- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.361
günaydınn cnmmmm verdim geldimm bıktım yaaa buara durmadan kan veriyom(
günaydın cnmm hadi bakalım ekin tohumlarıı :))
aynen öle cnmm sen kafayı takama bişi olsa zaten sölerdi doktor sen içini rahat tut :))
çok saol cnmm yarın konuşcam doktorla degerleri çğrencem yüksek çıkmazsa sorun yok çıkarsa doktorla görüşcem :))
aaaa offlamak yokkkkkk güzel şeyler düşün lüffennn
günaydınn tazee anneee :)) geldimmmmm....
inşallah cnmm :)) eger bana yaşadığın il , yaş ve beklenmeyen adet tarihini yazarsan eklim seni listeye :))
günaydınn cnmm inşallah :))
duydum bileneeeeee
yaa cnm sen nie takıyosun böle şeyleri kafana herşeyi oluruna bırak lütfen yoksa psikolojin bozulucak ayrıca kürtaj öle 2 saniyede bitmez narkoz verirler senden smaer almışlardır o da bişi diil rahim ağzı kanseri riski varmı ona bakılıyo ve senede en az 1 kez yağpılmalı zaten :))
geldim kız burdayımmm :)) ayy aysun yaaa keşke geziyo olsammmm
sağol cevapladığın için seray ben yeni evliyim kist hariç bir sorunum yok. şimdi okudum kürtajın ne olduğunu yani benden tahlil için parça alınca kürtaj oldum diyecek kadar mallık yapmışım..yani pek bilgim yok çoğu konuda kulaktan dolma hareket ediyorum. işte...ev hanımıyım...çok üzüldüm senin adına ama bir taraftan da sevindim.. anladığım kadarıyla çalışıyorsun. bu kafanı dağıtman için bir artıdır. ayrıca bebek sahibi olmuşsun yani ne eşinin ne de senin bir sorununuz yok. bence kısa zamanda hamiş kalıcaksın ve burada bizimle paylaşacaksın..biz de teyze oluruz inş. :))) ben evde olduğumdan hep kafaya takıyorum. artık takmamaya çalışıcam..cam mı silsem..belki...:))
kızlar yemege gidiyorum hava çok güzel.güne çıkacagım.olmadı iş yerimin karşısındaki avm ye gidecegim bakalım..
rica ederim cnmm...kistin için bişe diemem ama doktorun ne dediki burada okudugum kadarıyla engel değil hamile kalmaya...kuzenim kalmıştı dünde sölemiştim çikolata kistimi ne diolar ondan vardı...hatta ameliyata bile gerek duymadılar hamile kalırsan doğumda düşer dediler...(ama maalesef oda 8 aylıkken düşürdü...ağır kaldırmış eşinden ayrılmış bebek bunuda belirteyimde kistten oldugunu düşünme)ohhh bende ev hanımlığına terfi etmek istiyom yaaa...gezmek istiyom bolbol kayınannemle ,kendi annemle kafa dağıtmaya ii oldu evet işe geldiğim ilk günler hariç tabi.. zaten biartıda hamile kalabilmem oldu...bütün tahlillerde yapıldı problem yok dedi doktor...beklioz bakalımm...inşallah hamiş kalırım ve buradada paylaşırımm sizlerde kalırsınız ve paylaşırsınız inşallahhh ...bende teyze olurummm :) Rabbim duy sesimizi...tabiki takma yeni evliymişsin bide biz varya bişi bilmiomuşuz...normalde korunalım dedik ama bi kaza oldu kaçtı gitti...bende hamile kaldım kesin dedim ...ondan sonra korunmadık baktım hamile kaldıgım falan yok olmucak heralde dedim 5 ay sonra kaldım...acele etme yani...hamile kalma ortalaması %20 zaten...cam silme boşver gez toz eğlen napcan iş yapıp ben yapmıcam artık kocişle konustum ayda 2 kere kadın gelecek... hatta bugün temizlenio evim şuanda
afiyet olsun canımmm...ohhh güzel havanın tadını çıkarkafanada tokadan bişe takma ...güne güzel uyandın çünkü
ohhh canım benimde evimin temizlenmesi lazım yaa.birde koca koca camlarım var sil sil bitmiyor.
bende anacığımla yapacagım.haftaya sanırım.
yolliim sizede benim kadını kısss...ne anacığın yorullsun ne sen yorul
ivett canım haklısınnöpüyorum seni çoooookkkkkkkkk.seviyorumdaaa:)
anacığım benden genç kız:)) ruhu genç:))
tunatunam nerelerdeeeeeeee aceppp?
