2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canımm hayırlı olsun ama umutsuzluga düsmeee..doktorun poregestoron vermedimii.degerinde pek düşükk sayılmazz

cnm ya hemen olumsuz düşünme dur bakalım dktrunu ara , git

canımmmm kötü düşünmee lütfenn lütfennnn....aşırı bi kanamamı ? belki yerleşio ondan oluyo...moralini yüksek tut..Allah ım hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsinnn..

NASIL YANE YA DR GİTMEDİNMİ CANIM :sİYİMİSİN..

canım evet ya lütfen kötü düşünme değerinde normal..drunu ara ama.

kızlarrr doktoru aradım şimdi 11 de kızlarrr nolur bişi olmasınn benim az işim var temizlenmem lazım gelince görüşürüzzz

kızlarrr doktoru aradım şimdi 11 de kızlarrr nolur bişi olmasınn benim az işim var temizlenmem lazım gelince görüşürüzzz

canımmm hadi hayırlı haberlerle gelll...çok yorma kendini ve dikkatli git..allaha emanet ol dualarım seninleee çok öpüyorumm

Son düzenleme:
hadi yaaaaaaaaaa senin neden okadar geçki acaba 30 günde bir olduğun içinmi anlamadım.........neyse sana o günlerde hayırlı halvetler...........................

yokk yokk yanlışş anladınn:) yaniiii 24 şubattt ilee 29 şubat arasiii.16.ve 23.günlerrr

yokk yokk yanlışş anladınn:) yaniiii 24 şubattt ilee 29 şubat arasiii.16.ve 23.günlerrr

allah iyiliğini versin senin kıs bende dedim yani nasıl olur hadi hayırlısı olsun inşallah bu ay hamiş kalırsın cnm allah herkesin gönlüne göre versin ..................haftaya cuma halvete gir başla çalışmalara ..................

Tubişle konustum az önce.sesi biraz bozuk gelıyordu doğal olarak kanamasıda varmış deger düşükmüş oyuzden çok tedirgin olmuş kızlar dua edelim rabbim hayırlısını versin herkese.haber verecek bana.allahım sen kimseyi böyle imtihan etme yarabbim.

Günaydın kızlar rüyamda benmde kanamam oluyordu heralde tugbayı duyacağımı gördüm ama bişey olmuyordu inş bişe olmaz hayırla atlatır.

kızlar ben çıkıom günüm var gidicem anca hazırlanırım grşrüz kocaman öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…