- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.601
serayım tubişin 2012 ekim anneleri topiğinde
oda bize katılmışşş
geçen gün ona hamişsin dimi demiştim yok değilim inşallah dediydi çok sevindim valla
aysunnnn ayyy çok heyecanlandımmmmmm yaaa eger akşam haber alırsan banna haber ver ben susarım olurmuuuu :)))
yok cnm yaaaaaa bi siteye girmeye çalışıyom ordada geogle krom olmadan açılmıyomuş burdada o yok(
serayım tubişin 2012 ekim anneleri topiğinde
oda bize katılmışşş
geçen gün ona hamişsin dimi demiştim yok değilim inşallah dediydi çok sevindim valla
anammm beni ispiyonladınnnnnn :)))
çok saol cnmm yaaa :)) yakında serayıda dahil etcez inşallahh :))
anammm beni ispiyonladınnnnnn :)))
çok saol cnmm yaaa :)) yakında serayıda dahil etcez inşallahh :))
verrim tabide sen nie susuyon kıss onu anlamadımm
katılcak tabi ekim annesi olcaksınız iyi bakın birbirinize orda...çok seviom sizleri yaaa canlarım benimm
yok yok ispiyon yokinşallah canım inşallah dahil olurumm...tubiş bende var google chrome ben bakim becerebilirsem ve istersen ...yoksa yüklemesi çok kolay chrome u
verrim tabide sen nie susuyon kıss onu anlamadımm
katılcak tabi ekim annesi olcaksınız iyi bakın birbirinize orda...çok seviom sizleri yaaa canlarım benimm
canım benim bizde senii çok seviyoruzzz
kıs sen şimdi kan testi vercen ya tubişi ara o yine yazsın buraya tamammı beni hamiş hamiş çatlatma
canım benim bizde senii çok seviyoruzzz
kıs sen şimdi kan testi vercen ya tubişi ara o yine yazsın buraya tamammı beni hamiş hamiş çatlatma
evet al eşinden cebi sonradaaaa bana özelden msj at buraya girmen zor oluyo die sölüyom ben yazarım :))ben tubişi arayamamkiiiyazcam akşam eşimden alırım cebini tabi sonuç çıkarsa yoksa sabaha vercem artık...
:26::26::26::26::26:
noldu şeker gözün niye seyiriyor
evet al eşinden cebi sonradaaaa bana özelden msj at buraya girmen zor oluyo die sölüyom ben yazarım :))
şaşırdımda bana nasıl haber vercek die ondan :))
tubiş girdi sisteme ama laboratuvar sonuçlarına giriom hiç bişi yok sanki tahlil yaptırmamışsın gibi görünüo...daha belli olmamış demekki yeni diyorum çıkmıo ...yine bakarım ben ara ara...ad soyad tc no ve doğum yılı soruo...ne güzel bişimiş yaaa burdada varmıki böle acaba
yaaa demekki sistem bozuk derken bunu kasdediyolardııı(( evet bizde bütün hastaneler böle :)) yaa ben galiba sadece doktordan öğrenebilcem yarın akşama olmadı bi arar şansımı denerim
iyide bu sabah verip öğleden sonra alınan bişise sen ara şimdi telefonla rica et sor bakim ne dicekler..ne var sanki yapsınlar bi güzellikkk..
yaaa yapmazlar kiii olmadı yarın sabah bi arar sorarım :))
hmmmm iyi bakalımmm...bekliyelim ...yine bakarım ben ara ara...şimdi işe dönmem lazım burdayım ama...sistem atabilir....maaşları yatırmam lazımmm...görüşürüz şekerlerrrr...
Kızlar kliniğe gittim kan verdim yarın sabah dr. gideceğim kontrole 1,5 saat sonra sonucu alabilirmişim.Sonuç gene negatif çıkarsa sabah dr. giderim gene eveler gevelerse ofise geleceğim 2 adet soğan soyacağım su ile kaynatacağım,ılık ılık içmeye başlayacağım taki adet olasıya kadar.Ben adet söktürücü ilaç yerine soğan kürü yapıyorum doğal enazından...Hakkımda hayırlısı artık...
yaaaa allah seni napmasın bence gerek kalmıcakk :))) hadi güzel haberlerini bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?