2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyy aysun alemsin valllaa :)) güldürdüm beni burdaaa inşalllaaahhhh bu ay gelirlerrrrrr :)))

öyle diosan öledir tatlım tabiki kocalarınızı iyi bilirsiniz...ne uygunsa onu yapınn...daha çok planlar buluruz hem burda ayyyy ne güzel yaa nasıl sevinmiş benimkinin sevinci öle olmadı yaa sadece durgun du gülümsüodu...annesigile sölerken bayağ heyecanlıydı...yemek yicez gelin dediler onlar benimkide 1 tabak fazla koyun ozaman dedi..3 kişi gelioz demişti ayyyy canım benim yaaa...olamadık ama 3 kişi de 4 kişide olacaz Allah ın izniyle...sevinir yine canım sevinmezmi...hele bi kucağınada alsın bak sen ozaman...

bakırköy-kartal-oralarda genmelde akrabalrım

Aysun vallah güldür heee allah senı ne etmesin
allah hayırlısı versin bütün aylar bizim her ay bir şansımız var canlarım benimmmm.

Son 10 dk cıkmama ben cıkıyorum kızlar yarın yeni günümüz yenbi umutlarla olur inşallah hepinizi seviyorum .dualrım hep sizlerle.

evet cnmm :)) yaa belki çok şaşırdığı için öle olmuştur belki ama ne güzel 3 tabak koyun demiş :)) inşallah cnm yaaa bencede sevinir ama hep bi kuşku olucakya içimizde fazla alıştırmamaya çalışır kendini :))
bakırköy-kartal-oralarda genmelde akrabalrım

bakırköy çok yakın cnm bizee :))

Aysun vallah güldür heee allah senı ne etmesin
allah hayırlısı versin bütün aylar bizim her ay bir şansımız var canlarım benimmmm.

aynenn walla bütün aylar bizimmmm ne etmesin beni kısss...hmmmm davul etmesin... çok çıkıo çenem bak etmiş galiba...ama davulun sesi uzaktan hoş gelirmişş....geliomu aloooooo

Son 10 dk cıkmama ben cıkıyorum kızlar yarın yeni günümüz yenbi umutlarla olur inşallah hepinizi seviyorum .dualrım hep sizlerle.

saol canım benimmmm...dikkatli git emiii yere sağlam bas...kayma Allah korusun seni ve meleğiniii...iyi bak bebişimizede annesi olurmu öptümmmm çokkk

aynen öyle olacak tubişim...hepimizde o kuşku olacak...ama düşünmeyek fazla olurmuuu...herşey güzel olacak diyek heppp...

geri gelcem masamdan kalkacağım için kapatıommm...görüşürüzz...patlayacam yoksa

inşallahhhhhh Aminnn gül canım sen hep gülll...hepiniz gülünnn...bende gülimmm...ay çenem düştü yaaa...tuvalete gidecem gidemedim daha....
aminn cnm hepimiz hep gülelim inşallah :)) hadi git git bende gidicem şimdi :))

tamam cnm dikkat et kendine :))

cnnmmlarımmm ben çıkıyorummm görüşürüzzz eve gidince girerim yine :))

ahanda tubacim gelmisss ..mesaj attim ozelden..buarada sarjim az o nedenle yavas calisio internet umarim gider mesaj..nasildi yollar?

yaa valla yollar harikaydı 6:15 itibarıyla evdeydik süpperdii :)) msj gördüm ekledim hemen :))

buarada ben daha yoldayimm
.eve gidince kapatirim yemek yapcam ama hic cnm istemio yapmak..kocisde hangi pizzayi yesem die dusunuomus :) bizim evin altina dominos acildida :))) gelmeye calisicam aksam oki

buarada ben daha yoldayimm
.eve gidince kapatirim yemek yapcam ama hic cnm istemio yapmak..kocisde hangi pizzayi yesem die dusunuomus :) bizim evin altina dominos acildida :))) gelmeye calisicam aksam oki
tamam bitanem şimdiden afiyet olsunn benimde aklım steah hause da ama olmazz evde yemek var :))
ohh iyimis yaa sevindimm:)) ellerine saglik en buyuk baskan bizim topikin baskani

cnmm benimm yaaa sağ gözümmmm ciğerrr paremmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…