim adetim çok düzenlidir ama geçen ayda 1 gün geçikmişti heralde havalardan diyorum.

ayy belki de hamilesindir yaa...çok heyecanlı..ama dediğin gibi umutlanmamak lazım..hayırlısı olsun canım..Bir de böyle stres yapınce kendi kendimize adetimizi geciktirebiliyoruz..bekle bir kaç gün bakalım gelmezse test yaparsın..

esmuzo senle aynı dertten müzdiraibiz biz de eşimle farklı illerde çalışıyoruz.iki haftada bir görüşüyoruz. bu sefer ucundan yakalamışızdır inşallah.
benim de sadece aşırı halsizlik ve biraz da koltuk altına doğru göğüs ağrım var dokununca. bir haftam var ama daha. geçen ay çok hevesleniştim tam 8 gün gecikmeyle adet oldum

canım eşiyle ayrı ilçelerde çalışan benim..zor bir durum yaa..bizim otomatik olarak olasılık azalıyor..kendime moral vermek için kazayla hamile kalanları düşünüyorum..tek seferde tutturanlar var..inşallah çok beklemeyiz.Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder..

napim bende ofiste kös kös oturuyom ya.

ben turizmciyim rezervasyon sorumlusu olarak çalışıyorum kış sezonu malum işler yok ofisi bekliom.
bu arada karnım ağrıyo ha oldum olcam gibi Allahım inşallah olmam
inşallah gelmez kırmızılarrr :)) ya keşke bizimde öle olsaaaaa aaa biz bu yaz güzel bi tatil yapmak istiyoruz yardımcı olurmusun bizee :))
merhabalar cnm umarım tutmuştur sen herşeyin olumlusunu düşün gerisi allaha kalmış.. kan testinde çıkar ama idrarda çıkmaz cnm bilgin olsun umarım bebeiş seninledir :))

ayy canım yaa çok sağol..bebişin seninledir yazmışsın yaa..okurken gözlerim doldu çok duygulandım:))inşallah inşallah canım..Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın..

naber kızlar nasılsınız
iyiyiz cnmmm sen nasılsınnnn ???
buarada benimde inanılmaz uykum var tuğbacım ..
ofis benim uykumu getiriyo yaw
yaaa benimdeeeee evime gitmek istiyorum evhanımı olmak istiyorumm (
cnm benim ilkinde hemen ilk bıraktıgım ay tutmuştu ama bu 2 ayım hala tutmadı ama bu ay umutluyum :)) ama doğru sağlıklıyız allaha sükür bu ay olmazsa bihaki ay olur :))
ayy canım yaa çok sağol..bebişin seninledir yazmışsın yaa..okurken gözlerim doldu çok duygulandım:))inşallah inşallah canım..Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın..

inşallah cnmm yaaa ağla die sölemedim cnm mutlu ol umutlu ol die :))

süpermiş. o zaman yarın diğer testlerle birlikte yaptırayım.peki aç karnınama gitmem lazım gebelik testi için?

yani o kadar bitkin ve halsizim ki mesajları çok güzel karıştırabiliyorum
amin inşallah canım yaa. kan testinde erken çıkar diyolar bugün acile gidip baktırsam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…