2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

$h56.gif$happy0064.gif$icon_smile_sad_jumbo.gif$intihar.gif$spying.gif

yaneeeee anlamadım ben kullanmamı demek bu ???

Cnm benim bizim bile yarına çıkacağımızın garantisi yokki allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum biliyosun olucakla ölüceğe çare yok ... Sadece yapabileceğimiz allahın bize bu acıyı yaşatmaması için dua etmek :))

kullanmayın demk oluyor canım .evet canım dua etmek için

ay o traazol bende hiç bir işe yaramadı .birde benimki içerdeydi ondan sanırım fitil verdi dr.ama çok fena bişiy yaa allah vermesin kimseye

yaa kızım dr sor yada git öle akıldan kullanmayın ilaç birde hamişlik gibi bişey varsa kullanma lütfen ne olur ne olmaz.geçmiş olsun canım

* canım benim allah birdaha yaşatmasın canım benim.

ivet hamileyim ama daha şişmemesi lazım böle özel bölgemde ve kasık bölgemde gerılme hissediyorum.az bişey yiyim hmeen midem şişiyor.

:):):):):
Sen biraz bunalımdasın galiba bugun:)

hülyacımmmm ablama sordum oda doktor...kullan dedi ama ...hamileik faktörünü sormayı unuttumm...az cok bilio ama bebek istediğimi falan olsa uyarırdı zannedersem...öle walla bugün kötü günümdeyim..bilmiom içim sıkılıo...

hülyacımmmm ablama sordum oda doktor...kullan dedi ama ...hamileik faktörünü sormayı unuttumm...az cok bilio ama bebek istediğimi falan olsa uyarırdı zannedersem...öle walla bugün kötü günümdeyim..bilmiom içim sıkılıo...

hımm ozaman canım temem ablanın dr oldugunu unuttum bir an canım.ama gene sen sor hamilelik faktörünü aklına gelmemiştir.geçmiş olsun allah kurtarsın

galiba öle cnmm...napim ilaç sürüom işte...gidemem doktora falan walla...offf offfff çok sıkılıom çoookkkk noldu bana ya uyuz gibiim...bişi yapasım yok..

bencedeeeeee...
ayyy cnmm sende bugün bişiler var bayaa gerginsindee :)) yerim senin sinirlerini :))
smiley buldum onları paylaştımm...dahada bulacam...paylaşırımm
oki cnmm ama sevimli şeyler olsun lüffeennn
evet bugun bi iç daraltıcı bir gün haftanın il günü dıyemı

muhtemelennn ve çok sıkıcıııı
hülyaaaaa kandil msjına cvp veremedim kontürüm yoktu nolur kusura bakma olurmu bidenemmm :))

:14:

:14::14::14: canım benim Rabbim bi daha yaşatmasın inş. çok üzüldüm bi daha sitem etmeyeceğim :14:
canım sende anne oldun o ne demek cannım benim beterin beteri var dedimya oglanı dogurdum nasıl aglıyorum arkadaşın kız kardeşi dogurdu 10 gün yaşadı aklp yetmezliginden öldü arkadaşta dediki beterin beteri var paşa sen öle olsaydın ne yapardın dedi düşündüm allahım dedim san çok şükür dedim ya bende emel gibi olsaydım:43::43::43:sonra halime şükrettim düşün bak yıkadı emzirdi uyuttu 10 gün kızı kaldı yanında sonra vefat etti:43::43::43:allahım dedim sonra sana çok şükür rabbim dedim ya öle bende olsaydım dedim düşünmesi bile adamı çıldırtıyo ALLAHIM BETERİNDEN KROUSUN İŞŞALLAH :43::43::43:ONUN İÇİNDE ZAMANI VAR GALİBA BAZI ŞEYLERİN DİYORUM BEN:43::43:
inşallah canımmm...Allahım bizimde yüzümüzü güldürecek bi gün..

