2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm çok geçmiş olsunnn hadi bi git bakalım doktora merak ettim şimdi bizede haber ver olurmu???
Evet ne kadar zor da olsa sizlerin de bu duygulari yashamanizi cok istiyorum. Sanki bu defa bebegim daha bi siki tutunmush bana :) Inshallah oyledir :)
inşalllaaahhh cnmm :))
canımm benimmm..........inşaalhh kalırızz.sen halaa adet olmamısısn.kaç günün geçtiiiii
inşallah cnmm yaaa bugün 4 üncü gün :))
günaydınn cnmm inşallah cnmm yaaa umutlanmim diyorum ama için kıpır kıpır ...
cnm benim seni çok seviyorum biliyosun konuştukta senle bende aynı acıları yaşıdım bilirim çok zor ama bak şimdi daha iyiyim unuttummu hayır aslaaa ama yaşıyorum bak yeniden bebek umudu taşıyorum sende öle olucaksın sen bilirsin ama bence çıkar bilekliğini artık geriye bakmaman lazım ileri bakmalıyızz herşeyin hayırlısı hakkımızda :))
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/503751-gamze-akbas-icin-yardim.html ne kadar çok okuyan var 98 kişiydi bu linki yollarken size...Allahım kimseye dermansız dert vermesinnn...acil şifalar versin gamzeyede...
cnmm yaaaa allah yardımcısı olsun oğluna bağışlasın...
bende sizleri seviyorum burda olmadıgımda bile benı yanlız bırakmadınız çok teşekkür ediyorum.
bitanem benim hep yanındayım ve hep öle olucam :))
Günaydın kızlar bugüne üzülerek başladım sepyacım verende alanda Rabbim Allah sabır versin. Bende korkmaya başladım kalp atışlarını dinledik bizde.

cnmm yapma lütfen sen bebeğini düşün ve ii düşün lütfen inşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur :))

canım bol bol dua et rabbim hayırlısını versin kimse üzülmesin gözyaşları akmasın kimsenin gözünden.hakkında hayırlısı olsun.rabbim sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin.
aminnn bitanemm allah bundan sonrası için sağlıklı sıhatli bebişler versin inşallah :))
günaydınlar herkese tuğbacım nassın güzelim iyimisinherkese mutlu haftalar diliyorum

günaydın cnmmm iyiyim allaha şükür sen nasılsın ?? hee bide daha regl olmadım bekliyorummmmm

aminnn bitanemm allah bundan sonrası için sağlıklı sıhatli bebişler versin inşallah :))

günaydın cnmmm iyiyim allaha şükür sen nasılsın ?? hee bide daha regl olmadım bekliyorummmmm

iyiyim güzelim hadi ya çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun kıs gelmez inşallahda hamişsindir hıııııııııııı

umut hep yüregimde bende başlıcam yeni bebek umutlarına suan bileğimde olması beni daha huzurlu hissediyor.sende hastalanmamışşsın canım hayırlı haberler veririsin inşallah

kızlar günaydın..

uzun zamandır yazamıyorum ama okuyorum ara ara ..iyi haberlerin yanında kötü haberlerde var..
sepya 'cım geçmiş olsun Allah daha büyük acı göstermesin(
tuğba gelmemiş daha kırmızılar çok sevindim kan testi yaptırdınmı? .bende 4 gün geçince yaptırmıştım dayanamadım:))
bizde bu hafta kalp atışlarını dinlemeye gidicez fasulyenin 6 haftalık olduk
yanlız benim göğüslerimde acayip bi acı var özellikle sabahları hem acıyo hem içten içten sızlıyo geçmedi gitti.
dünde akıntım başladı biraz bende korktum noluyo die ama normalmi değilmi bilmiyorum...

naber kızlar nasılsınız ben 15 ocakta regl olmuştum ya bakalım şubat 15te yaparım diyorum test ama erkenmi acaba yapsammı yapmasammı 25 gün olacak o zaman geçmiş sayılırmıkii tabi regl olmazsam bütün belirtiler var ama olacağıma dahir bakalım bişey söyleyin bana hem yapsam çıkarmıkiii

tubacımmm nasılsın birtanemmm
iyiym bitanem işte yuvarlanıp gidiyomm sen nasılsın daha iyisin dimi???

iyiyim güzelim hadi ya çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun kıs gelmez inşallahda hamişsindir hıııııııııııı
inşallahh cnmm yaaa okadar çok istiyorumki :))
umut hep yüregimde bende başlıcam yeni bebek umutlarına suan bileğimde olması beni daha huzurlu hissediyor.sende hastalanmamışşsın canım hayırlı haberler veririsin inşallah
ozamn tamam eger seni üzmüyo umutlandırıyosa tamam doktor kontrolün ne zaman ???

günmaydın cnmm daha kan testi yaptıramadım cnm işten izin alamıyom ( geçen haftalarda çok aldımda ... bi kaç gün daha bekleyip öle izin almaya çalışcam kan testi için :)) hade bakalım beyaz akıntı ise normal korkma güzel haberlerini bekliyoruz pıt pıtları dinle gel :)))

iyiyim allaha şükürler olsun.iyi olamaya calısıyorum.
Kontrolüm vallah dr 24ünde patoloji sonucu için geldiğinde yanıma ugrasın demiş.onun dısında herhangi birşey dememiş ben baygın oldugumdan konusmadım drla.

kızzzz nerdesin sen merak ettik seni :)) cnm bence 15 i üzerine bi kaçgün geçsin öle yap testi cnm :)) kısmet bakalım güzel haberler ver inşallah

kızzzz nerdesin sen merak ettik seni :)) cnm bence 15 i üzerine bi kaçgün geçsin öle yap testi cnm :)) kısmet bakalım güzel haberler ver inşallah

tubişim pazar sabahı yaptıgım ovulasyon testinin resimlerini ekliom Eki Görüntüle 345759 Eki Görüntüle 345757 Eki Görüntüle 345758
cnm önce açıklaman lazım bu çizgiler ne demek ????

hadi bakalım temiz çıksın inşallah sonuçlar :)) 3 ay korunma süresinden sonra inşallah tekrar hamiş kalcaksın :))

cnm önce açıklaman lazım bu çizgiler ne demek ????

hadi bakalım temiz çıksın inşallah sonuçlar :)) 3 ay korunma süresinden sonra inşallah tekrar hamiş kalcaksın :))

canım o max yazan yere yakın olan koyu çizgiye bakma zaten...ilk koyu çizgi testin sağlam oldugunu gösteren kontrol çizgisi sonraki silik çizgi de sanrıım yumurtlama oldugunu gösterio ama yumurtlama oldugunu anlamak için en azından o koyu cizgi kadar koyu renkte olması lazımmışş...adetten sonra böle çıkması garip geldi..

öylemi yapayım 15de yapmayım o zaman ay kafam karışık zaten ne yapıp ne yapmıcağımıda bilmiyorum yaa aynı şeyleri
yaşarsam yine sebebi ne onuda bilmiyorum öff fabrikada hamileler varr 2 tanee sinir oluyorum onları gördükçee regl olurum heralde ........
giremiyorum pek çok yoruluyorum uyuyorum hemen işten geldiğim gibi 15 günde 4-12 yim zaten giremem pek o zaman ben bekleyim cumartesi falan yaparım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…