2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canım ben geriden gelıyorum hoşgeldin birtanemm.nasılsın iyimisin.

rica ederim cnmm...kistin için bişe diemem ama doktorun ne dediki burada okudugum kadarıyla engel değil hamile kalmaya...kuzenim kalmıştı dünde sölemiştim çikolata kistimi ne diolar ondan vardı...hatta ameliyata bile gerek duymadılar hamile kalırsan doğumda düşer dediler...(ama maalesef oda 8 aylıkken düşürdü...ağır kaldırmış eşinden ayrılmış bebek bunuda belirteyimde kistten oldugunu düşünme )ohhh bende ev hanımlığına terfi etmek istiyom yaaa...gezmek istiyom bolbol kayınannemle ,kendi annemle kafa dağıtmaya ii oldu evet işe geldiğim ilk günler hariç tabi.. zaten biartıda hamile kalabilmem oldu...bütün tahlillerde yapıldı problem yok dedi doktor...beklioz bakalımm...inşallah hamiş kalırım ve buradada paylaşırımm sizlerde kalırsınız ve paylaşırsınız inşallahhh ...bende teyze olurummm :) Rabbim duy sesimizi...tabiki takma yeni evliymişsin bide biz varya bişi bilmiomuşuz...normalde korunalım dedik ama bi kaza oldu kaçtı gitti...bende hamile kaldım kesin dedim ...ondan sonra korunmadık baktım hamile kaldıgım falan yok olmucak heralde dedim 5 ay sonra kaldım...acele etme yani...hamile kalma ortalaması %20 zaten...cam silme boşver gez toz eğlen napcan iş yapıp ben yapmıcam artık kocişle konustum ayda 2 kere kadın gelecek... hatta bugün temizlenio evim şuanda

kızlar yemege gidiyorum hava çok güzel.güne çıkacagım.olmadı iş yerimin karşısındaki avm ye gidecegim bakalım..

kızlar yemege gidiyorum hava çok güzel.güne çıkacagım.olmadı iş yerimin karşısındaki avm ye gidecegim bakalım..

afiyet olsun canımmm...ohhh güzel havanın tadını çıkar kafanada tokadan bişe takma ...güne güzel uyandın çünkü

ohhh canım benimde evimin temizlenmesi lazım yaa.birde koca koca camlarım var sil sil bitmiyor.
bende anacığımla yapacagım.haftaya sanırım.

Tugbacım; istanbul, yaş 28, bat ise 18 şubat idi ama halen olmadı :))))))))))
tamam cnm ekliyorum hemen :)) inşallah gelmez kırmızılar :))
ayyy walla kan vermekten kan kalmıcak zorla biriktirioz o kanları zatenn duyma tubişim duyma onu tamamı kıss gezseydin izin almışkenee akıllımm benimmm
aynen ölee valla :)) duydum bilene geç kaldın cnmmm :)) yok bitanem yaa kadroya geçince öle herzaman izinn alamıyon işini halledip geliyon hemen (
canım ben geriden gelıyorum hoşgeldin birtanemm.nasılsın iyimisin.
hoşbulduk bitanemm iyiyim allaha şükür kanamam devam ediyo işte bi geçmedi gitti (
ayyy aysun yaaa bende istiyom nekadara geliyo kız o yayla gibi eve ???
afiyet olsun cnm tabikiside gez dolaş az hava al :))
Sen varya aysun bitanesin yokluğumu fark etmişsin canım çok yoğunum ya 1 saat sonra aranızdayım inşaallah..hepinizi seviyorum kocamna öpüyorummmmm

bizde seni seviyoruzz hadee gel bekliyozzzz kızzz regl oldunmu naptınn???

tubişim ayda iki kere gelecek 100 tl verecem... tanıdık oluyo ondan accık torpilliyim yine ben yemeğe gider gelince görüşürüz....

Merhaba benide listenize alırsanız çook sevinrim

İstanbul, yaşım 34, bat 29 ocak

Doktorun dediği 5 haftalık

Cenabı Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

burdada günlük 70-80 falan ama böle anlaşırsan sürekli olarak bu fiyata gelio işte..saol tatlım benimm sanada afiyet bal şeker olsunnn...:))

ayy iyimiş valla :))) saol cnm daaa benim daha yemeğe çıkmama çookkkkk varrr yaa 2:30 da yada 3:30da çıkcam açlıktan ölmim die yanımda hazır çorba vardı onu yaptım içtimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…