2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hayırlısı olsun cnm .Kardeşim hiç iyi değil malesef çok kötü morali sıfır teselli etmeye çalışıyorum ama beni anlamak istemmiyo şimdi üzüntüsü var herkes ne derse desin o duymuyo .........

anlayabiliyorum...kimseyi duymuyordur bile aklından neler geçiodur kimbilirr..Allah sizlere bağışlasın inşallah bebişi...umarım bişi olmaz..

yok canım ben 10 haftalık ken gitmiştim yaşıyor sanıyordum ya megersem .8 haftada 3 günlükkken ölmüş bi 15 gün bebeğimim ölü taşımısım 8 hf 3 günl kalmış bebişim yane

hmmm ( canım benim bende bakim bi netten araştırayım bilgi veririm bişi bulursam sana

ewet cnm ya duymuyo bizi aslında duymak istemio napalım herşey allahın takdiri verende allah, alanda allah ama işte........... Amin cnm sağol inşallah haftaya cuma belli olacak bakalım

GÜNAYDİNNN hayırlıı cumalarr diliyorumm.........9.günüm ama hala halvete giremedikk bizzzzz.ama yumurtlamaa bukadar erken olmaz sanırımm..30 günde adet lan birinininn dimii

arkadaşlar merhaba çok yazamıyorum buraya çalıstıgım için ben de 6-7 haftalık hamileyim ama inanılmaz iştahsızım öle cok fazla mide bulantım yok ama kendimi halsiz hissediyorum evde mutfaga hiç giremiyorum...

kızlar geldim ben ama kanamam var ve değerlerim 160 ( galiba düşük yapıyorum

GÜNAYDİNNN hayırlıı cumalarr diliyorumm.........9.günüm ama hala halvete giremedikk bizzzzz.ama yumurtlamaa bukadar erken olmaz sanırımm..30 günde adet lan birinininn dimii

cnm merhabalar sanırım 12. ve 18. günler arasında yumurtlama oluyomuş ama bu kişiden kişiye değişiyomuş . sen başla bu günden olsun hayırlı halvetler sana cnm sen anlamıyomusun yumurtanın çatladığını kasıkların ağrır ateş basar cnm ya

kızlar geldim ben ama kanamam var ve değerlerim 160 ( galiba düşük yapıyorum

canımmmm kötü düşünmee lütfenn lütfennnn....aşırı bi kanamamı ? belki yerleşio ondan oluyo...moralini yüksek tut..Allah ım hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsinnn..

vallahiiiiiiiiiiii pekk anlayamıyorumm yaa.....kasıklarımın agrısıınıııı ara sıra hissediyorumm ama çokta hissetigim söylenemzz

kıyamam cnm ya olur böyle normal dktra söyledinmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…