- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.961
hımmmm demek sizdede belirti yok şimdilik hayırlısı bakalım niye umutsuzum diyorsun ki hiç belli olmaz bi bakmışsın nokta atışı yapmışsınızdır.inşallah hamileyizdir kızlarr..:)
kızlarr hamiş oldugunuzu öğrenirseniz nasıl sölüceksiniz...ben bi plan öğrendim...bi restoranda yemek ayarlıosun..sonra ordaki garsonlarla anlaşıosun tabi ...önceden aldığın bebek tabağı kaşığı biberonu nu garson masaya servis açarken onlarıda koyuyo...tabiki sorucak kociş bunlar ne die..garsonda dicekki beklediğiniz bi misafiriniz varmış..o anı tabiki bide kameraya alcan yüz ifadesini göstermek için...süper bişi yaaa hamiş olursam yapmayı düşünüom bunu...
aynen cnm gelirse baş üstüne gelmezse kendi bilir :))) yaaa çok zor sabahtan beri hiç susmadan çalıyo tellne bilem walla burdada telefonda önce sekreter konuşuyo ya beni konusturdular...çok zor olmuştu yaa..
walla benim belim ağrıo sadece onun dışında bişi hissetmiom...o nedenlede beklemiom zatiii saldım çayıra mevlam kayıragelirse mutlu eder gelmezsede canımız saolsun bidahaki aya deneriz şansımızı
ooooo ne pahalı kısss..burda yemeğin yanında salata bedava
inşallahhh yaaaa sürpriz olur walla bana
kızlarr hamiş oldugunuzu öğrenirseniz nasıl sölüceksiniz...ben bi plan öğrendim...bi restoranda yemek ayarlıosun..sonra ordaki garsonlarla anlaşıosun tabi ...önceden aldığın bebek tabağı kaşığı biberonu nu garson masaya servis açarken onlarıda koyuyo...tabiki sorucak kociş bunlar ne die..garsonda dicekki beklediğiniz bi misafiriniz varmış..o anı tabiki bide kameraya alcan yüz ifadesini göstermek için...süper bişi yaaa hamiş olursam yapmayı düşünüom bunu...
aynen cnm gelirse baş üstüne gelmezse kendi bilir :))) yaaa çok zor sabahtan beri hiç susmadan çalıyo tellyaaaa nerdeeeeeee çok pahalı burası ((
ayyy aysun süppermiş ama benimki çok kıskanç garsonla böle bi plan yaparsam gecemiz mahfolur :)) ben kocişe msj atıcam bebişimizin ağzından :)) babacım ben yola çıktım geliyorum diyee
canım eğer hamileliğim netleşirse bu ay 14 şubat sevgililer gününde güzel bir zar içine hassas kan test sonucunu koyacağım ve eşime vereceğim maksat hediyeden yırtmak :)))))
aynen cnm gelirse baş üstüne gelmezse kendi bilir :))) yaaa çok zor sabahtan beri hiç susmadan çalıyo tellyaaaa nerdeeeeeee çok pahalı burası ((
ayyy aysun süppermiş ama benimki çok kıskanç garsonla böle bi plan yaparsam gecemiz mahfolur :)) ben kocişe msj atıcam bebişimizin ağzından :)) babacım ben yola çıktım geliyorum diyee
en güzeli canım öyle bişeyi benimkide kızar ne paylaşıon elin adamıyla der .aynen benımde gecem mahvolur birde böyle özel ve güzel birşeyi başka şekillerdede haber edebiliriz kızlar.
yaa valla süpermiş gerçekten süpriz olurr ama nasıl yaparım utanırım ben..:)
tubişim oda güselmiş walla ben yapabilirsem yapacam zaten tabi önce hamiş kalmam lazım...benim eşimde kıskanç aslında ama oanda öle bi tepki vermez die düşünüorum umarım yanılmammmbide şöle bi durum var umarım hamile oldugumu o yanımda yokken öğrenebilirim vede öğrensem bile çenemi tutabilirimmm
bende gülerim gibime gelio ayy..heyecandan...ne güsel olur demi...çok merak ediom eşimin tepkisi ne olurdu? bebişimiz gelsede bu merakta gitse
Bu akşam sanırım erkenden cıkacagız.mutluyujm birazcıkkk.
valla benimki kesin bi nağra aatar hani filimlerde olur ya ALLLLAAAAAHHHHH DİYE YANA YANA KOŞAR GELİR ..:)ayyyy kıyamam ben ona o kadar çook istiyo ki gününü o hesaplıyo bi gün boş bi gün dolu bakalım hayırlısı üzülecek diye üzülüyorum aşkımaa..
ayyyy süpperrrr bende öle yapcammmm ki zaten biz sevgililer gününde hediye almıyoruz birbirimize saçma geliyıo :))canım eğer hamileliğim netleşirse bu ay 14 şubat sevgililer gününde güzel bir zar içine hassas kan test sonucunu koyacağım ve eşime vereceğim maksat hediyeden yırtmak :)))))
cnm ben avcılarda oturup leventte çalışıyorum sen gel herşekilde görüşürüzz sen gelince nereye geliyosun burda ???Tubiş istanbulun neresinde oturuyordun sen ?
Işyerin neresinde tam olarak belki yolum düşer ugrarım kız:)
hehehe bende öleee :))) geçen sefer akşama kadar zor dayanmıştım :))tubişim oda güselmiş walla ben yapabilirsem yapacam zaten tabi önce hamiş kalmam lazım...benim eşimde kıskanç aslında ama oanda öle bi tepki vermez die düşünüorum umarım yanılmammmbide şöle bi durum var umarım hamile oldugumu o yanımda yokken öğrenebilirim vede öğrensem bile çenemi tutabilirimmm
ayyyyy keşkee gelselerdeeee sölesek hemennnn :))bende gülerim gibime gelio ayy..heyecandan...ne güsel olur demi...çok merak ediom eşimin tepkisi ne olurdu? bebişimiz gelsede bu merakta gitse
bizdeee ama lutfettiler 5:15 de çıkcazzBu akşam sanırım erkenden cıkacagız.mutluyujm birazcıkkk.
aynen ya bende çenemi kesin tutamam hatta haykırırım dünyayaaaaa...:)
ayyyy süpperrrr bende öle yapcammmm ki zaten biz sevgililer gününde hediye almıyoruz birbirimize saçma geliyıo :))
cnm ben avcılarda oturup leventte çalışıyorum sen gel herşekilde görüşürüzz sen gelince nereye geliyosun burda ???
hehehe bende öleee :))) geçen sefer akşama kadar zor dayanmıştım :))
ayyyyy keşkee gelselerdeeee sölesek hemennnn :))
bizdeee ama lutfettiler 5:15 de çıkcazz(
bendeee bendee bendeeee
cnm maleseff benim kociş bozar tüm büyüyü bide onla uğraşamamwalla öyle güzel bi haberin üstüne gece mahvedeceklerini sanmıorumm...isteselerde mahvedemezler bence bizlerin mutluluğunuda görünce...ha sonra hoşlarına gitmediyse sölerler...olur biter..ama kızıp bişe demezler bence...en mutlu gün çünkü ...bütün olumsuzlukları atsınlar kenara ki ölede olacağından eminimmm....
valla benimki kesin bi nağra aatar hani filimlerde olur ya ALLLLAAAAAHHHHH DİYE YANA YANA KOŞAR GELİR ..:)ayyyy kıyamam ben ona o kadar çook istiyo ki gününü o hesaplıyo bi gün boş bi gün dolu bakalım hayırlısı üzülecek diye üzülüyorum aşkımaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?