2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Arkadashlar, bizim bu gun ultrason icin randevumuz vardi. Gittik, doktor kalp atishlarini gorebiliyorum dedi. SAT-i sordu, sonra 7+2 gibi gorunuyor dedi. Dedim ama daha kucuk olmasi gerekmez mi? Evet dedi, genelde oyle oluyor, ama seninki haftasiyla ayni gosteriyor. Iyi dedim o zaman. Aslinda muayenemiz fazla surmedi, cok shey sormak istiyordum, tuvalete gitmek zorunda kaldim Ben hic suyu tutamam karnimda. Gitmeden once tam 1 litre su icmishtim. Goruntuleri de yarin verceklermish. Kalp atishlarini bana da gosterdi, ama ben pek bi shey anlayamadim.

yuhh yaaa o ne oyle allah aşkına allahtan küçükj bir şehir yaşıyorum.
uff yaa keşke bende öle biyerde yaşasammm (( ama malesef herakşam aynı derdi çekiyorum (

cnm biz elimizden geldiğince cevap yazıyoruz ama seninki arada kaynamış olabilir vazelin yerine bebeyağı kullanabilirsin hamile kalmayı etkilemezz :)) bendede mantar var ilaç kullanıyorum ama bununla ilgili önce doktora görün cnm

tamamdır öle yapayım, mantar çok kadında varmış evet, ben doktora gitmedim daha da kaşıntı ve peynirimsi akıntı oldu 2 kez şüphelendim..gidecem doktora burda hastaneleri felan yeni öğrendim daha.. evlenip gelince şehri tanımıorum randevu sist. nasıldır felan.. muayeneden kjorkuorum bide alttan muayene kötü oluyodur ya

Günaydın herkese aranıza yeni katıldım Rabbim herkese gönlündekini versin....Tüm bebek isteyen anne adaylarına sağlıklı birgün geçirmelerini dilerim.
hoşgeldin cnmmmm aminnnnn....

cnm şuanda önemli olan kalp atışlarını görmek ki görmüşsün zaten çok mutlu oldum adına :)) peki akıntını sordunmu ?? bide nie su içirdiler burda su içirmiyolar bakmak için ilginç :))

arkadaşlar 33 yaşındayım ve beklemediğim regl günüm 10 şubat 2012 umarım regl olmam ...
cnm ekliyorum senide listemizeee bana yaşadıgın ilide yazarmısın ???

cnm bende hiç sevmiyorum alttan muayeneyi ama en sağlıklısı o :)) hem korkucak bişi yok ama ihmal etme çünkü ilerlerse tedavi daha üzün sürüyo biran önce git doktora...

cnm şuanda önemli olan kalp atışlarını görmek ki görmüşsün zaten çok mutlu oldum adına :)) peki akıntını sordunmu ?? bide nie su içirdiler burda su içirmiyolar bakmak için ilginç :))

Sagol, canim, ALLAH razi olsun. Akintini sordum, shimdilik etrafinda bir kanama filan gormedigini soyledi doktor. Ben bu ishi anlamadim yahu, niye bize su iciriyorlar, iyi gorunmesi icin mi, acaba. Yoksa makinelerimi eski ? Bilemedim valla, onceki hamileligimde de aynisini yapmishlardi. O kadar zor oluyor ki, tutmak Doktora dedim ki, kusura bakmayin zorluk cikariyorum, diyor ki, ben cok gordum bunlari

cnm burda sadece evli olmayanlara daha iyi görebilmek için içiriyolar su ama hamilelerde hiç duymadım :)) neyse herşey yolundaysa sorun yok :)) melegin büyüyooo ne güzelll

günaydın fıstıklarrr...nasılsnız? tatil sonrası ilk işgünü zor oluyo yaaa...

cnm burda sadece evli olmayanlara daha iyi görebilmek için içiriyolar su ama hamilelerde hiç duymadım :)) neyse herşey yolundaysa sorun yok :)) melegin büyüyooo ne güzelll

hamilelerede içirirler idrara sıkışmış olman gerekio daha iyi görülmesi için

Son düzenleme:
bende dün aldım haberi hamileyimmm:) ama çok korkuyorum daha önce kese görmeden düşük yaptım inşallah aynısı olmaz umarımmm:)

inşaallah allah kucağına sağlıklı bi şekilde almanı nasip eder... Korkma aklına bile getirme ama dikkatte et.. Psikolaji çok önemli biliosun

yok canım suyu çok içiriyorlar idrara sıkışman için çünkü idrara sıkışık olduğunda kese daha net görünüyormuş

Arkadaşlar bakın size anlatacaklarıma iyi kulak verin ; stres yok stresi unutun lütfen ,ayrıca ayaklarınızı Üşütmeyin en değerli organ ayak hamile kalabilmek için.Ben evlendim birkez regl oldum sonrası hamile kaldım şükür 6 yaşında bir kızım var.Doğumdan 6 hafta sonra Ria taktırdım sorunsuz korundum.Gün geldi ikinci çocuk düşünmeye başladık planlı bir gebelik aklımdada yoktu regl düzenim 30-35 günde oluyor son regl dönemim 7 ocak 2012 idi.Ben cesaretimi topladım 24.01.2012 tarihinde jinekolg'a gittim ria'yı çıkar dedim doktora,çıkardı sonra ofisime döndüm ovulasyon hesabı yapayım dedim 22-28 ocak çıktı :))) ve kendimi takibe başladım 27 ocak sancım arttı 28 ocak yumurta çatladı şimdi reglime 1 hafta kalasıya hassas kan testi yapacağım.Şuaralar yaşadığım durumlar acayip bel ağrısı çekiyorum sol kasığımda sancı arasıra, geceleri sol kasık tarafında titreme yaşıyorum bakalım 10 güne kadar ne olacak....

cnm malesef nekadar korumayada çalışsam 2 kat çorap giyip en kalın botlarımıda giysem ayaklarım donuyoo artık kısmettt ve bu iş yerinde stresten uzak durmak inan çok zor umarım hamişsindir :))
sakin ol kuzucummm ...inşallah bugün falan öle bişe olmaz yine..istanbulda engellilere ve hamlilelere kar tatili vermişler gazetede yazıo...

cnm o kamu sektörüne karnı burnundada olsam bizimkiler acımaz ( yaa sakin olmaya çalışıyorummm ama yağan karı görünce sebep olanları görünce daha çok sinirleniyorum yaa akşam nasıl gitcem evime yaaa (( büyük ihtimal servisle gitmicem metrobüste sıkış tıkış gidicem servisle gitmicemm

Umarım Rabbim verir, inan bende ikikat çorap giydiğim halde ayaklarımı ısıtamıyorum ama ayağımın önünde ısıtıcı var deneme şansın varsa kullan derim...

cnm şirket hamam gibi onla ilgili problem yok benim asıl sorunum servis malesef serviste donuyorummm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…