- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.341
her an nerde görecekler seni kıss...sadece sabahları olur inşallah mide bulantın yada hiç olmaz...benim sadece sabah kalktıgımda olurdu sonrada olmazdı..inşallah geçer de kimse hemen öğrenmez hamiş oldugunu...yediklerin biraz rahatlattımı pekii
canım benim patron akraba:26: Evimizde akrabalara yakın 2 cadde var aramızda çat kapı gelebiliyorlar onun için anlayacaklar:26: Neyse bi kaç ay geçsin öyle söyleyecektik ama kısmet sağlıklı büyüsünde bebeşim bilsinler bişey olmaz. Kuzum sigara içiyordum arada test yaptığım günden beri içmiyorum bide çayı azaltım 2 bardak açık içiyorum yediklerim anlık sonra yine başlıyo kuzum 60 kiloyum şuan acaba kaö kilo alırım merak ediyorum
herkelere günaydın.işlerinizde kolay gelsin..
bende içiom walla aradada değil bırakamadım maalesef...tubiş duymasınhaklısın seninkiler yakınmış ama onlar anlayana kadar söleme bence..ben öle bişi olursa yoookkk dicem inkar edicem gittiği yere kadar götürcem ilk 3 ay..çayı azaltman ii olmuş...sağlıklı büyüsünde dediğin gibi bilsinler ama önemli değil..ben 66 kiloyla hamile kalmıstım 5,5 ay sonunda 70 kiloydum..ama bi 12 kiloyu gözden çıkar bence..aslında bellide olmuyo bizim bi arkadaş 6 kilo almıştı hamileliğinde 2.yi bileme doğurdu...maaşallahları var bebişlerininde...darısı senin ve tüm hamişlerin doğumlarına olsun ...ayrıca olmayan isteyen herkese de nasip etsin rabbimmm..
Kızlar yaa benim bir sorum olcak sizee ama gülmeyin cahil de demeyin yaa ben bir senelik evliyim kistim olduğu için doktora gittim parça aldılar ayrıca ucu fırça gibi bir şey sokup cam bir şeye örnek aldılar buna kürtaj denmiyor mu yaa çocuk aldırmak demek kürtajmış ama rahmin içinden parça alınca da krtaj mı oluyor benim doktor öyle bir şeyler diyordu ama bana mı sırada bekleyen hastaya mı anlamadım..ne oldum şimdi yani soranlara kürtaj mı dicem bu parça alınması olayına kafam karıştı? hiç çocuğum yok. olmasıı için uğraşıyoruz...acaba hastayı kürtaj için hazrlayın derken bana mı dedi sıradaki hastaya mı ne yaaa
selam seray 66 kiloyla mı hamile kaldın gerçekten bana doktor zayıfla dedi ama 67 kiloyum ve bu yüzden mi kalamıyorum acaba? sen de iyi bir insana benziyorsun yaa tecrübelerini paylaşır mısın kardeşim kaç yıllık evlisin
offffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff tamam yapcamm.herşeyy bebegimm içinn
günaydın kızlar. Rahim duvanında kalınlık bende şöyle farkedilmişti; genel olarak çok halsizlik vardı bende ve güçsüzdüm, doktora gittim kansızlık çıktı, ve doktor adet günlerimi sordu o sırada aklıma geldi benim de. adet günleri aşırı yoğun ve ağrılı geçiyordu.ama yoğun derken gerçekten çook yoğun, yerimden kımıldadığımda hemen pantolonum lekeleniyordu.sonra kadın doğuma yönlendirdi beni o şekilde ortaya çıktı bende. yani adet kanamanız yoğunsa şüphelenebilirsiniz aklınızda olsun...
günaydın kızlar herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum:))))
tebrik ederim inş. canım sağlıkla 40. haftalara inş.
rabbim sizi korusun sağlıkla 40 haftalrı göstersin Allah tamamna erdirsin inşallah
tşkrlr canım çok şükür sen nasılsın?
günaydın aysun çok şükür canım sen nasılsın?
günaydın bebişim bekliyorum seni...
günaydın:) allah rast getirsin canım ama kocişle aranı iyi tut onlar bize lazım her daim halvet var desene
hülyacım kuzum günaydın memnun oldum bendeyüzün hep gülsün kuzum
günaydınn cnmmmm verdim geldimm bıktım yaaa buara durmadan kan veriyomgünaydınnnnnnn fıstıkımmmmmm
hadi bakalım ver kanı gelll hemencikkk...
