- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.981
anammmmmmmm burdaki karıların hepsi çıldırmışşşş....ama bende bendeeeeeeeeee haykırsam dünyaya ...meleğimi bir solukta...Allahhhh gel bakim 9 şubat...ister bebişli ister bebişsiz...aylar bizim nede olsa...elbet tutturacaz bigünnn...geride kalan bütün batlarımı çatlacammm... çatlaaaaaa14 aralıkkkk..çatla 13 kasımmmm...çatla 17 ekimmm (ama evlilik yıldönümüm sen dur nese çatlama)
cnm maleseff benim kociş bozar tüm büyüyü bide onla uğraşamam(
cnm yaaaa benimkiside şimdi y,ne aklıma geldi ben kocişe bebek patiği aldım doğumgününden 1 hafta sonraydı ne hediye aldın diee sölene sölene açtı o ara arabayı yeni almıştık arabaya hediye aldım sandı sonra baktı biraz büyüz hamileyim dedim görmeniz lazım bagır bağıra bi bana sarılıyo bi mutfağa bi salona bi yatak odasına doğru koşuşturup durdu biz o akşam arkadaşlarla şarköye tatile gidiyoduk yol boyunca durup durup kahkaha attı ve arkadaşına delirdim galiba falan diodu ama hevesimiz kursağımızda kaldı daha sonra bidaha olsa bu kadar sevinmicem dedi şimdi napcak bilmiyorum(
ayyyy süpperrrr bende öle yapcammmm ki zaten biz sevgililer gününde hediye almıyoruz birbirimize saçma geliyıo :))
cnm ben avcılarda oturup leventte çalışıyorum sen gel herşekilde görüşürüzz sen gelince nereye geliyosun burda ???
Hehehe bende öleee :))) geçen sefer akşama kadar zor dayanmıştım :))
ayyyyy keşkee gelselerdeeee sölesek hemennnn :))
bizdeee ama lutfettiler 5:15 de çıkcazz(
bendeee bendee bendeeee
ayyy aysun alemsin valllaa :)) güldürdüm beni burdaaa inşalllaaahhhh bu ay gelirlerrrrrr :)))
evet cnmm :)) yaa belki çok şaşırdığı için öle olmuştur belki ama ne güzel 3 tabak koyun demiş :)) inşallah cnm yaaa bencede sevinir ama hep bi kuşku olucakya içimizde fazla alıştırmamaya çalışır kendini :))öyle diosan öledir tatlım tabiki kocalarınızı iyi bilirsiniz...ne uygunsa onu yapınn...daha çok planlar buluruz hem burdaayyyy ne güzel yaa nasıl sevinmiş benimkinin sevinci öle olmadı yaa sadece durgun du gülümsüodu...annesigile sölerken bayağ heyecanlıydı...yemek yicez gelin dediler onlar benimkide 1 tabak fazla koyun ozaman dedi..3 kişi gelioz demişti ayyyy canım benim yaaa...olamadık ama 3 kişi de 4 kişide olacaz Allah ın izniyle...sevinir yine canım sevinmezmi...hele bi kucağınada alsın bak sen ozaman...
bakırköy-kartal-oralarda genmelde akrabalrım
Aysun vallah güldür heee allah senı ne etmesin
allah hayırlısı versin bütün aylar bizim her ay bir şansımız var canlarım benimmmm.
Son 10 dk cıkmama ben cıkıyorum kızlar yarın yeni günümüz yenbi umutlarla olur inşallah hepinizi seviyorum .dualrım hep sizlerle.
evet cnmm :)) yaa belki çok şaşırdığı için öle olmuştur belki ama ne güzel 3 tabak koyun demiş :)) inşallah cnm yaaa bencede sevinir ama hep bi kuşku olucakya içimizde fazla alıştırmamaya çalışır kendini :))
bakırköy çok yakın cnm bizee :))
aminn cnm hepimiz hep gülelim inşallah :)) hadi git git bende gidicem şimdi :))inşallahhhhhh Aminnngül canım sen hep gülll...hepiniz gülünnn...bende gülimmm...ay çenem düştü yaaa...tuvalete gidecem gidemedim daha....
Son 10 dk cıkmama ben cıkıyorum kızlar yarın yeni günümüz yenbi umutlarla olur inşallah hepinizi seviyorum .dualrım hep sizlerle.
cnnmmlarımmm ben çıkıyorummm görüşürüzzz eve gidince girerim yine :))
Eki Görüntüle 337735 400.sayfa oldu ayyyyy oleyyyy yuppiii heyheyyyEki Görüntüle 337731 Eki Görüntüle 337732 Eki Görüntüle 337733
aayyyy aysun yaaaa alemsin valla :))
ahanda tubacim gelmisss ..mesaj attim ozelden..buarada sarjim az o nedenle yavas calisio internet umarim gider mesaj..nasildi yollar?
yaa valla yollar harikaydı 6:15 itibarıyla evdeydik süpperdii :)) msj gördüm ekledim hemen :))
tamam bitanem şimdiden afiyet olsunn benimde aklım steah hause da ama olmazz evde yemek var :))buarada ben daha yoldayimm
.eve gidince kapatirim yemek yapcam ama hic cnm istemio yapmak..kocisde hangi pizzayi yesem die dusunuomus :) bizim evin altina dominos acildida :))) gelmeye calisicam aksam oki
ohh iyimis yaa sevindimm:)) ellerine saglik en buyuk baskan bizim topikin baskani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?