- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.381
çok saol cnm bugün randevum var sonuçları götürücem inşallah bi sorun çıkmaz :)) evet cnm bi sorun varsa halledicez inşallah gelince bilgi veririm sıkmıyorum canımı artık çünkü yapcak bişi yokki(
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazı yazmaksızın sizlerin yazılarınızı takip ediyorum. deneyimlerini paylaşan herkese çok teşşekkür ederim. bende 20 haftalık hamileyim ikili test yaptırdım sonucum 1/4200 normalde üçlü teste gerek yokmuş ama doktorum üçlüyüde yaptırdı. 15 hafta 5 günlükken yapılan 3 lü teste sonuç 1/90 çıktı o an dünya başıma yıkıldı eğer doğruysa yaşayan bi canlıya nasıl kıyarım nasıl son veririm meleğime dedim peki onların ömrünün uzun olmadığını bilerek sonradan kaybetmek beynimde binlercesoru döndü aminiosentez yaptıralı 21 gün oldu hala sonuç alamadım ilk 10 günlük sonucunu aldım o sonuçta kromozon sayısında bir sorun yoktur denmişti ne olur birileride bana bilgi versin aynı durumu yaşayan arkadaşlar deneyimlerinizden benide bilgilendirir misiniz rabbim her şeyin hayırlısını versin. beklemek ölüm gibi
tuğbacım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...
bu arada ben hala hasta olmadım 2 gün geçti:)) ama sabırla bekliyorum nedense :))
cumaya kadar beklicem test yapıcam çıkmazsa kan testi yapıcam çok heyecanlıyım
10 günü bekle canım inş Rabbim istediğini vermiştir.
ama kan testinde hemen çıkar diyolar ??
valla ben kaç kere yaptırdım da kesin sonuç için 10 gün bekle dediler ama sen bilirsin yinede.
cnm böle bişi buldum ama
burada down sendromu riski sınırı genellikle 1/270 kabul edilir. Bu sınırın üzerindeki değerler yani 1/200, 1/100, 1/50 gibi yüksek riskli kabul edilir. Bu sınırın altındaki değerler yani 1/300, 1/1000 gibi düşük riskli kabul edilir. Trizomi 18 için bu sınır genellikle 1/100 olarak alınır. Aynı şekilde bunun üstündeki değerler yüksek riskli, altındaki değerler düşük riskli olarak belirlenir. Yaş riski ise annenin yaşındaki kaç kadından birinde down sendromu riski olabileceğini gösterir. Peki sonucun yüksek riskli veya düşük riskli gelmesi ne demektir?
ikili test sonuçlarının yorumlanması
bu siteyi bi oku istersen
hmm bakalım beklemeye çalışıyım da çok zor ya insan meraktan duramıyo.
Buarada göğüslerim çok acıyo arada da hasta olcakmışım gibi ağrıyo karnım ama sonra geçio anlamadım gitti
kızlar günaydın bugün gittim doktora bebeğim hala küçücük dış gebelik olmadığını öğrendim çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız inş dedi doktorum inş hayırla tamamına erer. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş hayırlısıyla
hmm bakalım beklemeye çalışıyım da çok zor ya insan meraktan duramıyo.
buarada göğüslerim çok acıyo arada da hasta olcakmışım gibi ağrıyo karnım ama sonra geçio anlamadım gitti
amin cnaım allah hebimiizn yüüznü güldürsün annelile taçlandırsın sen nezamndır bbek istiyorsun peki?allah kuçağınada almayı nasip etsin canım
Bende çok yeni hamileyim 5 haftalık daha adetim 10 gün geçti evde test yaptım çıkmadı ama gögüslerim ilk defa sızlıyordu. Hasta olucam gibi karnımda ağrıyordu adetim 13 gün geçtikten sonra doktora gittim ama bebek aklımda yoktu nie adetim böle düzensiz die gittim kan testi istedi hamile olduğum ortaya çıktı. Senin belirtiler de benziyor benmkine inş hayırlısı olur dua et.[/QUOT
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm.
ewet benim belirtilerde aynı gibi ayrıca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çok tuhaf .
tek şüphem benim adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz oyüzden şaşkınım...Allahım hayırlısı neyse bilir..
Bende çok yeni hamileyim 5 haftalık daha adetim 10 gün geçti evde test yaptım çıkmadı ama gögüslerim ilk defa sızlıyordu. Hasta olucam gibi karnımda ağrıyordu adetim 13 gün geçtikten sonra doktora gittim ama bebek aklımda yoktu nie adetim böle düzensiz die gittim kan testi istedi hamile olduğum ortaya çıktı. Senin belirtiler de benziyor benmkine inş hayırlısı olur dua et.[/QUOT
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm.
ewet benim belirtilerde aynı gibi ayrıca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çok tuhaf .
tek şüphem benim adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz oyüzden şaşkınım...Allahım hayırlısı neyse bilir..
Ben halaa hissedemiyorum çok değişik bir duygu.
benmki o kadar karışık ki bir senelik evliyim zaten ben vajınusmustum 2 aydır falanda yendim vajınusmusu eşim çok istiyordu bebeği rabbimde kısmet etti ve oldu. Inanın yumurtlama günüymüş falan hiç anlamıyordum. Arkadaşımn tavsiyesiyle böyle yaptım. Mesela ben 35 günde bir adet oluyordum 17. Günününden itibaren bir gün durup bir gün brlkte olduk rabbim ol demiş oldu inş hayırla tamamlanırsa.
senin adına çok sevindim öyle tabi allah ım istesin yeterki canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?