çok saol canımmmmm...umarım güzel geçerr...burda oldugum sürece güzel geçio ama işimde varr....( bende öpüyorummm
günaydın cnmm hadi bakalım ekin tohumlarıı :))günaydinnnn......................nasılsınn kızlarr yumurtlamaa günlerine girdim.ay çok heycanlıyımm
aynen öle cnmm sen kafayı takama bişi olsa zaten sölerdi doktor sen içini rahat tut :))HIMM OZAMAN BENDE ÖYLE BİŞEY OLSAYDI DERDİ.OKADAR COK BIZIKLANDIM Kİ:):s
KADIN OLMAK Bİ YERDE ÇOK ZOR YAHU.
çok saol cnmm yarın konuşcam doktorla degerleri çğrencem yüksek çıkmazsa sorun yok çıkarsa doktorla görüşcem :))canım hadi bakalım.hayılısı olsun .kendine dikkat et.habelerini beklıyorum
aaaa offlamak yokkkkkk güzel şeyler düşün lüffennnoffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff tamam yapcamm.herşeyy bebegimm içinn
günaydınn tazee anneee :)) geldimmmmm....günaydın kızlar herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum:))))
tebrik ederim inş. canım sağlıkla 40. haftalara inş.
rabbim sizi korusun sağlıkla 40 haftalrı göstersin Allah tamamna erdirsin inşallah
tşkrlr canım çok şükür sen nasılsın?
günaydın aysun çok şükür canım sen nasılsın?
günaydın bebişim bekliyorum seni...
günaydın:) allah rast getirsin canım ama kocişle aranı iyi tut onlar bize lazım her daim halvet var desene
hülyacım kuzum günaydın memnun oldum bendeyüzün hep gülsün kuzum
inşallah cnmm :)) eger bana yaşadığın il , yaş ve beklenmeyen adet tarihini yazarsan eklim seni listeye :))konuşurumkan testinden sonra güzel haberler veririm size inşallah:)) bu arada ben de şu listeye girmek istiyorum hani beklenen adet tarihi ve sonuçları yazan ,nasıl olacak o ?:))
günaydınn cnmm inşallah :))Herkelere günaydın.işlerinizde kolay gelsin..
duydum bileneeeeeebende içiom walla aradada değil bırakamadım maalesef...tubiş duymasınhaklısın seninkiler yakınmış ama onlar anlayana kadar söleme bence..ben öle bişi olursa yoookkk dicem inkar edicem gittiği yere kadar götürcem ilk 3 ay..çayı azaltman ii olmuş...sağlıklı büyüsünde dediğin gibi bilsinler ama önemli değil..ben 66 kiloyla hamile kalmıstım 5,5 ay sonunda 70 kiloydum..ama bi 12 kiloyu gözden çıkar bence..aslında bellide olmuyo bizim bi arkadaş 6 kilo almıştı hamileliğinde 2.yi bileme doğurdu...maaşallahları var bebişlerininde...darısı senin ve tüm hamişlerin doğumlarına olsun ...ayrıca olmayan isteyen herkese de nasip etsin rabbimmm..