paşammmm yaaa öldürdün valla beni burda o kadar güzel yüreklisinki ben inanıyorum seni boynu bükük bırakmıcak en kısa zamnda doldurcak kollarını .... sen üzme kendini dualarını eksik etme meleklerin seni cennette bekliyor orda doya doya sarılcan kuzularına :))

ayyy kıyamammm :)) allah bidaha hiçbirimze yaşatmasın inşallahh :(( sen bu ara duygusallaşmışsın cnmm :))

cnm ozamn bekle istersen sen bikaçgün daha hatta istersen bize katıl parşembeye kadar hasta olmazsak perşembe sabahı test yapcaz :))

aminnnnnnnnnn

eger idrar testi yaptırdıysan çıkmaması normal zaten adetten bikaç gün geçtiğinde doğru bilgi veriyo hadi bakalım bhayırlısı hakkında bak ne güzel bi bebeğin var biz daha birincisi için uğraşıyoruz :((

ayyyyyyy :))) kızzz noluyooooo afiyet olsun bu ara valla ben manyak yemek yedim oyuzden göbüş şiş :))
CANIM İŞŞALLAH UMUDUM VAR ARAŞTIRIYOURM DELİ GİBİ İŞŞALLAH ÇARESİNİ BULURUM BİR DOGUMA BİRDE ÖLÜMÜ DURDURAMIYORUZ DEGİLMİ:43::43:DİYORUMYA RABBİMİN SAYESİNDE İÇİMDEKİ UMUDUM HİÇ BİTMİYO BURDA OLMASAD ÖTEKİ TARAFTA BİLİYORUMKİ EVLATLARIM BENİ BEKLİYO İŞTE BULUŞTUGUM ZAMAN BENİM BAYRAMIM O ZAMAN OLUCAK :16::16::16::16:

kızlarrrr az önceee eski topiğime baktım mart annelerinee hepsi 33 lü 35 li haftalardalarrr ayyy çok özendim yaaa bende böle koca göbüşlü izne ayrılmış gün sayıyo olucaktım :43::43::43::43: ama şimdi tekrar hamiş olmaya çalışıyorummmmm

şşşoookkkk şekererrrr

bencedeee :1::1:

kızlarrrr az önceee eski topiğime baktım mart annelerinee hepsi 33 lü 35 li haftalardalarrr ayyy çok özendim yaaa bende böle koca göbüşlü izne ayrılmış gün sayıyo olucaktım :43::43::43::43: ama şimdi tekrar hamiş olmaya çalışıyorummmmm

olsun tubişimmm hayırlısı bölemişşş...benimde bebişin 40 ı çıkmış olacaktı şimdi...napalımm...ekim annelerine gireriz inşallahhhhhhh:nazar:

tşk ederim cnm.artık hepiemiz için hayırlısı demekten başka çare yok

rica ederim cnmm...tabiki herşeyin hayırlısı...nasılsın iyimisin?

kızlarrrr az önceee eski topiğime baktım mart annelerinee hepsi 33 lü 35 li haftalardalarrr ayyy çok özendim yaaa bende böle koca göbüşlü izne ayrılmış gün sayıyo olucaktım :43::43::43::43: Ama şimdi tekrar hamiş olmaya çalışıyorummmmm

canım üzülme sakın olurmu :20::20:bak ban benimkide 4 ayına giricekti ne diyoruz allahım hayırlı saglıklı evlatlar ver diyorum rabbimse sesimizi duyucak tez zaamanda vericek işşallah inan bana güven :48::48::48:

kızlarrrr az önceee eski topiğime baktım mart annelerinee hepsi 33 lü 35 li haftalardalarrr ayyy çok özendim yaaa bende böle koca göbüşlü izne ayrılmış gün sayıyo olucaktım :43::43::43::43: Ama şimdi tekrar hamiş olmaya çalışıyorummmmm

olsun cnm.hayırlısı olsun.inş bu ay hamileliğini hissedersin.

ayyy cnmm sende bugün bişiler var bayaa gerginsindee :)) yerim senin sinirlerini :))

oki cnmm ama sevimli şeyler olsun lüffeennn

muhtemelennn ve çok sıkıcıııı
hülyaaaaa kandil msjına cvp veremedim kontürüm yoktu nolur kusura bakma olurmu bidenemmm :))

önemli diil bidanem ;)anladım zatii

olsun canımcım yaaa herşeyde vardır bir hayır.üzme kendini

Back
X