2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlarr günaydınnnnnnn
sevgililer gününüz de kutlu mutlu olsunnn

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnn dünn yine esimlee bunalımlara girdikk neden bizim çocugunmuzzz olmuyooo diyeeee

günaydınnnnnnnnnnnnnn dünn yine esimlee bunalımlara girdikk neden bizim çocugunmuzzz olmuyooo diyeeee

günaydınn cnmm ... ayy nie üzüyosunuz birbirinizi bitanem yaa eger bu kadar çok kafaya takıyosanız bi doktora gidin cnm eşin sperm testi falan yaptırsın sende rutin tahliller en azından kafanız rahatlar :))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr,gününüz huzurlu sağlıklı geçsin. Aman allahım 14 şubat mış :))))) sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrrr..kahvaltı yapıp geliyorum aranıza....

Günaydın herkese,

mutlu sabahlar

günaydın canımmm sanadaa mutlu sabahlar...mutlu bir gün diliyorum sevgililer günüde

kızlarr günaydınnnnnnn
sevgililer gününüz de kutlu mutlu olsunnn

günaydım kuzucummmm...seninde sevgililer günü kutlu olsunn...yaşpasta yaptım dünnn bakalım nasıl oldu ..:)

.....................

...................

ayyy sinirlerime hakim olmalıyımmmmm ((

bencedeee sakiin ol canımmm...hiççç takma kafana

yaaa nie kimsecikler yok bugünn ???

geldim bennnnnn

günaydınnnnnn....nie bu kadar takıosunuz cnmm...ne zamandır istiyosunuz?

günaydınnn cnm sanada .Herkesin sevgililer günü kutlu olsun

hürremim günaydınnnn seninde sevgililer günün kutlu olsunn...

günaydın canımmmm.
hayırlı güzel günler diliyorum.

günaydın hülyacımmmm...sanada mutlu sağlıklı günler sevgililer günün kutlu olsunn...
secgililer gününüz kutlu olsun.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr,gününüz huzurlu sağlıklı geçsin. Aman allahım 14 şubat mış :))))) sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrrr..kahvaltı yapıp geliyorum aranıza....

günyadınnnnnnnnnn seninde günün sağlıklı mutlu huzurlu geçsin cnm..yaa 14 şubat işte sevgililer günün kultlu olsunn...afiyet olsunnn

yaa bu sistem değişmiş sanırım 5 dk bakmadımmı hemen atıyor sistem kendini?nedenkine:)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım ,tokadan başka birşey takmayın kızlar...yaş pastadan bende istiyorum yaaaaa :)))

günaydınnn cnm sanada .Herkesin sevgililer günü kutlu olsun
günaydınn cnmmm :)))
günaydın canımmmm.
hayırlı güzel günler diliyorum.
secgililer gününüz kutlu olsun.
günaydınnn :)))
günaydınn cnmmmm :)) afiyet olsunnnn
tubişim hayırdır ne oldu?

ya burda kişisel muhabbetler hoşuma gitmiyo hep birlikte konuşmak yerine sadece bir kişiye yazı yazılması hoşuma gitmiyo (

gunaydin kizlar :) bugun babannemize haberi vermeye gidiyoruz cok heyecanliyizzz. siz nasil soylediniz haberi fikir verecek olan var mi? biz patik alip gitcez bi de fasulyemin yeni fotosunu goturcez (ultrason ciktimizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…