2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canim benimmm sakin kendini yipratma sinirlenme tahmin edebiliom ama.sakin olmaya calis..iyi isit ayaklarini mevzuyuda bilmiom ama yarin o okuzlerin icabina bak sikayet et belki erken cikarirlar o sayde..

afiet olsun cnmm..iyiki ekmek varmis walla ..ne kirmizi alarmi vermisler hala cokmu kar yagio..haber bile izleyemiom ne zamandir..

aysun varya sinirden kasmışım kendimi belim ağrıyoo yabu sitrese çocukmu dayanır yaaa ( cnm insan kaynakları karar veriyo direktörlerle konuşuyo şu bikaçgün çok yoğunuz oyuzden malesef cnm (( anlamaz angutlar ilk okul mezunlarını müdür yaparlarsa böle olur ( cnm felaket kar var ve yerler buzzzz tabi havadaaa

hamis olunca isten cikarsin sende cnmm..bebisinden kiymetlimi ben yatiom kuzucumm erken kalkma fasli basladi ilk gun bide zor kalkarim walla..iyi geceler tatli ruyalar ..sende yat dinlen sicacik tut kendini..optummm

cnm kredi var daha hemen çıkamam ki offf biemiyorum hayırlısı bakalım :)) tamam cnmmm iyi geceler bende birazdan yatarım öptüm seni :)) yarın görüşürüzzz

slm bende aranıza katılmak istiyorum benide eklermisin listeye bende 10 haftalık hamileyim[/QUOTE]

hoşgeldin canım...
seninle fotolarımız aynı hihi ([/QUOTE]

kızlarrr günaydınnn :)) dünki olaydan sonra tüm vucudum kasılmaktan ağrıyo ve sinirden başım çatlıyooo halaa çok çok sinirliyimmmm veee ağlamak istiyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...gününüzz aydyn umutlu ve mutlu olsun ,inşaalh

kızlarrr günaydınnn :)) dünki olaydan sonra tüm vucudum kasılmaktan ağrıyo ve sinirden başım çatlıyooo halaa çok çok sinirliyimmmm veee ağlamak istiyorum

Günaydın canım, dün bizde 2,5 saatte döndük ama sizin geliş yönünüz daha da bi yoğundu Olsun sağ sağlim geldin buna da şükür

:103: Günaydın sana da

canımmm benim hadi bakalım inşalah o agrılar bebişin hbercisidir...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...gününüzz aydyn umutlu ve mutlu olsun ,inşaalh
günaydınnn cnmmmm :))) inşallahhhh
Günaydın canım, dün bizde 2,5 saatte döndük ama sizin geliş yönünüz daha da bi yoğundu Olsun sağ sağlim geldin buna da şükür

:103: Günaydın sana da
ufff cnm yaaaa bugün napcaz bilmiyorum kesin metrobüsle gidicez bu böyle olmicak evime gidip uyumak istiyorum ( evet allaha şükür sağ sağlim gittik ama 5 buçuk saat mezar gibi serviste kafayı yedim (
Gunaydin her kese

Canim, gunaydin, az once gordum yazdiklarini. Cok gecmis olsun. Toparla kendini, sakin olmaya calish.

günaydın cnmmm ççokk çookk saolll :)) ama 1 kişi yüzünden bunları yaşadıgımız için gördükçe sinirlerim depreşiyoo burdakiler 6 da 7 de evdeydik çok geç gittik falan dedikçe çıldırıyorummm

bende dün aldım haberi hamileyimmm:) ama çok korkuyorum daha önce kese görmeden düşük yaptım inşallah aynısı olmaz umarımmm:)

canım benimmm öpüyorum seni çokkk.

bende dün aldım haberi hamileyimmm:) ama çok korkuyorum daha önce kese görmeden düşük yaptım inşallah aynısı olmaz umarımmm:)
tebrikler cnmm allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah :))
maşalalh ammada çoğalmısız yahuu.hadi rabbim en kısa zamanda olmayanalarada versin.

aminnn cnmmm :))

yuhh yaaa o ne oyle allah aşkına allahtan küçükj bir şehir yaşıyorum.

ayy ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin :) ben yeni evliyim seneye düşünüoz da kafama takılanlar var daha öncede sormuştum burada ama pek yanıt alamadım sende tecrübelisin sonuçta gebe kalmışsın öncede, tükürük yada vazelin kayganlaştırma amacıyla kullanmak etkilermi hamile kalmayı, bir de mantar ?

Günaydın herkese aranıza yeni katıldım Rabbim herkese gönlündekini versin....Tüm bebek isteyen anne adaylarına sağlıklı birgün geçirmelerini dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…