2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

serayım tubişin 2012 ekim anneleri topiğinde
oda bize katılmışşş
geçen gün ona hamişsin dimi demiştim yok değilim inşallah dediydi çok sevindim valla

oda bize katılmışşş
geçen gün ona hamişsin dimi demiştim yok değilim inşallah dediydi çok sevindim valla

anammm beni ispiyonladınnnnnn :)))
çok saol cnmm yaaa :)) yakında serayıda dahil etcez inşallahh :))

verrim tabide sen nie susuyon kıss onu anlamadımm

oda bize katılmışşş

katılcak tabi ekim annesi olcaksınız iyi bakın birbirinize orda... çok seviom sizleri yaaa canlarım benimm

anammm beni ispiyonladınnnnnn :)))
çok saol cnmm yaaa :)) yakında serayıda dahil etcez inşallahh :))

yok yok ispiyon yok inşallah canım inşallah dahil olurumm...tubiş bende var google chrome ben bakim becerebilirsem ve istersen ...yoksa yüklemesi çok kolay chrome u

inşallahhhh .... burası şirket oldugu için yükleyemiyoz sana özelden atim ben bi bakarmısın orda görünüyomu???
ayy nirden bilim yazmuışım öle susim dieeeee

verrim tabide sen nie susuyon kıss onu anlamadımm

katılcak tabi ekim annesi olcaksınız iyi bakın birbirinize orda... çok seviom sizleri yaaa canlarım benimm

canım benim bizde senii çok seviyoruzzz
kıs sen şimdi kan testi vercen ya tubişi ara o yine yazsın buraya tamammı beni hamiş hamiş çatlatma

tubiş girdi sisteme ama laboratuvar sonuçlarına giriom hiç bişi yok sanki tahlil yaptırmamışsın gibi görünüo...daha belli olmamış demekki yeni diyorum çıkmıo ...yine bakarım ben ara ara...ad soyad tc no ve doğum yılı soruo...ne güzel bişimiş yaaa burdada varmıki böle acaba

ben tubişi arayamamkiii yazcam akşam eşimden alırım cebini tabi sonuç çıkarsa yoksa sabaha vercem artık...

:26::26::26::26::26:
evet al eşinden cebi sonradaaaa bana özelden msj at buraya girmen zor oluyo die sölüyom ben yazarım :))
noldu şeker gözün niye seyiriyor

şaşırdımda bana nasıl haber vercek die ondan :))

yaaa demekki sistem bozuk derken bunu kasdediyolardııı (( evet bizde bütün hastaneler böle :)) yaa ben galiba sadece doktordan öğrenebilcem yarın akşama olmadı bi arar şansımı denerim

yaaa demekki sistem bozuk derken bunu kasdediyolardııı (( evet bizde bütün hastaneler böle :)) yaa ben galiba sadece doktordan öğrenebilcem yarın akşama olmadı bi arar şansımı denerim

iyide bu sabah verip öğleden sonra alınan bişise sen ara şimdi telefonla rica et sor bakim ne dicekler..ne var sanki yapsınlar bi güzellikkk..

Kızlar kliniğe gittim kan verdim yarın sabah dr. gideceğim kontrole 1,5 saat sonra sonucu alabilirmişim.Sonuç gene negatif çıkarsa sabah dr. giderim gene eveler gevelerse ofise geleceğim 2 adet soğan soyacağım su ile kaynatacağım,ılık ılık içmeye başlayacağım taki adet olasıya kadar.Ben adet söktürücü ilaç yerine soğan kürü yapıyorum doğal enazından...Hakkımda hayırlısı artık...

yaaaa allah seni napmasın bence gerek kalmıcakk :))) hadi güzel haberlerini bekliyoruzzz

yaaaa allah seni napmasın bence gerek kalmıcakk :))) hadi güzel haberlerini bekliyoruzzz

Ay napıyım yaaaaa şimdi anlatacaklarımı oku sonra bana neyapayım söyle ;

7 ocak regl oldum, 34-35 günde bir görüyorum regl. 27 ocak sancılarım oldu 28 ocak yumurta çatladı ben 9 en geç 10 şubat regl olmam gerekti.2-3 şubatta bel ağrılarım ,ara ara giren kasık ağrılarım 9 şubata kadar devam etti.Sonra sancı falan yoktu 11-12 şubat resmen ölümden döndüm ,13 şubat dr. gittim idrar kan tahlili yaptırdı negatifti.14 şubatta baş dönmem hızlandı midem kıyılmaya başladı uyku halim başladı sürekli esneyerek geziyorum 3 gündür eve gidip yemek yedikten sonra ani bir tansiyon düşmesi gibi bir uyuşukluk direk kanepeye uzanıyorum bu arada alt karın şiş hissettiriyor kendini şişliği sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı şimdi söyle tuğbacığım ben neyapayım :))))) bana akıl verin bakalım....

bu arada ist.kar geliyormuş gece tipi şekilnde yarına işe okula gidişler zor olacakmış haberlerde dinledim .....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…