Sen varya aysun bitanesin yokluğumu fark etmişsin canım çok yoğunum ya 1 saat sonra aranızdayım inşaallah..hepinizi seviyorum kocamna öpüyorummmmm
tamam cnm ekliyorum hemen :)) inşallah gelmez kırmızılar :))Tugbacım; istanbul, yaş 28, bat ise 18 şubat idi ama halen olmadı :))))))))))
aynen ölee valla :)) duydum bilene geç kaldın cnmmm :)) yok bitanem yaa kadroya geçince öle herzaman izinn alamıyon işini halledip geliyon hemenayyy walla kan vermekten kan kalmıcak zorla biriktirioz o kanları zatennduyma tubişim duyma onu tamamı kıss gezseydin izin almışkenee akıllımm benimmm
hoşbulduk bitanemm iyiyim allaha şükür kanamam devam ediyo işte bi geçmedi gitticanım ben geriden gelıyorum hoşgeldin birtanemm.nasılsın iyimisin.
ayyy aysun yaaa bende istiyom nekadara geliyo kız o yayla gibi eve ???rica ederim cnmm...kistin için bişe diemem ama doktorun ne dediki burada okudugum kadarıyla engel değil hamile kalmaya...kuzenim kalmıştı dünde sölemiştim çikolata kistimi ne diolar ondan vardı...hatta ameliyata bile gerek duymadılar hamile kalırsan doğumda düşer dediler...(ama maalesef oda 8 aylıkken düşürdü...ağır kaldırmış eşinden ayrılmış bebek bunuda belirteyimde kistten oldugunu düşünme)ohhh bende ev hanımlığına terfi etmek istiyom yaaa...gezmek istiyom bolbol kayınannemle ,kendi annemle kafa dağıtmaya ii oldu evet işe geldiğim ilk günler hariç tabi.. zaten biartıda hamile kalabilmem oldu...bütün tahlillerde yapıldı problem yok dedi doktor...beklioz bakalımm...inşallah hamiş kalırım ve buradada paylaşırımm sizlerde kalırsınız ve paylaşırsınız inşallahhh ...bende teyze olurummm :) Rabbim duy sesimizi...tabiki takma yeni evliymişsin bide biz varya bişi bilmiomuşuz...normalde korunalım dedik ama bi kaza oldu kaçtı gitti...bende hamile kaldım kesin dedim ...ondan sonra korunmadık baktım hamile kaldıgım falan yok olmucak heralde dedim 5 ay sonra kaldım...acele etme yani...hamile kalma ortalaması %20 zaten...cam silme boşver gez toz eğlen napcan iş yapıp ben yapmıcam artık kocişle konustum ayda 2 kere kadın gelecek... hatta bugün temizlenio evim şuanda
afiyet olsun cnm tabikiside gez dolaş az hava al :))kızlar yemege gidiyorum hava çok güzel.güne çıkacagım.olmadı iş yerimin karşısındaki avm ye gidecegim bakalım..
Sen varya aysun bitanesin yokluğumu fark etmişsin canım çok yoğunum ya 1 saat sonra aranızdayım inşaallah..hepinizi seviyorum kocamna öpüyorummmmm
tubişim ayda iki kere gelecek 100 tl verecem...tanıdık oluyo ondan accık torpilliyim yine ben yemeğe gider gelince görüşürüz....
ayyyy ne güzelll yaaaaa burda 1 gün 100 tl(((
afiyet bal şeker olsun cnmmm :))
burdada günlük 70-80 falan ama böle anlaşırsan sürekli olarak bu fiyata gelio işte..saol tatlım benimm sanada afiyet bal şeker olsunnn...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?