2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

güzel haberleriniz duyarız burdan inşlah canım allah kalbine göre versin

öncelikle herkese günaydın cvp yazmasamda konulara ama takip ettim tuğbacım inana çok sevindim bekliyordum zaten senden zaten güzel haber serayda bakalım sıra onunda haberi yakındır ve tabi diğer arkdaşlar günü bekleyenler mutlu haberi alıp içleri rahatlayanarkadaşalrda var aramızda allah hepiniz kalbine göre versin amin
bana gelince kendim ettim kendim buldum doktora gittim horman testi istedi oda bir hafta soonra beli olucak ama içimdeki ses bebeğin senleydi ama kayebetin diyor halen kendi kendime martaa hamile kalsam şua doğum yaparım şuabat olsa şu ay doğum yaparım diyerek geçirip kendimi oyalıyorum öncelilkle tabi rabimden hayırlısını diliyorum biz elimizden geleni yapalım gerisini allahtan bekleyelim zaten başka ne yapabilirizki....
sağlık sığat huzur mutluluk bu hayırlı bir gün olan cuma gününde alah tan bunları kendim içinde sizler için diliyorum dularımdasınız benide dularınızdan eksik etmeyin...

Son düzenleme:
karlı bir sabahtan herkese günaydın.gününüz aydın ve güzel olsun.hamişlerimiz ve diğer kızlarımız nasıllll?

günaydınnnn iyi ve heyecanlıyımmm...hayırlı cumalarrr

güzel haberleriniz duyarız burdan inşlah canım allah kalbine göre versin

amin cnmm inşallah

çok saol cnmmm senin de cuman mubarek olsun...Rabbim herkesin kalbine göre versinnn...

günaydın serayım nassın cnm heyecan varmı heyecan bugün hadi bakalım iyi haberini bekliyoruz hayırlısı güzelim hemen cvp yaz öğrenince kıs sevincine ortak olalım cnm ay bak bende heyecan yaptım şimdi

günaydın cnm sanada hayırlı cumalar allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah aminallah gönlüne göre versin hayırlısı olsun en kısa zamanda hamiş kalırsın inşallah............

hülyacımm çok tebrik ederim canım gerçekten çok sevindim darısı bizlerin bütün isteyenlerin başına inşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım...:)

canım isimler karıştı heralde ben bebeğimi kaybettim.suan hamileler arasında değilm malesef

Aysunnnnn yaaa canım ne diyecegim sana.benim gögüslerim müthiş sertleşti ve ara ara sıvı gelıyor.bilirmisin neden olur nette baktım kürtajdan sonra olurmu dıye ama birşey cıkmadı?

Aysunnnnn yaaa canım ne diyecegim sana.benim gögüslerim müthiş sertleşti ve ara ara sıvı gelıyor.bilirmisin neden olur nette baktım kürtajdan sonra olurmu dıye ama birşey cıkmadı?

canım sertlik oluyo göğüslerde bendede olmuştu..düşükten2 gün sonra falandı sütüm gelmişti...ama biliosun benimki 5,5 aylıktı...sende süt gelirmi bilemiyorum...

iyiyim cnmmm heyecanlıyım walla..Allahım herşeyin hayırlısını versin umarım olumlu sonuç bildiririm sizlere...olmasada Allah büyük önümüzdeki aylara bakacaz artık sen nasılsın kardeşin nasıl oldu..?

vallaha bende hafif sarımtırak gibi bişey ara ara oluyopr bilemedim.

ilk başta sarımtırak gelio sonra beyaz gibi gelio cnm...hülyacım senin 10 haftayı geçmişti dimi? acaba süt gelirmiki öle olunca..bilemiom walla...tubiş e sormak lazım...

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm .Kardeşim hiç iyi değil malesef çok kötü morali sıfır teselli etmeye çalışıyorum ama beni anlamak istemmiyo şimdi üzüntüsü var herkes ne derse desin o duymuyo .........

ilk başta sarımtırak gelio sonra beyaz gibi gelio cnm...hülyacım senin 10 haftayı geçmişti dimi? Acaba süt gelirmiki öle olunca..bilemiom walla...tubiş e sormak lazım...

yok canım ben 10 haftalık ken gitmiştim yaşıyor sanıyordum ya megersem .8 haftada 3 günlükkken ölmüş bi 15 gün bebeğimim ölü taşımısım 8 hf 3 günl kalmış bebişim yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…