2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hülyacımm çok tebrik ederim canım gerçekten çok sevindim darısı bizlerin bütün isteyenlerin başına inşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım...:)

ayyy bitanemm yaa içimde aysun gibi sanada hamiş oldugunuz doğuyo ama hayırlısı bakalım :)) testin nezamn sonucu gelcek ???
ayyy oofff yaaaa bıktım bu kardan yaaaaaaa

ayyy bitanemm yaa içimde aysun gibi sanada hamiş oldugunuz doğuyo ama hayırlısı bakalım :)) testin nezamn sonucu gelcek ???
ayyy oofff yaaaa bıktım bu kardan yaaaaaaa

Canım kliniği aradım sonuç çıkmış negatif ........ artık test yapmayacağım yarın dr. gideceğim sonra soğan suyu içeceğim regl olabilmek için en azından regl oluyum ya ..................

Tubacım tebrikederim canım :) Tabi ben siteye girmeyeli baya bi oldu ee... anca Benimde tarih yakın bakalım sonuç ne olacak :44:

Canım kliniği aradım sonuç çıkmış negatif ........ artık test yapmayacağım yarın dr. gideceğim sonra soğan suyu içeceğim regl olabilmek için en azından regl oluyum ya ..................
cnm yaaa nie hasta olmadınki ozaman sen yaaaa yarın bi doktora git bi baktır bakalım ne çıkıcak
Tubacım tebrikederim canım :) Tabi ben siteye girmeyeli baya bi oldu ee... anca Benimde tarih yakın bakalım sonuç ne olacak :44:

çok saoll cnmm :)) inşallah sendende güzel haberler alırız :))

cnm ben çıkıom bi bakayım dedim size 2 dk. oğluşlarım gelicek aşağı inmem lazım 5 dk. sonra gelir servisleri okuldan geliolarda grşrüz öptüm

yaaaaaaa bıktımmm yaaaaaaaaa çok başım ağrıyooo ben evimde yatıp göbüşümü büyütmek istiyorummm :)))

aaaa 1,5 saatte çıkıomu yaaa bana nie yarın sabah çıkar dediler offf...gidince kocişle üzerlerine gidim onların bi... bi doktora git bakalım canım...öle hemen soğan falan yapma ...hepimizin hakkında hayırlısı olsun ...hayırlı haberlerle gel dr dan cnmm...hiç böle olmuşmuydu tunacımm...belirtilerin tıpkı gebelik gibi ama... haberlerini bekliorum..

yaaaaaaa bıktımmm yaaaaaaaaa çok başım ağrıyooo ben evimde yatıp göbüşümü büyütmek istiyorummm :)))

git kısss bırak işi bende bırakırım belki hamişsem... beraber evde oturak göbek büyütek bakalım nasıl olacak..ozamanda sıkılırız yaaa..belli bi müddetten sonra sıkıo evde oturmak...çokmu ağrıo başınn

yaaa bırakamam ki kredi borcumuz var maselefff ( yookk ya sıkılmam bennnn evettt çok ağrıyooo (
tubiş hep baktım walla hala sistemleri bozuk sanırım oki bilgin olsun

tamam cnm ben kaçıyorummmm görüşürüzzz

yaaa bırakamam ki kredi borcumuz var maselefff ( yookk ya sıkılmam bennnn evettt çok ağrıyooo (

tamam cnm ben kaçıyorummmm görüşürüzzz

ne kredisi bu tubişşş çokmu? sorması ayıp...kıyamam yaa git hemen karnını doyur yatt...görüşürüz cnmmm Allah a emanet ol dikkatli ol

tubisss tuna hulya veee diger kislarrr kan verdimmm bakalim sonuc yarin ogleden sonra cikacak
..kismet diyorum.Allah a dua ediyorum ...veee heyecanla bekliyorummm..hepinizi opuyorum..buaraa kocisten tlfnu istedim hemen verdi:) verirkende raporu ver bakim dedi :))))

Eki Görüntüle 348019

bugün ultrason görüntüm 19.3mm olmuş kalp atışı da normal dedi allahım hep böle devam eder inş

canimm insallah saglicakla kucagimiza aliriz kuzucuklarimizi.. biz 7+3 olduk . benim sat 25.12.11di. tahmini olma zamani da 6-7-8 ocak. son ultrason resmimizi ekliycem ben de 14mm olctu drumuz. kalbini dinledik nasil gumbur gumbur atiyodu. gectigimiz ptesi gitmistik biz dr.a sanirim bizim sipa da 18-19mm falan olmustur gunde 1-2mm buyuyomusya kuzucuklarimiz:)

ozelden msjlara cvp veremiyorum msj sayim yeterli olmadigindan. cok giremedim siteye de bi de ev tasima telasimiz oldugundan.

hadı bakalım ya sabırsızlıkla beklıyorum canım.dularım seninle.teyze olmak ıstıyorum

karlı bir sabahtan herkese günaydın.gününüz aydın ve güzel olsun.hamişlerimiz ve diğer kızlarımız nasıllll?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…