2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canim bende yeni ogrendim afiyet olsun demekmis
hımmm oki ozamn çok saol bidenemmm :))
bende başlıcam rejime fekat şu vucudum bir toparlasın ondan sonra.eşim spora gidiyor.o bana hareket ögretcek onları yapacagım
evet cnm bi toparlan ondan sonra :)) aa sende git kocişle yokmu bayan kısmı ??
mesaimmm başlıyorrr üüüüüü:
korkuyorum vallaha..çok yogunuz yahuuuuu...

ayy kıyamam bitanemmm :)))

tubişim kaç kilosun ki rejim yapıyorsun.boy kilo kaç kızlar.hadi hepimiz yazalım.
ben:64 kiloyum boyum 1.66,1.67 sanırım tam bilmöıyorum.

ben kisaboyluyum boyum 157
kilom 52 bu 2 kiloyuda 1ay icinde aldim 10mmlik bebis icin 2 kilo artmak..
yani 9.ayda ne kadar olcam hastaneye yuvarlanarak gitcemmi artik onu bilemiyorum:44:
bu arada ben sevil hulyacim galiba senle tanisma firsatimiz olmadi

ayyy bende hamişken ayda bi doktora giderdim her gitmemde 1 kilo artıodum... 66 kiloydum 5,5 aylık olana kadar 70 oldum ..

bende rejıme başlıycammmm 5 kilo fazlamm varr
ayyy iyimiş yaaaaa keşke öle olsa 9 kilo fazlam var
cnm hemen bebişin üzerine atma o daha gram bile diil :)) kilona dikkat et cnm doğum için :))
boyum 1,63 kilom 69 (

senle hemen hemen aynıyızz :)) gördünmü akrebin sana yazdıklarını git bi bak

saoll bidenemmmm...az yedim ama bulgur pilavıda yedimm pilav almayim dedim bi baktım bulgur pilavı hadi accık alim dedimm ay o köşke bende çok güldümm

ayyyy görmedimmm heyecanlandım kıssss :18::18::18::18:

yaaaaaa hamilee kalmakk istiyommmmmmmmmm.istiyom iştee istiyomm.................herkes nwede kolay kalıyooooo.Mehmet Ali Kanlıa benn offf ben nerdeee yammişş yaptımm

saoll bidenemmmm...az yedim ama bulgur pilavıda yedimm pilav almayim dedim bi baktım bulgur pilavı hadi accık alim dedimm ay o köşke bende çok güldümm
afiyet olsun bidenemm bende yarın dolma yedim :))
ayyyy görmedimmm heyecanlandım kıssss :18::18::18::18:
ayy hade git bak de görr :))
yaaaaaa hamilee kalmakk istiyommmmmmmmmm.istiyom iştee istiyomm.................herkes nwede kolay kalıyooooo.Mehmet Ali Kanlıa benn offf ben nerdeee yammişş yaptımm

bende cnmm bendeeeeeee :)) kız Mehmet Ali Kanlıa bu kim napıyoo ???

afiyet olsun bidenemm bende yarın dolma yedim :))

ayy hade git bak de görr :))

bende cnmm bendeeeeeee :)) kız Mehmet Ali Kanlıa bu kim napıyoo ???

baktım ve gördümmmm hiç bişi yemicem bundan sonra...meyve dieti yapcam...sabah tost öğlen elma...akşam üstü elma..akşammmmm akşamada Allah büyükk...irem özgeyle yarışıoz

tubiş bak nescafe için böle bişi yazıo nette,ben zaten sade ve şekersiz içiomkiiii...bide aç karnına içersem ohhh tmm...hem bizim burda bi kadın var oda sabah gelir gelmez nescafe içer sade o azcık şekerde atar hemde ...bide 2 çocuk annesi ve çöp gibii...48 kilomu ne...

Sabahları aç karnına içildiğinde kan şekerini yükselten, vücutta erimesi zor olan yağlar yapan nescafe karışımları yerine sade nescafe yada light süt ile yapılmış olanları tercih ederseniz kilo sorununuz olmayacaktır.

baktım ve gördümmmm hiç bişi yemicem bundan sonra...meyve dieti yapcam...sabah tost öğlen elma...akşam üstü elma..akşammmmm akşamada Allah büyükk...irem özgeyle yarışıoz

o benim iş arkadaşım aynı şirketteyiz :)) valla baya dikkat ediyo bilgine yemekte birlikteydik :))
ama öle yapma lütfen doğru beslen yemek ye :)) sağlıklı yiyerek veriyo :))

hımmm peki bunun capiçino için olan versiyonu varmı???

o benim iş arkadaşım aynı şirketteyiz :)) valla baya dikkat ediyo bilgine yemekte birlikteydik :))
ama öle yapma lütfen doğru beslen yemek ye :)) sağlıklı yiyerek veriyo :))

biliom kısss tanışmıştık geçenlerde iyide yazmış menüyü bissürü şey ben o kadar yiyemem wallla...görmesin yazdığımı
nese bakalımmm...girdik bi yarışa artık..oda yense sevinicem bende yensem sevinicem yeterki zayıflayalımm

hımmm peki bunun capiçino için olan versiyonu varmı???

hemen sorarız google amcaya akrebin yazdıklarını gördünmü

heee gördüm valla ben çok seviom onu yaaa nasıl sevdinmi topiki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…