- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.261
valla süpper bende öle kalıcı şeyler seviyorum
bende bebek şekeri olarak bunlardan birini istiyorum
Eki Görüntüle 332370 Eki Görüntüle 332371
ayy çok güzeller ya bize nasip eder inşlah rabbim
inşallahhhhhhhhhhh
tatilinde bitti dimi canım senin iş başı yaptın
evettt malesef zaten 3 gün almıştım doktor işlerim için çokta dinlendiğim sölenemez(
ne iş ü<erine cLIŞIYOSUNN
evettt malesef zaten 3 gün almıştım doktor işlerim için çokta dinlendiğim sölenemez(
evet koşturmaca olmuş senin için ama en azından doktor gidip işleirni halletmişsin canım bende daha halen gidicem ya malesef
evet allaha şükür atlattım cnm en kötüsü muayene çok korkarak gittim biran önce bitsin die dua ettim şimdi rahatım sadece test sonuçlarını götürücem :))
inşallah cnm benimde temennim o ama iyki gitmişim doktora şuan okadar rahayımki gitmeseydim hep bi soru işareti oluccaktı kafamda :))oda geçer birdakine inşlah bbekğin senleyken doktor rutin muane için giderisn canım inşlahhh
günaydııın kızlar..
ya ben hala hasta olmadım test yapsammı beklesemmi bilemedim ya..
ilk denemede tutmuş olabilirmi acaba şaşkınım :26:
inşallah cnm benimde temennim o ama iyki gitmişim doktora şuan okadar rahayımki gitmeseydim hep bi soru işareti oluccaktı kafamda :))
olabilr tabiki en canlı kanlı örneği benim ilk gebelikte ilk ayda tutmuştu :)) bi kan testi yaptır istersen güzel haberler ver bizee :))
inşallah cnm benimde temennim o ama iyki gitmişim doktora şuan okadar rahayımki gitmeseydim hep bi soru işareti oluccaktı kafamda :))
EN İYSİNİ YAPTIN TATLIM İÇİNİ RAHATLATIYORSUN İŞDE BENDE AY YUMURTLAMIYORMUYUM FALAN DEDİM TESTLERİNİ ALDIM RAHATLADIM ZATEN DÜZENLİ ADETİM BENİM ARTIM MARTA BENİM DOKTOR İŞİM CANIM
idrarda çıkmaz cnm kanda çıkar :))ya tubiiş ilk önce idrar testi yapsam çıkarmı acaba .
ama ben yarınıda bi bekliyim nolur nolmaz dimi??
EN İYSİNİ YAPTIN TATLIM İÇİNİ RAHATLATIYORSUN İŞDE BENDE AY YUMURTLAMIYORMUYUM FALAN DEDİM TESTLERİNİ ALDIM RAHATLADIM ZATEN DÜZENLİ ADETİM BENİM ARTIM MARTA BENİM DOKTOR İŞİM CANIM
izin almak için malesef daha geçen kulandım yeni oyüzden canım eğer verirseler bende gidip içimi rahatlatırdım eğer bişeyde varsa çaresine bakardım buaydan sonra ya bide birsenemiz dolmadı diyede acele etmiyorum tatlımidrarda çıkmaz cnm kanda çıkar :))
yaa ben bu ay yumurtladıgımdanda emin diiliim geçen ay 1 hafta ağrım olmuştu bu ay sadece akıntım var( anlayamadım .... Nie marta kadar bekliyosun ??
izin almak için malesef daha geçen kulandım yeni oyüzden canım eğer verirseler bende gidip içimi rahatlatırdım eğer bişeyde varsa çaresine bakardım buaydan sonra ya bide birsenemiz dolmadı diyede acele etmiyorum tatlım
anladım cnm :)) meraketme herşey temiz çıkıcak allahun izniyle :)) evet senin daha yeniymiş benim3 sene olucak ve ben hep 25 yaşında anne olmalıyım diyodum eger bebeişim benle olsaydı martta kucagımda olucaktı ama kısmet diilmiş inşallah 25 yaşım bitmeden bebegimi alırım kucagıma :))
anladım cnm :)) meraketme herşey temiz çıkıcak allahun izniyle :)) evet senin daha yeniymiş benim3 sene olucak ve ben hep 25 yaşında anne olmalıyım diyodum eger bebeişim benle olsaydı martta kucagımda olucaktı ama kısmet diilmiş inşallah 25 yaşım bitmeden bebegimi alırım kucagıma :))
e ne güzel canım hala şansın devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?