2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aglaya aglaya okudum canım içim ferahladı okurken eşimede okudun dinledi sonuçallahım öteki tarafta kavuşmayı nasip etsin işşallah

aglaya aglaya okudum canım içim ferahladı okurken eşimede okudun dinledi sonuçallahım öteki tarafta kavuşmayı nasip etsin işşallah

ahh paşam ahhh bende ağlaya ağlaya okudum okadar beğendimki bidaha okumak istiyom ama dayanama diye şimdi bile bakmıyorum yazıya (

bende ağlaya ağlaya okudum halada ookusam ağlarımm...inşallah canım inşallah kavuşuruz ama meleklerin bizden istekleride var onlarıda unutmamak lazım

bende ağlaya ağlaya okudum halada ookusam ağlarımm...inşallah canım inşallah kavuşuruz ama meleklerin bizden istekleride var onlarıda unutmamak lazım

aynennnn ( amin cnmm inşallahh evet bende dikkat ediyorum olabildigince sırf onu düşündüğüm için :))

ağlattın beni

yok cnm halaaa hastalanmadım bende ve aynen hiç bi belirti yok ([/QUOTE]

offf ama belim sırtıma doğru fena ağrıyor,sol göğsümde çok sancı var rabbim hayırlısını versin bekleyip göreceğiz...

kızlar ben bugun kontrole dittim.sadece karından usg ile bakti.iyi birşey yok dedi.iyileşmeye başlamışsın dedi.kurtajdan sonraki verdiğim ilaçları bitene kadar kullan dedi.bu kadar.6ay korun ve kanaman bitene kadar ilişkiye girme dedi.korunmam için doğum kontrol hapı vermedi.kurtaj olanlar.sizler neler yaptınız.

canım çok geçmiş olsun...yakın arkadaşım kürtaj oldu mecbur kaldı ayaklarını sıcak tuttu ve bir hafta yatak istirahati gerçekleştirdi,birde kan yapıcı, demir ve çinko yapıcı gıdalar tüketti ciğer,balık,brokoli ve bol süt ve süt ürünleri aldı.Rabbim acil şifalar versin meleğini tez vakit sana versin ....

bugün ağlama günümüz oldu şükür rabbime güldürende o ağlatanda.nekadar güzel anlatmış gerçek alemi yüreğine sağlık canım...
serayyyy daha kırmızı kart görmedim belirtide yok sadece belim ağrıyor...

biz 3 ay korunduk walla...benim bebeğim 22 haftalıktı düşük yaptıgımda genetik vs birsürü tahlil yaptırdım hiçbi problem yoktu...sadece kan oranım düşüktü çok kan kaybetmiştim çünkü...ama yükseldi ve korunmayı bırakabilirsiniz dedi gittiğim doktor...doğum kontrol hapı kullanma derim ben ama sen bilirsin yinede...

Son düzenleme:

walla yaaa sabah ağladım bende...bayağ doluyum hala...başım çatlıo zatennn...test yaptınmı canımmm...hadi bi hamiş haberi alalımmm...tubişde olmamış daha...benim ilk hamileliğimdede belirti yoktu 24 nisan adet günümdü 25 inde test yaptım çıkmıştı...bi belirtide hissetmemiştim hiçç...

Son düzenleme:

seray dün kan tahlili verdim ya 0.100 çıktı ama adet sancısı yok ya acayip gaz sancısı var göğüs ağrısı ve bel-sırt ağrısı amannn şaştım ya ....Ya çok ağlama dolusun dur doğrudur ama moralli olam lazım canım benim ....

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin ne olur çok heyecanlıyım okuldan geldim adetime 2 gün var bi test yapayım dedim şimdi ve 2.çizgi silik çıktı yani şimdi masanın üstüne koyup bakıyorum bişey görünmüyo elime alıyorum 2.çizgi gayet açık görünüyor dikkatli bakınca offf ya çok panik yaptım ölücem şimdi .....sizce hamilemiyim markasıda bebetime ....

ay ne güzel canım panik yapma hemen bi de kanda baktır istersen tebrik ederim bu arada

canım resmini çekip koysana buraya geçenlerde bi arkadaş öğrendi başka bi topikte resmini koydu onu bulabilirsem örnek olarak bak istersen bi...bekle bulmaya çalışimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…