- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.141
cnm çok geçmiş olsunnn hadi bi git bakalım doktora merak ettim şimdi bizede haber ver olurmu???KIzlar günaydın..... Ben ölümden döndüm resmen cts. günü saat 13:30 da kasıklarımda sancı arttı arttı nedemek tavan yaptı dr. bulamadım kadın doğumcu ilaç kullanamadım hamilelik şüphesi ile gece fenalaştım dişimi sıktım geçer diye pazar günü daha da arttı iki büklümdüm ayağa kalkamadım , af buyrunda sanki makattan matkap ile oyuyorlar gibi ama akıntı falan yok sürekli uyumuşum ama kendimde değil vaziyette akşam 21:00 da biraz ağrı hafifledi şuan ara ara sancılarım var dr. randevum 14:30 da bakalım nediyecek.Dua edin neolur.DÜN artık öleceğim dedim resmen ve ilk defa sancıdan hıçkıra hıçkıra ağladım...
inşalllaaahhh cnmm :))Evet ne kadar zor da olsa sizlerin de bu duygulari yashamanizi cok istiyorum. Sanki bu defa bebegim daha bi siki tutunmush bana :) Inshallah oyledir :)
inşallah cnmm yaaa bugün 4 üncü gün :))canımm benimmm..........inşaalhh kalırızz.sen halaa adet olmamısısn.kaç günün geçtiiiii
günaydınn cnmm inşallah cnmm yaaa umutlanmim diyorum ama için kıpır kıpır ...herkese günyadınnnn kıslarrrrr....tubişim hasta olmamışsın daha hotice sende olmamışsın ay hadi hayırlısı bakalımmm...bebiş olsun göbüşünüzde....tunacım hayrola ne sancısı bu böleee...güzel haberlerini beklioz...Allah a emanet olun hepinizzz..
hülyacımmmm canımm benim hoşgeldinnnnnnnnn
cnm benim seni çok seviyorum biliyosun konuştukta senle bende aynı acıları yaşıdım bilirim çok zor ama bak şimdi daha iyiyim unuttummu hayır aslaaa ama yaşıyorum bak yeniden bebek umudu taşıyorum sende öle olucaksın sen bilirsin ama bence çıkar bilekliğini artık geriye bakmaman lazım ileri bakmalıyızz herşeyin hayırlısı hakkımızda :))hoşbulduk canım buraya sevinçli haberlerle gelmeyi çok isterdim fakat nasip olmadı ve melegimi kaybettiğimi öğrendim ogün dr da.ve kalp atışlarını duyduktan 5 gün sonra kalbi durmuş.en son 25 ocakta duymuştum.nasip böyleymiş.çok içim acıyor.boşlukta gibiyim.o an doktorun dedikleri kulaklarımda hiç gitmiyor.kendimi çok kötü hissettim ,birde içime doğdu sanırım kendi dr gittim amleiyat günü oldugu için sadece idrar testi yapacaktı.drla görüşmedemedi doğru durust yanındaki asistanıyla biraz tartıştık ve hastaneden cıktık başka dr gittik.orada öğrendik.hayat çok garip saniyeler içinde okadar çok şey geçtiki aklımdan bebişimi alcaklardı.ya tuhaf bir duygu bunu yazamıyorum bile ama malesef meleğim artık benimle değil.yüreğimde bir sancı karnımda bir acı ve birçok hatıra kaldı yüreğimde birde bileğimde kürtaj yapılırken takılan o bileklik.hiç çıkarmayacagım.
Melegimi çok seviyorum
cnmm yaaaa allah yardımcısı olsun oğluna bağışlasın...http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/503751-gamze-akbas-icin-yardim.html ne kadar çok okuyan var 98 kişiydi bu linki yollarken size...Allahım kimseye dermansız dert vermesinnn...acil şifalar versin gamzeyede...
bitanem benim hep yanındayım ve hep öle olucam :))bende sizleri seviyorum burda olmadıgımda bile benı yanlız bırakmadınız çok teşekkür ediyorum.
Günaydın kızlar bugüne üzülerek başladım sepyacım verende alanda Rabbim Allah sabır versin. Bende korkmaya başladım kalp atışlarını dinledik bizde.
cnmm yapma lütfen sen bebeğini düşün ve ii düşün lütfen inşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur :))