- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.101
benim testimde tuhaftı zaten tek çizgi ortalarda felan çıktı tek çizgi bile silikti anlamadım
Kizlar, gunaydin, nasilsiniz?
Kusura bakmayin ben sik sik gelemiyorum, okula bashladim, sabahlari okula gidiyorum, geldikten sonra zaten cok yorgun oluyorum. Bi de mide bulantilarim cok fazla, gunde an az 1 ya da 2 kere cikariyorum. Bazen endishelerim oluyor, acaba melegim benimle mi diye ama mide bulantilarim beni rahatlatiyor :)))
Sizler nasilsiniz? Takip ediyorum, inshallah Tugbacim senin ve hot_ice-in guzel haberlerinizi bekliyorum. Inshallah bu ay olur.
Merak ettim, hulya hangi durumu paylashacak?
Kizlar, gunaydin, nasilsiniz?
Kusura bakmayin ben sik sik gelemiyorum, okula bashladim, sabahlari okula gidiyorum, geldikten sonra zaten cok yorgun oluyorum. Bi de mide bulantilarim cok fazla, gunde an az 1 ya da 2 kere cikariyorum. Bazen endishelerim oluyor, acaba melegim benimle mi diye ama mide bulantilarim beni rahatlatiyor :)))
Sizler nasilsiniz? Takip ediyorum, inshallah Tugbacim senin ve hot_ice-in guzel haberlerinizi bekliyorum. Inshallah bu ay olur.
Merak ettim, hulya hangi durumu paylashacak?
cnm benim hamilelikte miğde bulantıları çok çok normal aklına öle şeyler getirme lütfen :)) bu arada ne okuluna gidiyosun ???
cnm hülyaa hazır oldugunda paylaşıcaktır ...
günaydınnn benimde bugünnnn 5.günümm yarın temizleniyorumm.UMARIMM buayy hayırlısıylaa hamile kalırım artıkk
sağol inş. umutla bekliyorum, seninde en kısa zamanda dilerim mide bulantıların geçer ama bunları yaşamakta eminim ayrı bir haz veriyordur
KIzlar günaydın..... Ben ölümden döndüm resmen cts. günü saat 13:30 da kasıklarımda sancı arttı arttı nedemek tavan yaptı dr. bulamadım kadın doğumcu ilaç kullanamadım hamilelik şüphesi ile gece fenalaştım dişimi sıktım geçer diye pazar günü daha da arttı iki büklümdüm ayağa kalkamadım , af buyrunda sanki makattan matkap ile oyuyorlar gibi ama akıntı falan yok sürekli uyumuşum ama kendimde değil vaziyette akşam 21:00 da biraz ağrı hafifledi şuan ara ara sancılarım var dr. randevum 14:30 da bakalım nediyecek.Dua edin neolur.DÜN artık öleceğim dedim resmen ve ilk defa sancıdan hıçkıra hıçkıra ağladım...
hadee bakalım hayırlısı güzel haberler bekliyoruz senden :))
Evet ne kadar zor da olsa sizlerin de bu duygulari yashamanizi cok istiyorum. Sanki bu defa bebegim daha bi siki tutunmush bana :) Inshallah oyledir :)
herkese günyadınnnn kıslarrrrr....tubişim hasta olmamışsın daha hotice sende olmamışsın ay hadi hayırlısı bakalımmm...bebiş olsun göbüşünüzde....tunacım hayrola ne sancısı bu böleee...güzel haberlerini beklioz...Allah a emanet olun hepinizzz..
hülyacımmmm canımm benim hoşgeldinnnnnnnnn
tabiki sımsıkı tutundu anneciği, öyle olmasa hissettirmezdi sana di mi
günaydın canım, evet regl olmadık inş. göbüştedir
hülyacımm hoşgeldin bitanem ben kimseyle paylaşmadım durumu istersen sen paylaş...
Seni çookkk ççookkk seviyorummm
Cok sag ol, canim yaa... Cok guzel destek oluyorsunuz. ALLAH razi olsun :)
canım çok geçmiş olsun geçen ay bana da öyle olmuştu resmen yerlerde sürünmüştüm
sonra dr. gitttiğimde normal adet sancın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?