2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

[/QUOTE]

ben söylemeyi unuttumm istanbul 26 :):)

süpermiş. o zaman yarın diğer testlerle birlikte yaptırayım.peki aç karnınama gitmem lazım gebelik testi için?
farketmiyo cnm tokta gidebilirsin :))

ben söylemeyi unuttumm istanbul 26 :):)[/QUOTE]

düzeltiyorum cnm hemen :))

bu arada sen de belirti var mı canım?

eve geldim kaşla göz arasında bu arada:)))

benim öle çok belirtim olmadı sadece ilişkiden bir hafta sonra falan inanılmaz bi kasık ağrısı oldu ki daha önce hiç yaşamamıştım.
diğerlerini psikolojiktir diye takmıyorum bile;
mesela uyku isteği
yeme isteği gibi...:)))

tubissss ceza yedim kiss 319 lira 83 km hizla bu kadar seyin ustune bomba oldu yani :)) guluom walla sinirden basim catlio midem bulanio offf offff kussam rahatlicam yaaa...

[/QUOTE]

kızlar buarda eksikleri tamamlayalımmm eger bilgileriniz eksikse bana bildirebilirmisiniz :))

ya buarada benimde sağ göğsümde koltuk altına doğru bi ağrım var.
ben pek hamileliğe bağlamadım hatta korkmuştum ama sadece bende olmuyomuş demekki ..

tubissss ceza yedim kiss 319 lira 83 km hizla bu kadar seyin ustune bomba oldu yani :)) guluom walla sinirden basim catlio midem bulanio offf offff kussam rahatlicam yaaa...

ayyy benim aysunum arabamı kullanıyomuşşş 83 km hızz az diilmi yaaaa gitti canım 319 tlll ..... öle deme bitanem cana gelicene mala gelsinn

canım tabiki yardımcı olurum Marmariste yapmak isterseniz .Ama bu arada ben Bodrumluyum aslen buraya gelin geldim .
istersen Bodrumda da ayarlayabilirim.Yani çok fiyat farketmez ama insiyatif kullanabiliyorum bazı otellerde :)))

tuğbacım beni de ekleyin listenize.bat 28 ocak..

canım tabiki yardımcı olurum Marmariste yapmak isterseniz .Ama bu arada ben Bodrumluyum aslen buraya gelin geldim .
istersen Bodrumda da ayarlayabilirim.Yani çok fiyat farketmez ama insiyatif kullanabiliyorum bazı otellerde :)))

cnm benim tek gitmek istediğim yer marmaris balayında istedik ama nisanda soğuk olur die gidememiştikk ölüdenize çok gitmek istiyorum :))

test sonucumu aldım kızlar, sonuç pozitiffff :)) değerim 651 ama doktorum ameliyattaymış henüz görüşemedim

:2: dikkat ettim de listede ben yokmuşum yahu
Hadi beni de ekleyiverin tubiş hanım
bat 11 şubat, istanbul 28 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…