2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Anti-Stres Diyeti

Özellikle, çalışan ve öğle yemeklerini dışardayemek zorunda olanlar için hazırlanmış bir diyettir. Günde ortalama 1400 kalori içerir ve fiziksel etkinlikte bulunmadan ortalama 4-4,5 kilo vermek isteyenler için idealdir.

1. Gün
Kahvaltı Capuccino ya da sütlü kahve (bir fincan kahve için 140 gr. yağlı süt), 60 gramlık bir kruasan
Ara Atıştırma 115 gr. greyfurt
Öğle Etli sandviç (80 gr. kepek ekmeği, 50 gr. yağsız et, 5 gr. marul, 10 gr. domates), 115 gr. pişmiş, şekersiz armut
Ara Atıştırma 110 gr. portakal
Akşam Patlıcanlı spagetti, et kesesi, haşlanmış karnabahar

2. Gün
Kahvaltı Cappuccino veya sütlü kahve, 60 gr. kruvasan
Ara Atıştırma 80 gr. ananas
Öğle Biftekli ve marullu sandviç (100 gr. kepek ekmeği, 50 gr. yağsız et, 5 gr. marul, 10 gr. domates)
Ara Atıştırma 60 gr. muz
Akşam Midyeli spagetti, şişte dana eti, haşlanmış havuç

3. Gün
Kahvaltı Capuccino ya da sütlü kahve, 60 gr. kruvasan
Ara Atıştırma 80 gr. kivi
Öğle Lor peynirli sandviç, 80 gr. mandalina
Ara Atıştırma 80 gr. mandalina
Akşam Pirinç salatası (65 gr. pirinç, 15 gr. havuç, kereviz, 35 gr. yumurta, 20 gr. pavurya, 20 gr. taze fasulye, bir kaşık zeytinyağı), 115 gr. kızarmış piliç, haşlanmış brokoli

4. Gün
Kahvaltı Cappuccino ya da sütlü kahve
Ara Atıştırma 60 gr. şekersiz, pişmiş elma
Öğle Yumurtalı, domatesli ve farekulaklı sandöviç, 60 gr. elma
Ara Atıştırma 105 gr. mandalina
Akşam Ton balıklı spagetti, fırında palamur, yeşil salata

5. Gün
Kahvaltı Cappuccino veya sütlü kahve (bir fincan kahve içinde 140 gr. yağlı süt), 60 gr. kruvasan
Ara Atıştırma 115 gr. greyfurt
Öğle Etli sandviç, 115 gr. şekersiz pişmiş armut
Ara Atıştırma 110 gr. portakal
Akşam Domatesli spagetti, şaraplı piliç butu, haşlanmış karnabahar

6. Gün
Kahvaltı Cappuccino veya sütlü kahve, 60 gramlık bir kruvasan
Ara Atıştırma 80 gr. ananas
Öğle Biftekli ve marullu sandviç (100gr. kepek ekmeği, 50 gr. yağsız et, 5 gr. marul, 10 gr. domates), 60 gr. armut
Ara Atıştırma 60 gr. muz
Akşam Piliçli pilav, limonlu tavuk göğsü, hindiba salatası

7. Gün
Kahvaltı Cappuccino veya sütlü kahve, 60 gramlık bir kruasan
Ara Atıştırma 80 gr. kivi
Öğle Lor peynirli sandviç, 60 gr. şekerli pişmiş armut
Ara Atıştırma 60 gr. şekerli pişmiş armut
Akşam Domatesli erişte, fırında sardalye, domatesli fasulye

Kaynak: Diyet Arşivi

ayyyyy hergünnn capiçino varrrrr daha ne isterimkiii

heee gördüm valla ben çok seviom onu yaaa nasıl sevdinmi topiki :))

sevdim wallaaa çok tatlılarrr...alışıcam dahada zamanla hiç iş yapmıcam bak yaptıgımda boşa gitti ...ssk sistemden attı bütün girdiğim bilgiler boşa gitti baştan girecemmmm

sevdim wallaaa çok tatlılarrr...alışıcam dahada zamanla hiç iş yapmıcam bak yaptıgımda boşa gitti ...ssk sistemden attı bütün girdiğim bilgiler boşa gitti baştan girecemmmm

ayyy kıyamammmmm yaaaa şimdi baştanmı yapcannn

ayyyyy hergünnn capiçino varrrrr daha ne isterimkiii

Kahve kilo yapar mı?
Diyet yapanlar ya da kilosuna dikkat etmek isteyenler kahvenin kilo yapıp yapmadığını merak edebilirler. Esasında, kahve kalori açısından bakıldığında oldukça masum bir içecektir. Öyle ki espresso'nun bir fincanında sadece 1-2 kalori vardır. Filtre kahve ve hazır kahvenin bir fincanında ise 8 kalori bulunur.

