- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.721
cnm benimde öle oldu bu ay ama kısmet cnm kısmetinde varsa tutmuştur :))yaa kızlarrrrrrrrrrrrrrr moralim bozukkkkkkyumurtlama günlerimidii haftasonuuu amaaa hiççç degerlendiremedikkkk.bugun 25.günümm sanirim kaçırdık herşeyiiii
herkese merhaba cumadan beri buaralda yoktum işerim yoğunlaşınca benimde dün yumurtlama günümdü bakalım nasip herşey hereksin allah gönlüne göre verir :)
yaaa kızlarrr ben bu hafta hep yiyorum hiç doymuyorum yaaa neden acaba ??? verdiğim tümkiloları bu hafta geri alıcam galibaaa ...
aynen walla hele benim bugün oburluğum üstünde canım bişiler isteyip duruyo..markette dayanamadım kınder pınguı aldım yedim wallaşimdi yemek yapmaya gidecem ..
kızlarr bugünde 5:15 de çıkıyoruz mesai saatine yarımsaat kala bakalım eve kaçta gidebilcem :))
bende yavaş yavaş kaçıyorum eve gidince gelcem hemennn görüşürüzzzzzz
ayyy bidenemmmm gelmiş benimmmmmmyaaa manyak yemek yiyom ben yaaaa benimde canım inanılmaz dondurma istemişti dün dondurma aldım eve gidim hemen yicemmmm ne yemek yapcan bana fikir ver hadii :))
şuanda yazacaklarıma inanmıcaksınızzz
saat 5:15 de şirketten çıktım 10:30 da servisten indim tam 5 buçuk saate yakın ölüyorummmm şuanda beynim çatlıyo inanılmaz açım ve ölüyorum uykusuzluktannnnn
oyyy kuzucum cikmam lazimdi hemen ciktim.simdi gordum..walla bugun gorumcemle markete gittik ya diomki canim bisiler istio bisi yemem lazim..aldim yedim:)) bissuru tatli yedim bide hic yemezdim ayy ben o kadar tatli tuzlu birarada yiyom bide mesela tahin pekmez karisimiyla salata :))) yemek olarak firinda pirzola yaptim kayinvaldemlerdeydim hasta ya ben yaptim yemegi..yapimi kolay tadida guzel oluo..tubisim yaa deli gibi et yemek istio benim cnm doymuom ete..kayinbabamda bilir saolsun alio hemen yapiyo oda bazen:)) sanada afiet olsun bebegimm utandim alamadim ben dondurmayi bugun alacaktim yoksa dedim gorumceme senmi hamilesin benmi belli deil:))) oyle iste bebegimm..yarin isbasi stresliyim hic gidesim yokkk( optum balım..cok cenem dusmus :)) ne yazmisim ole..
şuanda yazacaklarıma inanmıcaksınızzz
saat 5:15 de şirketten çıktım 10:30 da servisten indim tam 5 buçuk saate yakın ölüyorummmm şuanda beynim çatlıyo inanılmaz açım ve ölüyorum uykusuzluktannnnn
ayyyu kiyamammm kuzumaaa( yuhhhhh diorummm yaniii.nie ole oldu nasil bisi bu yaaa..yuruyerek gitsen dahami cabuk varirdin acabaa..
aysunn yazdığımı gördünmü???
inanmıyorum ya 5buçuk saattir yoldamısın bide iş çıkısı yorgunluktan ve açlıktan ölmüşsündür..
aysun varya okadar kötüyümkü bagıra çagıra ağlamak istiyorummm bikaç tane öküz yüzünden yolumuz uzadı ve kaldık trafiğin ortasındaaaa offf yaaaaa sinirden valla tüm vucudum kasıldı ayaklarım donduuuu
ya bide yarım saat önce gönderdiler ya ist dakırmızı alarm vermişler allahın dangalakları leventte az yağıyo die o saate kadar beklettiler sinirden kudurmak üzeriyimmm( yanımızda ekmek vardı kuru ekmek yedik valla şimdi çorba ısıttım kendime onu yiyom amabıktım ben yollardan yaaaaa bu yollarda çocukta kalmazzz bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?