2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

benimde dualarım onunlaaa...okuyorum walla duydugumdan beri...

canım inş. güzel haberlerle döner tubiş benimde dua ediyorum allah yardımcısı olsun

canım sende öğleden sonra kan testi sonucu bekliyor muşsun hayırlısı olsun kuzum
canım bu sabah test yaptım çift çizgi gördüm, benimde kan testi yaptırmam gerek ama korkuyorum işte....

tebrik ederim canım seni allah kuçağınada alamayı nasip etsin yaptır ki için rahat etsin canım bakalım iyi haberler gelir inşlah tuğba seraydan tabi senden de canım

Kızlar hepinize hayırlı cumalar.dosyalrım birikti onlara dönmeliyim gelirim ara ara öpüyorum hepinizi kocaman :)

tebrik ederim canım seni allah kuçağınada alamayı nasip etsin yaptır ki için rahat etsin canım bakalım iyi haberler gelir inşlah tuğba seraydan tabi senden de canım

sağol canım inş. dediğin gibi olur test mağduru olmam ama benim kendimi hamiş saymam için daha var çift çizgi gördük allah devamını getirsin inş.

sağol canım inş. dediğin gibi olur test mağduru olmam ama benim kendimi hamiş saymam için daha var çift çizgi gördük allah devamını getirsin inş.

amin canım ama genmelde doğru çıkıyor biliyorsun testler allah hayırlı evlat versin inşlah sen nemzandan beri bebek istiyordun?

inşallah cnmmm...evet sonuç bekliom kısmet bakalımmm...gördüm senin testini evet...yazamadım yoğundu işler biraz...bence hamişsin canımm...çok belli...hayırlısı olsun hepimiz içinnn...kan verecekmisinn bugün

amin canım ama genmelde doğru çıkıyor biliyorsun testler allah hayırlı evlat versin inşlah sen nemzandan beri bebek istiyordun?

sağol canım hayırlısı olsun inş. canım ben temmuzda düşük yaptım 7 haftam bitmişti 2 aylıktı yani sonra korundum şimdi hayırlısı ise olsun kuzum sen ne zmandan beri düşünüyorsun?

hayırlısı olsun kuzum yok kuzum pazartesi veririm belki. önce ben bi kere adet oldum şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı yani onun için erken diyorum bir hafta bekleyebilirim aslında bilmiyorum gebeliğin ilk haftalarında kanamaya doktor ne yapabilir tubişin dışında ben kendim için böyle düşünüyorum onun için bilmiyorum ne yapacağımı:26:

az önce nette okudum düşük yapanlar tekrar hamile kalırsa kontrollü olunca daha ii oluyomuşş...bence ne olursa olsun gecikmemek en iyisi...bende beklicektim ama bişi varsa geç kalırsam die dün yaptırdım kan testini...bakalım sonuç ne olcak bilmiom...Allahım hakkımızda ne hayırlıysa onu versinn...aminn

canımm.geçmişi okumadım ama çok üzüldüm tuğbacığıma inş hiç bişeyi yoktur arada kanamalar olur böyle....sen naptın canım kan vermiştin ?

inşallah canımm tek temennımız o...ben sonuç bekliyorum...1 gibi tlf açacam...kısmet bakalımm..

canım elbette daha dikkatli ve kontrollü olmak en iyisi korkularımda o yüzden aslında yine aynısı olur mu diye bilmiyorum ama hayırlısı olsun diyorum sadece.... umarım canım pozitif sonuç alırsın bekliyorum güzel haberlerini

inşallah cnmm..o korkuları bi kenara atabilsek keşke ama hep içimizde maalesef...rabbim yaşatmasın bidaha hiç kimseye inşallahh...

sağol canım hayırlısı olsun inş. canım ben temmuzda düşük yaptım 7 haftam bitmişti 2 aylıktı yani sonra korundum şimdi hayırlısı ise olsun kuzum sen ne zmandan beri düşünüyorsun?

üüzldüm inşlah busefer bebğin kuçağın da hastenden çıkarsın canım bende bu haziranda evelnedim birya korundum şimdi istiyorum işde bakalım allah nezaman nasip edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…