Bu sebeple, kahve içmek kilo aldırmaz. Hatta tam tersine kahvenin bazı zayıflatıcı etkileri olduğu konusunda çalışmalar bulunmaktadır (Kahve kilo verdirir mi?).

Türk kahvesi kilo aldırır mı?
Tıpkı espresso gibi Türk kahvesinin bir fincanında da sadece bir kalori vardır. Yani sade (şekersiz) içilen Türk kahvesi kilo yapmaz.
Kahve hangi durumlarda kilo aldırır?
Kahvenin kilo aldırması konusunda dikkat edilmesi nokta kahveye eklenen diğer yiyeceklerin kalori miktarıdır.

Eğer kahvenize şeker, krema, çeşitli soslar ya da aromalar ekliyorsanız oldukça yüksek miktarlarda kalori alabilirsiniz. Mesela latte, cappucino, mocha gibi içinde bolca şeker ve yağ olan kahveleri tüketirseniz kilo almanız kaçınılmaz olur. Benzer şekilde Nescafe üçü bir arada ya da ikisi bir arada gibi hazır kahve türleri de sade kahveye göre daha fazla kalori içermektedir.

canım benim bende çok sevindim inan sanki aşık olmuşum gibi hissediyorum kendimi şuan:)))

canım beta hcg 6383 diye yazıyo keseyi gördüm kuzum :) 8 mm 5 haftalık dedi....

ayyyyy cnm ya inan çok çok mutlu oldum allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh senide hamiş olarak değiştirdim allahım 40 lı haftalarıda göstersinnn ılgımmmmm çok mutlu oldum bebeğimmm eşine döledinmii???

canım benim bende çok sevindim inan sanki aşık olmuşum gibi hissediyorum kendimi şuan:)))

canım beta hcg 6383 diye yazıyo keseyi gördüm kuzum :) 8 mm 5 haftalık dedi....

oyyy maaşallahhhh...sölemeden edemicem...içime bir anda erkek gibi dogdu biliomusun ...

canım benim çok tşkrl inş. canım rabbim hayırlısını nasip etsin darısı sana inş.eşime söyledim ya anladı zaten sesimden
daha söylemeden :)))

oyyy maaşallahhhh...sölemeden edemicem...içime bir anda erkek gibi dogdu biliomusun ...

kuzum çok sağol rabbim sizinde sesinizi duysun inş. bizimkinin erkek olma ihtimali zaten fazla aileden yani:))))

kızlarrr selam neler yapıyorsunuz çalışmalar nasıl gidiyo bakalım..bizim bu ay pek verimli geçmedi ama ikigün üstüste çalışma oldu çünkü pazar günü sanki adet olmusum gibi akıntım geldi ilişki oldu ve dünde ilk defa gördüm tam yumurtlama zamanında tarif edildiği gibi böyle şeffaf uzayan bir akıntı gelince riske atmadım dünde ilişki oldu bakalım inşallah tutturmuşuzdur ne bileyim yine yeşillendi umutt dallarıı..

sağol inş. canım biz 12-13-14-16 çalışma oldu sonrada bi hafta sonra kuzum kasık ağrım oldu en belirgin bide her ay olan umudum bu ay biraz daha fazlaydı bilmiyorum ki var diyorsun olmuyor ama inan kan verdim beklerken ne kadar korktum anlatamam şuanda bilmiyorum duygularım karışık doğrusu

yaaaa varya ben senin yerinde olsam sevinçten delirirdim herhalde Anneee oluyorsun ya bebeğin yola çıktı geliyorrr var mı bundan güzel bir duygu tebrik ediyorum canım tekrar tekrar umarım en az şu anki kadar mutlu olursun bir ömürr..:)

tam senlik diet demiii... bencede daha ne isticen...

evettt baştan yapcam bana müsade kızlarr gelrim yine
aynem öleeeeee :))) tama bidenem kolay gelsinnn :))
ayyy bitanem yaaa akşama kutlama var ozaman :)) tekrar tebrikler cnm allahım bizede hayırlıyla nasip etsin inşallah :))

ayyy hade hayırlısı bakalım bu ay sendende güzel haberler alcaz inşallah :))

canım önce bi kaybım var onun için kendimi farklı hissediyorum farklı derken yani hem heyecan hem mutluluk hem korku hepsi bir arada şuan... sağol canım inş. rabbim yüzümüze bakar meleğimi korur sağlıkla 40. haftaları gösterir kucağıma almayı nasip eder inş. aynen sizinde diliyorum kuzum rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…