- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.701
ohhhh gez anam gezzz..hadi bakalımmm iyi eğlenceler sana...bende kocaman öptümm
sağol şekerim senin yerinede yerim ben
benimde dualarım onunlaaa...okuyorum walla duydugumdan beri...
kızlar geldim ben ama kanamam var ve değerlerim 160( galiba düşük yapıyorum
canım inş. güzel haberlerle döner tubiş benimde dua ediyorum allah yardımcısı olsun
canım sende öğleden sonra kan testi sonucu bekliyor muşsun hayırlısı olsun kuzum
canım bu sabah test yaptım çift çizgi gördüm, benimde kan testi yaptırmam gerek ama korkuyorum işte....
tebrik ederim canım seni allah kuçağınada alamayı nasip etsin yaptır ki için rahat etsin canım bakalım iyi haberler gelir inşlah tuğba seraydan tabi senden de canım
sağol canım inş. dediğin gibi olur test mağduru olmam ama benim kendimi hamiş saymam için daha var çift çizgi gördük allah devamını getirsin inş.
canım inş. güzel haberlerle döner tubiş benimde dua ediyorum allah yardımcısı olsun
canım sende öğleden sonra kan testi sonucu bekliyor muşsun hayırlısı olsun kuzum
canım bu sabah test yaptım çift çizgi gördüm, benimde kan testi yaptırmam gerek ama korkuyorum işte....
amin canım ama genmelde doğru çıkıyor biliyorsun testler allah hayırlı evlat versin inşlah sen nemzandan beri bebek istiyordun?
inşallah cnmmm...evet sonuç bekliom kısmet bakalımmm...gördüm senin testini evet...yazamadım yoğundu işler biraz...bence hamişsin canımm...çok belli...hayırlısı olsun hepimiz içinnn...kan verecekmisinn bugün
hayırlısı olsun kuzum yok kuzum pazartesi veririm belki. önce ben bi kere adet oldum şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı yani onun için erken diyorum bir hafta bekleyebilirim aslında bilmiyorum gebeliğin ilk haftalarında kanamaya doktor ne yapabilir tubişin dışında ben kendim için böyle düşünüyorum onun için bilmiyorum ne yapacağımı:26:
benimde dualarım onunlaaa...okuyorum walla duydugumdan beri...
canımm.geçmişi okumadım ama çok üzüldüm tuğbacığıma inş hiç bişeyi yoktur arada kanamalar olur böyle....sen naptın canım kan vermiştin ?
az önce nette okudum düşük yapanlar tekrar hamile kalırsa kontrollü olunca daha ii oluyomuşş...bence ne olursa olsun gecikmemek en iyisi...bende beklicektim ama bişi varsa geç kalırsam die dün yaptırdım kan testini...bakalım sonuç ne olcak bilmiom...Allahım hakkımızda ne hayırlıysa onu versinn...aminn
canım elbette daha dikkatli ve kontrollü olmak en iyisi korkularımda o yüzden aslında yine aynısı olur mu diyebilmiyorum ama hayırlısı olsun diyorum sadece.... umarım canım pozitif sonuç alırsın bekliyorum güzel haberlerini
sağol canım hayırlısı olsun inş. canım ben temmuzda düşük yaptım7 haftam bitmişti 2 aylıktı yani sonra korundum şimdi hayırlısı ise olsun kuzum sen ne zmandan beri düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?