2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Canım, rabbim daha sana kimbilir ne melekler vericektir. Yaşamadım ama eminim çok zor bir durumdur, Metanetli ol güzelim

hoşbulduk canımcım.nasılsın?

Canim, cok uzgunum senin icin. Sanki icime dogdu bunu yazacagin. Cok uzuldum, cok. Ne halde oldugunu tahmin edebiliyorum. Shimdi ne yazsam bosh, acini hafifletmez bile. Guclu olmaya calish. Bashiniz sag olsun, canim. ALLAH sabr versin

Tubişim aysuncum;canım senin şu yazılarımın altında cıkan göstergeyi kaldırmak istiyorum nasıl kaldıracagım.

günaydın canım, evet regl olmadık inş. göbüştedir

hülyacımmm canım benimmm....çok üzüldüm inan...ama herşeyin hayırlısı böyleymiş demekkii...güçlü ol canımm...Allah ın izniyle inşallah bidaha olacak bebişin...çok iyi anlıyorum seni..Rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin inşallah...sağlıkla tabiki...seni çok seviyorummm...

Tubişim aysuncum;canım senin şu yazılarımın altında cıkan göstergeyi kaldırmak istiyorum nasıl kaldıracagım.

kontrol paneline gir orda profilimi düzenle bölümü var sol tarafta ondan sonra çizelge bölümündeki adresi silip değişiklikleri kaydet dediğinde silinir cnmm ...

Canım geçmiş olsun Rabbim sana sabır versin inan şuan ne yazacağımı bilemedim.Allaha sığın verende o alan o canım benim gene verir sen sakın isyan etme tamam mı güzelim..Allaha emanet ol...

canim, cok uzgunum senin icin. Sanki icime dogdu bunu yazacagin. Cok uzuldum, cok. Ne halde oldugunu tahmin edebiliyorum. Shimdi ne yazsam bosh, acini hafifletmez bile. Guclu olmaya calish. Bashiniz sag olsun, canim. Allah sabr versin

saol canım acım gerçekten di,nmiyor.yüreğim sancıyor ama ne yapalım .rabbim hayırlısını verdi.

bende sizleri seviyorum burda olmadıgımda bile benı yanlız bırakmadınız çok teşekkür ediyorum.

Günaydın kızlar bugüne üzülerek başladım sepyacım verende alanda Rabbim Allah sabır versin. Bende korkmaya başladım kalp atışlarını dinledik bizde.

Herkese günaydın..(hülyacım başınsagolsun gerçekten çook üzüldüm Allah sana eşine sabırlar versin ve bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah..

günaydın kızlar bugüne üzülerek başladım sepyacım verende alanda rabbim allah sabır versin. Bende korkmaya başladım kalp atışlarını dinledik bizde.

canım bol bol dua et rabbim hayırlısını versin kimse üzülmesin gözyaşları akmasın kimsenin gözünden.hakkında hayırlısı olsun.rabbim sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin.

günaydınlar herkese tuğbacım nassın güzelim iyimisinherkese mutlu haftalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…