- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.741
canim benimmm sakin kendini yipratma sinirlenme tahmin edebiliom ama.sakin olmaya calis..iyi isit ayaklarini mevzuyuda bilmiom ama yarin o okuzlerin icabina bak sikayet et belki erken cikarirlar o sayde..
afiet olsun cnmm..iyiki ekmek varmis walla ..ne kirmizi alarmi vermisler hala cokmu kar yagio..haber bile izleyemiom ne zamandir..
hamis olunca isten cikarsin sende cnmm..bebisinden kiymetlimiben yatiom kuzucumm erken kalkma fasli basladi ilk gun bide zor kalkarim walla..iyi geceler tatli ruyalar ..sende yat dinlen sicacik tut kendini..optummm
tabiki cnm hoşgeldin aramıza mercimegini sağlıkla kucagına alırsın inşallah bana yaşını ve ili söyleyebilirmisin :))
kızlarrr günaydınnn :)) dünki olaydan sonra tüm vucudum kasılmaktan ağrıyo ve sinirden başım çatlıyooo halaa çok çok sinirliyimmmm veee ağlamak istiyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...gününüzz aydyn umutlu ve mutlu olsun ,inşaalh
kızlarrr günaydınnn :)) dünki olaydan sonra tüm vucudum kasılmaktan ağrıyo ve sinirden başım çatlıyooo halaa çok çok sinirliyimmmm veee ağlamak istiyorum
ben eminim pıt pıt ları duyup gelicen inşallah :)) amin cnm inşallah ben bi kez hamile kaldım ama okadar rahattımki ne bulantı be baş dönmesi ne tiksinme hiç bişi olmadı okadar rahattımki hayırlısı bakalım inşallah bu seferde sorunsuz atlatırımm yaaa adet dönemim geliyo ya benim kasık ağrıları başladı yine(
günaydınnn cnmmmm :))) inşallahhhhgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...gününüzz aydyn umutlu ve mutlu olsun ,inşaalh
ufff cnm yaaaa bugün napcaz bilmiyorum kesin metrobüsle gidicez bu böyle olmicak evime gidip uyumak istiyorumGünaydın canım, dün bizde 2,5 saatte döndük ama sizin geliş yönünüz daha da bi yoğunduOlsun sağ sağlim geldin buna da şükür
:103: Günaydın sana da
Gunaydin her kese
Canim, gunaydin, az once gordum yazdiklarini. Cok gecmis olsun. Toparla kendini, sakin olmaya calish.
canımmm benim hadi bakalım inşalah o agrılar bebişin hbercisidir...
ocak ayı çıkmadannn tam 11 tane hamişimiz varrr bu sayının şubattada devam etmesini diliyorum
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam........................
Veeee
topikimdeki herkez şubatta hamile olucak
topikimdeki herkez şubatta hamile olucak................
Böle devam edim ben en iyisi :))
tebrikler cnmm allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah :))bende dün aldım haberi hamileyimmm:) ama çok korkuyorum daha önce kese görmeden düşük yaptım inşallah aynısı olmaz umarımmm:)
maşalalh ammada çoğalmısız yahuu.hadi rabbim en kısa zamanda olmayanalarada versin.
canım benimmm öpüyorum seni çokkk.
şuanda yazacaklarıma inanmıcaksınızzz
saat 5:15 de şirketten çıktım 10:30 da servisten indim tam 5 buçuk saate yakın ölüyorummmm şuanda beynim çatlıyo inanılmaz açım ve ölüyorum uykusuzluktannnnn
bende dün aldım haberi hamileyimmm:) ama çok korkuyorum daha önce kese görmeden düşük yaptım inşallah aynısı olmaz umarımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?