2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm sen bilirsin test için :)) dikkat et kendin çok yorma kendinii :)) buarada etrafındakiler napsın nie sinir oluyosun onlara ben etrafımdaki hamişleri hergün hatrını soruyorum göbüşlerine dokunuyorum onlar adına mutlu oluyorum böle yıpratma kendini olurmu ??

ben yemeğe gidiom kızlarrr gelince görüşürüzzz..işlerden fırsat bulabilirsem tabii....bugün fazla gelemedimm( herkese afiyet olsunnn...

ay tuğbacım bide dokunuyorsun ben yanımda bi bebekten bahsedilince bile dayanamıyorum bide onlara dokunucam yapamam tuğbacım benim hamile olduğum günler geliyor aklıma onları gördükçe ondan sinir oluyorum herkesin kendi bebeği daha atlatmış durumda değilim yaniiii bazende böyle aa hamile falan oda diyorlar doğurdu falan konuşuluyor böylee bi kaç kere tersledim beni kimsenin bebeği hamileliği ilgilendirmiyor dedim
hala içim ilk günkü gibi yanıyor hiç geçmedii hergün ağlıyorum gün geçtikçe daha çok özlüyorum bide ben oğlumu 14 şubatta öğrenmiştim hamile olduğumu yarın 14 şubat kızlar anlıyacağınız hiçbişey değişmedi hayatımda sadece çalıştığımdan beri günler geçiyorrr 8 saat aklımda ALLAH yardımcımız olsunnn ama ii değilim 2.de kimse bilmicek söylemiyeceğim bundada yaşarsam diye çok korkuyorummm ((((((((((

ben Taşkın aranıza yeni katıldım kafasında soru olanlar için yazıyorum 1 yıl önce bu ay bebeğimin kalbi durmuştu 7*8 ay mola sonra kimyasal gebelik oluştu son üç aydan ileriye ilk ay klomen sonraki 2 ay serophene kullandım son adet tarihim 11 ocaktı 26/27 aralıkta yumurtlamamdı 2 adet yumurtam oluşmuştu şimdi adetimin 33,günü ve 2 gün önce idrarda test yaptım bir tam bir silik çıktı 3gündürde midem bulanıyor büyük olasılıkla hamileyim akşam dr ile rnd var hayırlısı herkes için olsun ....

Son düzenleme:
arkadaslarr benide 11 martaa yazarmısınızz.zahmett olmassaa

slm tuğbacım nasılsın pc problem vardı giremedim bayadır ben 7 şubatta regl oldum durumumu güncelliyeyim bu ayda olmadı önümüzdeki aylarda umut (

ben yemeğe gidiom kızlarrr gelince görüşürüzzz..işlerden fırsat bulabilirsem tabii....bugün fazla gelemedimm( herkese afiyet olsunnn...
afiyet bal şeker olsun cnmm :)) bende yeni geldim yemekten :))
yaa cnm bende kötüyüm ama çok seviyorum dokunmayı içim rahatlıyo sanki yeni hamiş olan ark var arıyorum neler yapıyosun falan die :)) onlar benim üzüntümü azaltıyo :)) cnm korkma lütfen biliyosun olucakla ölücege çare yok sadece hayırlısını dileyelim ve dua edelim :))
anladım canım .bakalım bizde ne diyecekler rüyamda gördüm sonucunu çok kötü olmuştum ogün
ne gördün rüyanda kötübişimi?? korkma bişi çıkmıcak inşallah :))
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :))
arkadaslarr benide 11 martaa yazarmısınızz.zahmett olmassaa

tabiki cnm :))

slm tuğbacım nasılsın pc problem vardı giremedim bayadır ben 7 şubatta regl oldum durumumu güncelliyeyim bu ayda olmadı önümüzdeki aylarda umut (

iyiyim cnm sen nasılsın batını güncelliyorum :)) umutlarımız mart için :))

hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun birbirinize darısı başımıza...

saol canımmm sanada afiyet olsunn ben geleli 40 dk oluyo gazete okuyodumm..

CANIM VALLAHA RUYAMDA BÖLE BÜYÜK BİR KAGIT VARDI SARITRAK BİR KAGITTI SANIRIM TAM HATIRLAMIYORUM.BÜTÜN ORGANLAR YAZIYOR TEK TEK KALP YAZILAN YERDE DELİK YAZIYORDU KOL BACAK KISMINDADA YOK YAZIYORDU.HALA AKLIMA GELDİKCE BOGAZIM DÜĞÜMLENİYOR.
TUBİŞİM NE SORACAGIM YA BENIM BİR KAÇ GÜNDÜR KANAMAM ÇOK AZDI BUGUN BİRAZ KARNIM AGRIDI ŞİMDİ LAVOBOYA Bİ GİTTİM PATIR PATIR DÖKÜLDÜ PARÇALAR KANAMAMDA OLMUŞ.KARNIMDA AGRIYOR ANLAMDIM :s

uuuufff yaa benden k.rengi akıntı geliyor sancımda var regl geliyo sanırım

sepya cnm hayırdır noldu patoloji sonucu falan yazmışsın bişey yok dimi????

canım sen izin al evine gitsene...izin verirler heralde biraz daha dinlen...üzme kendini daha fazla olurmu...kötü şeyler düşünme...bunları yazmak hiç kolay gelmio bana walla..çünkü anlayabiliyorum seni ve ne yazacağımı bilmiyorum... Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için..

saol canımmm sanada afiyet olsunn ben geleli 40 dk oluyo gazete okuyodumm..
ohhh afiyet olsun hatun gelmişte gazete okuyomuş :))
ayy cnm ya çok kafaya taktın galiba biliyosun patalojide böle sonuçlar gelmiyo sadece neden olmuş olabileceği ile ilgili bilgi geliyo sen kalbini ferah tut herşey güzel çıkıcak :)) cnm benim kürtajdan sonra çok kanamam olmadı sadece ilk regilim çok yoğun geçti doktora gittiğinde kontrol eder ağrın yoksa bişi olmaz için temizleniyo parça varsa ağrı yapar çok ağrın varmı??
uuuufff yaa benden k.rengi akıntı geliyor sancımda var regl geliyo sanırım

ayy cnmm yaaa hayırlısı bakalım belkide yerleşiyodur ?

canıkm normalde 10 gün raporluyum patron saolasun gelsin demiş. ben biliyorum demiş nasıl bir operasyon geçirdiğini ben allaha havale ediyorum.buradayım herhangi birşey olsun elimde raporumla gidecegim direk gitmem gereken yere

öyle çok agrım yok ara ara gelıyor okadar

yuhhhhhhh senin patorunun bayandı demi...bu bayanlar hep böleler yaaa erkeklerle anlaşmak daha kolay benim açımdan öle yanii gitmeseydin kuzucum alıştırmayın bu patron milletini yaa...madem raporunda varmışş...hadi bişi gelse başına onun sorumluluğunu alıomuymuşş...hayret bişi yaa insanı çileden çıkarıolar yaaa git canım gerekenn yere bişey olmasını da bekleme raporlu raporlu çalıştırıolar de...verecekmi o raporlu halde çalıştıgın günlerin parasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…