- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.621
Ay napıyım yaaaaa şimdi anlatacaklarımı oku sonra bana neyapayım söyle ;
7 ocak regl oldum, 34-35 günde bir görüyorum regl. 27 ocak sancılarım oldu 28 ocak yumurta çatladı ben 9 en geç 10 şubat regl olmam gerekti.2-3 şubatta bel ağrılarım ,ara ara giren kasık ağrılarım 9 şubata kadar devam etti.Sonra sancı falan yoktu 11-12 şubat resmen ölümden döndüm ,13 şubat dr. gittim idrar kan tahlili yaptırdı negatifti.14 şubatta baş dönmem hızlandı midem kıyılmaya başladı uyku halim başladı sürekli esneyerek geziyorum 3 gündür eve gidip yemek yedikten sonra ani bir tansiyon düşmesi gibi bir uyuşukluk direk kanepeye uzanıyorum bu arada alt karın şiş hissettiriyor kendini şişliği sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı şimdi söyle tuğbacığım ben neyapayım :))))) bana akıl verin bakalım....
bu arada ist.kar geliyormuş gece tipi şekilnde yarına işe okula gidişler zor olacakmış haberlerde dinledim .....
ayyy bitanemm yaa içimde aysun gibi sanada hamiş oldugunuz doğuyo ama hayırlısı bakalım :)) testin nezamn sonucu gelcek ???
ayyy oofff yaaaa bıktım bu kardan yaaaaaaa
cnm yaaa nie hasta olmadınki ozaman sen yaaaa yarın bi doktora git bi baktır bakalım ne çıkıcakCanım kliniği aradım sonuç çıkmış negatif ........ artık test yapmayacağım yarın dr. gideceğim sonra soğan suyu içeceğim regl olabilmek için en azından regl oluyum ya ..................
Tubacım tebrikederim canım :)Tabi ben siteye girmeyeli baya bi oldu ee... anca Benimde tarih yakın bakalım sonuç ne olacak :44:
cnm yaaa nie hasta olmadınki ozaman sen yaaaa yarın bi doktora git bi baktır bakalım ne çıkıcak
amannnnn gideceğim yarın bakalım ne diyecek ......
cnm yaaa nie hasta olmadınki ozaman sen yaaaa yarın bi doktora git bi baktır bakalım ne çıkıcak
amannnnn gideceğim yarın bakalım ne diyecek ......
slmmmmmmmmmmm naber cnm hadi hayırlısı bakalım dktr ne diyecek
Kızlar kliniğe gittim kan verdim yarın sabah dr. gideceğim kontrole 1,5 saat sonra sonucu alabilirmişim.Sonuç gene negatif çıkarsa sabah dr. giderim gene eveler gevelerse ofise geleceğim 2 adet soğan soyacağım su ile kaynatacağım,ılık ılık içmeye başlayacağım taki adet olasıya kadar.Ben adet söktürücü ilaç yerine soğan kürü yapıyorum doğal enazından...Hakkımda hayırlısı artık...
Canım kliniği aradım sonuç çıkmış negatif ........ artık test yapmayacağım yarın dr. gideceğim sonra soğan suyu içeceğim regl olabilmek için en azından regl oluyum ya ..................
yaaaaaaa bıktımmm yaaaaaaaaa çok başım ağrıyooo ben evimde yatıp göbüşümü büyütmek istiyorummm :)))
yaaa bırakamam ki kredi borcumuz var maselefffgit kısss bırak işi bende bırakırım belki hamişsem... beraber evde oturak göbek büyütek bakalım nasıl olacak..ozamanda sıkılırız yaaa..belli bi müddetten sonra sıkıo evde oturmak...çokmu ağrıo başınn
tubiş hep baktım walla hala sistemleri bozuk sanırım oki bilgin olsun
yaaa bırakamam ki kredi borcumuz var maselefff( yookk ya sıkılmam bennnn evettt çok ağrıyooo (
tamam cnm ben kaçıyorummmm görüşürüzzz
Eki Görüntüle 348019
bugün ultrason görüntüm 19.3mm olmuş kalp atışı da normal dedi allahım hep böle devam eder inş
kızlarrrr ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
Eki Görüntüle 347319
sonuç pozitif kızlar ama ben mutlumuyum üzgünmüyüm ....................
tubisss tuna hulya veee diger kislarrr kan verdimmm bakalim sonuc yarin ogleden sonra cikacak
..kismet diyorum.allah a dua ediyorum ...veee heyecanla bekliyorummm..hepinizi opuyorum..buaraa kocisten tlfnu istedim hemen verdi:) verirkende raporu ver bakim dedi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?