yaa cnm sen nie takıyosun böle şeyleri kafana herşeyi oluruna bırak lütfen yoksa psikolojin bozulucak ayrıca kürtaj öle 2 saniyede bitmez narkoz verirler senden smaer almışlardır o da bişi diil rahim ağzı kanseri riski varmı ona bakılıyo ve senede en az 1 kez yağpılmalı zaten :))Kızlar yaa benim bir sorum olcak sizee ama gülmeyin cahil de demeyin yaa ben bir senelik evliyim kistim olduğu için doktora gittim parça aldılar ayrıca ucu fırça gibi bir şey sokup cam bir şeye örnek aldılar buna kürtaj denmiyor mu yaa çocuk aldırmak demek kürtajmış ama rahmin içinden parça alınca da krtaj mı oluyor benim doktor öyle bir şeyler diyordu ama bana mı sırada bekleyen hastaya mı anlamadım..ne oldum şimdi yani soranlara kürtaj mı dicem bu parça alınması olayına kafam karıştı? hiç çocuğum yok. olmasıı için uğraşıyoruz...acaba hastayı kürtaj için hazrlayın derken bana mı dedi sıradaki hastaya mı ne yaaa
Tubişşşşşşş nerde kaldın kıssss 2 saat olduuuGezion demi izin almışken seni seniiii
selam canım...ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktora bi arkadaşla gittim oda yeni öğrenmişti...66 kilo idim ve kiloma bişey demedi her ayda 1 kilo aldım ii diodu...ama arkadaşıma dediki sen hamurişinden falan uzak dur bünyen çok müsait kilo almaya dedi ve çok bozulmuştu bozulacak bişe yoktu aslında kendi iyiliği için sölemişti...sonra canı sıkıldı ve doktorunu değiştirdi...hııı doğum yaptı ama kendi doktoru onu görünce şok olmuş çünkü aşırı kilo almış ve hemen doğuma alacaz seni demişler...yani doktoru dinlemek lazım aslında...bazı kişiler kilo nedeniylede kalamayabilio ama bence pekde alakası yok 73 kilo ile hamile kalan arkadaşımda var..1 yıl 4 ay oldu evleneli cnm...hiç korunmadım...ilk 5 ay sonra hamile kaldım ...(hemen çocuk olur sanıodum ama) 5,5 aylıkken de bebeğimi normal doğumla düşürdüm...23 ağustostu unutmam o tarihi hiiç..doğum tarihi oğlumun...şimdide çalışmalar yapmaya çalışıoz walla..kısmet bakalım ...ne zaman Allah izin verirse o zaman gelecek bebişler göbüşlere inşallah...sen de bi problem falan varmı?seni taniyim birazda...ama kafana çok takıosun sanırım lütfen bu kadar düşünme...olacak elbet ...bebek için yapma o işi unut bebeği ...öle olunca gerçekten bebiş gelio
benim il 3 gün yogun gelıyor ve agrılı oluyorum ama bugune kadar okadar muayne oldum ama hiç bir doktor farketmediğine göre yoktur herhalde bişey
günaydınn cnmmmm verdim geldimm bıktım yaaa buara durmadan kan veriyom(
günaydın cnmm hadi bakalım ekin tohumlarıı :))
aynen öle cnmm sen kafayı takama bişi olsa zaten sölerdi doktor sen içini rahat tut :))
çok saol cnmm yarın konuşcam doktorla degerleri çğrencem yüksek çıkmazsa sorun yok çıkarsa doktorla görüşcem :))
aaaa offlamak yokkkkkk güzel şeyler düşün lüffennn
günaydınn tazee anneee :)) geldimmmmm....
inşallah cnmm :)) eger bana yaşadığın il , yaş ve beklenmeyen adet tarihini yazarsan eklim seni listeye :))
günaydınn cnmm inşallah :))
duydum bileneeeeee
yaa cnm sen nie takıyosun böle şeyleri kafana herşeyi oluruna bırak lütfen yoksa psikolojin bozulucak ayrıca kürtaj öle 2 saniyede bitmez narkoz verirler senden smaer almışlardır o da bişi diil rahim ağzı kanseri riski varmı ona bakılıyo ve senede en az 1 kez yağpılmalı zaten :))
geldim kız burdayımmm :)) ayy aysun yaaa keşke geziyo olsammmm
iyiyim kuzum dün akşam başladı bulantım öncekinde çok baş ağrım vardı bunda daha yok bulantım şimdi de var, sabah yoğurt ve az öncede kraker yedim eğer daha kötü olursa herkes öğrenir walla hamiş olduğumu :26::26::26:
Kızlar yaa benim bir sorum olcak sizee ama gülmeyin cahil de demeyin yaa ben bir senelik evliyim kistim olduğu için doktora gittim parça aldılar ayrıca ucu fırça gibi bir şey sokup cam bir şeye örnek aldılar buna kürtaj denmiyor mu yaa çocuk aldırmak demek kürtajmış ama rahmin içinden parça alınca da krtaj mı oluyor benim doktor öyle bir şeyler diyordu ama bana mı sırada bekleyen hastaya mı anlamadım..ne oldum şimdi yani soranlara kürtaj mı dicem bu parça alınması olayına kafam karıştı? hiç çocuğum yok. olmasıı için uğraşıyoruz...acaba hastayı kürtaj için hazrlayın derken bana mı dedi sıradaki hastaya mı ne yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?