2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

saol cnmmm...sanada afiyet olsunn... walla burdada öle ama ben pek yemek yapmadıgım için getiremiom...yapsamda kalmıo yenio hepsi az yapıom..
saol cnm cım hımmm ya benim elimde hiç aza gitmez hep çok yaparım 2 günde yiyoz ama :)))
hmmm bide buranın yemekleri güzel oluyo aşçılar yapıo..ev yemeği hep..o nedenlede getirmiom..ama sevmediğim yemek olunca da sadece çorbayla yetiniomm

eee süppeermiiş keşke bizdede olsaa biz hergüün ev yemegi yemek için tonla para harcıyoruz (

evet bencede çalış çalış memleketi biz kurtatcaz.
çok isyan edesim var.:):)

napalım ekmek parası ...isyan etmeyelim bunu bulamayanlarda var ) demi ama...acaip uykumm geldi kapanıo gözlerimmm...gazete okuyom istanbul nolmuş öle yawwww...

saol cnm cım hımmm ya benim elimde hiç aza gitmez hep çok yaparım 2 günde yiyoz ama :)))

eee süppeermiiş keşke bizdede olsaa biz hergüün ev yemegi yemek için tonla para harcıyoruz (

alıştım ben kocişim söleye söleye alıştırdı... sizin oralara ev yemeği lokantası açmak lazım iyi kazanırız o zaman

yaaaaaaaaaaaaaa ben çalışmak istemiyorummmmmm

bende bendeeeeee ah bi evim olsaydıııı töbede çalışmazdım...ben yine sıkılırdım ama burda çalışmazdım en azındann...donuyo ayaklarım yaaaa...hiç ısınamadım buz gibi bura yaaa...

napalım ekmek parası ...isyan etmeyelim bunu bulamayanlarda var ) demi ama...acaip uykumm geldi kapanıo gözlerimmm...gazete okuyom istanbul nolmuş öle yawwww...
yaaa sen gel de benim yerime çağrı al bide bunu öle konuşalım :)) isyan edesim var vallaaa hat hiç durmuyooo
amaaan çalış çalış bi şey yok bizimde okul bomboş öyle oda bekliyoz vakit geçiriyoruz akşam olsa da gitsekk..:)

keşşşkkkkeeeeeeeeeee

yaaa sen gel de benim yerime çağrı al bide bunu öle konuşalım :)) isyan edesim var vallaaa hat hiç durmuyooo

keşşşkkkkeeeeeeeeeee

olurrrr alim ama senin sesin kadaar güzelmidir benimki...eminim senin ses süperdir ...seçiolar sizi alırken oralara..beni almazlar

Son düzenleme:

keşşşkkkkeeeeeeeeeee

valla senin işin de zor insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor ama inan boş boş oturup beklemekte zor..benim tempo akşamları hızlanıyor işten çıkıyorum kpss için kursa gidiyorum ordan eve gelene kadar 9buçuk oluyo sonra yemek falan sonrada mayışıp kalıyorum sonra sabahın köründe tekrar işe gel nöbete devam..valla böyle işte günün yarısı beklemekle diğer yarısı koşuşturmakla geçiyo ..bi debu arada çocuk yapmayı düşünüyoz arkadaşlarım bile şaşıyo bana kızım çok yoğunsun nasıl bakcan diye ama napayım istiyorrruuuumm..:)

bende evim olsa asla çalışmazdım ( yaaaaa süpper olurdu yakında ev yemekleri manyak para kazanılır levent tam elit semt yanee

yaaaaaaaaaaaaaa ben çalışmak istemiyorummmmmm

aynı şekilde canım bende çalışmak istemıyorum yaaaa.gercekten sıkıldım .eşim dıyor kirada olmasaydık cıkardın dıyor.
Kayınvalıdemde bahçeli altlı ustlku bir ev alalım dıyor.ustte ben altta o oturcakmış.
Suan oturdukları evi satıp bizde üzerine kredi cekcez sonra ödicez.bian cazip geldi herşeyi bir kenarı koy cocukta olunca otur cocugunla yaşa hayatını.böle nereye kadar bilmem vallaah sabahtan beri burda oturmaktan resmen kıcım agrıdı ya.ne yapıom milletin agız kokusunun cekıyorum.

bende evim olsa asla çalışmazdım ( yaaaaa süpper olurdu yakında ev yemekleri manyak para kazanılır levent tam elit semt yanee

çok para lazım çoookkk istanbul gibi bi yerde çok zordur öle biyer açmakk...yoksa süper olurdu yanii..çok sıkıldım yaaa ben...uyku bastı iyicee..

olurrrr alim ama senin sesin kadaar güzelmidir benimki...eminim senin ses süperdir ...seçiolar sizi alırken oralara..beni almazlar
eminim güzeldirr cnmm :)) yok yaaa okadar da seçme falan yok sadece 1,5 ay eğitim alıyosun ve sınavlarıo var ama eminim ki sen geçerdin :))

ayyy cnm ya kıyamam evet aktifiz ama fazla aktifff bide çok sorunlu yerler oluyo bas bas bağırıyolar buda beni sinir etiyooo

kızlarr ya çocuk demişken ..:)bizim bat lar aynı gün diye hatırlıyorum sizde hiç belirti falan varmı bende hiçbişey yokkk ne bel ağrısı ne akıntı ne kasık ağrısı hayır normalde geçen aylarda falan hep yazıyodum ya oram buram çok ağrıyodu ama şimdilik hiç bir belirti yok.bidee bu ay okadar çok çalıştık ki gün aşırı birlikte olduk ama ne bileyim şimdi bir belirti olmayınca ona taktım kafayı ee boş boş oturunca takıyosun..:)

ayyy cnm kıyamam bizde öle düşünmüştük kayın validemlerle oturmayı ama kısmet olmadı artık kendi imkanlarımızla bişi yapmaya çalışıcaz bizde kira ödemesek asla çalışmam ama şimdi el mahkum (
çok para lazım çoookkk istanbul gibi bi yerde çok zordur öle biyer açmakk...yoksa süper olurdu yanii..çok sıkıldım yaaa ben...uyku bastı iyicee..

yaaa aslında dükkan kiralayabilsen burda 1 ev yemegi yanında salatayı 14,5 a yiyosun oda rest çevirir zaten merak etme :))

cnm benim 9 unda aysunuda ama inan hiç bi belirti yok ki ben bu ay umutlu diilim (

hımmmm demek sizdede belirti yok şimdilik hayırlısı bakalım niye umutsuzum diyorsun ki hiç belli olmaz bi bakmışsın nokta atışı yapmışsınızdır. inşallah hamileyizdir kızlarr..:)

inşallah cnmmm yaaa çok istiyorum ama kısmett :))

ne bilem walla burdada telefonda önce sekreter konuşuyo ya beni konusturdular...çok zor olmuştu yaa..

walla benim belim ağrıo sadece onun dışında bişi hissetmiom...o nedenlede beklemiom zatiii saldım çayıra mevlam kayıra gelirse mutlu eder gelmezsede canımız saolsun bidahaki aya deneriz şansımızı

ooooo ne pahalı kısss..burda yemeğin yanında salata bedava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…