- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.241
cnm benim tek gitmek istediğim yer marmaris balayında istedik ama nisanda soğuk olur die gidememiştikk ölüdenize çok gitmek istiyorum :))
cnm çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin inşallah bi hamiş daha oldu liste git gide gnişliyo süpper darısı bizim başımıza :))test sonucumu aldım kızlar, sonuç pozitiffff :)) değerim 651 ama doktorum ameliyattaymış henüz görüşemedim
ayyy seni eklememişmiyim hemen eklşyorummm:2: dikkat ettim de listede ben yokmuşum yahu
Hadi beni de ekleyiverin tubiş hanım
bat 11 şubat, istanbul 28 yaşındayım
valla nisanda ben düğün yaptım gündüzleri çok sıcaktı .fethiye yakın buraya marmariste kalırsanız oraya da gidersiniz 2,5 saat sürüyo zaten .
şu an oteller kapalı mart gibi açılır sölersin nası biyer istediğini bakarız ona göre bişiler...
ayyy benim aysunum arabamı kullanıyomuşşş 83 km hızz az diilmi yaaaagitti canım 319 tlll ..... öle deme bitanem cana gelicene mala gelsinn
he walla kullaniom stres atiom araba surerken
.kayinbabamin arabasiyla yedim bide :)) hizliyim biraz ama tlfla konusuyodum dikkat edemedim radara walla :))) napalim bundada var bi hayir diyom dedigin gibi cana gelecegine mala gelsinoptum bebisim
ayyy negüzell bende istiyorum ögrenmeyi :)) olsun bitanem senden önemli diil bende seni çok öpüyorum bitanem :))
cnm benim tek gitmek istediğim yer marmaris balayında istedik ama nisanda soğuk olur die gidememiştikk ölüdenize çok gitmek istiyorum :))
merhaba ben balayını fetiyede geçidim canım ovacukd abir otelde kaldı çok güzel birdaha birdaha gitmek isterim yani o derece turlara katılmıştık çok güzle ve eğlenceli geçmişdi tatlım tavsiye ederim:)
kızlarrrr günaydınnnnn herkezee sorunsuz güzel haberler alacağı bir gün diliyorumm :119::119::119:
bende çok istiyorum cnm yaaa hayırlısı bakalım yaza düşünüyoruzz ama inşallahhhh
test sonucumu aldım kızlar, sonuç pozitiffff :)) değerim 651 ama doktorum ameliyattaymış henüz görüşemedim
aşk olsun cnm unuturmuyuz hiç seni :)) ayyy ne güzell inşallah bu ay bebeiş gelirde ikinizede süpriz hediye olur :)) benim en yakınnn özel günüm 25 nisan evlilik yıl dönüm bende şimdiden napsak die telaşa düştüm belki bebeiş benimle olur ozamn hediyemiz olur :))günaydın canımmmmmmmmm amin inişalahhhhhh şubatda doğum günüm var onun teleşeesindeyim üstüne birde 14 şubat var kendimi artık nebiliyim bebekde bebek diye oyalamak istemiyorum :)böyle işde işlerde yoğun olunc atakip ediyorum mesajlaşmalarınızı ama cvp yazma vakişt bulamaıyorum unutmayın beni:)
ayy süpper valla biz geçen sene istedik izmiri urlayı görmeyi çok istiyorum hatta orda kalmak istiyorum belki bu yaz bikaçgün gidebilirizz :))inşlah gidersiniz canım benim 5günümde dolu dolu geçti bende bu yaz işde bir izmir yapıcam mayısa inşlah ondan sonrada kısmetse balıklıgöl :)
listede hamileler çoğalıyor sırakızlar bide geliyor inşallah herşeyin hayırlısı
aşk olsun cnm unuturmuyuz hiç seni :)) ayyy ne güzell inşallah bu ay bebeiş gelirde ikinizede süpriz hediye olur :)) benim en yakınnn özel günüm 25 nisan evlilik yıl dönüm bende şimdiden napsak die telaşa düştüm belki bebeiş benimle olur ozamn hediyemiz olur :))
benden çıkıyor kız her güzel fikir benim ki iyi tamma yapalım der:)baktım uçak biletlerinde indirim var aldım izmire hemen bilet:)yıldönümüzde orda olcaz cumagünü çıkıcaz pazar akşamı döncez canım
ayy süpper valla biz geçen sene istedik izmiri urlayı görmeyi çok istiyorum hatta orda kalmak istiyorum belki bu yaz bikaçgün gidebilirizz :))
izmirde efesi bende çok görmek istiyorum orayı araştırıyorum şuan bende gidince hemen gidiyim diye:)
yaa evvet bu durumdan çok mutluyumm :)) hadii sıra bizdee...
ben innaıyorum sen ço9k güzel bir anne olcak ttalım allah hepmize o duyguyu tattırsın biliyorrmusun eşimin amcanın torunun doğum günü var marta bir yaşında olcak samimiyiz bide onlarla bneden ricaetti doğum gününde özel olsun diye şeker alıp dağtalım diye sanki benim kızımış gibi onlrla uğraşıyorum siparişlerle :)keşke olsay ama nebiliyim olcak yakındaymış gibi dediğin gibi en güzel hediye rabbimde isterse biizm hediyemiz olur inşalahhhh
cnm benimmm çok saoll eminim sende çok güzel bir anne olucaksın :))) cnm ne güzelll benimde arkadaşım 3 hafta önce doğum yaptı ben ona kapısüsünü ve bebek şekerlerini yaptırdım inşallah kendi bebeklerimizede yaptırmak nasip olur :)) inşallahhh
bak bunları yaptırdım
Eki Görüntüle 332360 Eki Görüntüle 332361
cnm benimmm çok saoll eminim sende çok güzel bir anne olucaksın :))) cnm ne güzelll benimde arkadaşım 3 hafta önce doğum yaptı ben ona kapısüsünü ve bebek şekerlerini yaptırdım inşallah kendi bebeklerimizede yaptırmak nasip olur :)) inşallahhh
bak bunları yaptırdım
Eki Görüntüle 332360 Eki Görüntüle 332361
harika bunlar yaaa, günaydın bu arada hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?