- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.301
teşekkür ederim inşallah :)) bendeki kalınlaşma biraz fazlaydı, ilaçla eridi doktorun söylediğine göre.Bir hafta önceden kesin sonuç alınamayacağını okumuştum ama heyecan işte dayanamadım :)) 2 gün daha bekleyeyim tam garanti olsun diyorum cuma veya pazartesi baktıracağım kana bi aksilik olmazsa :) Ama tiroid beni korkutuyor, hormonlar değişiyormuş çünkü düşükler oluyormuş buna bağlı... Bakalım hele bir olsun da onu da sorarım artık doktora.
kızlar merhaba hepinize iyi akşamlar
merhaba cnmmmm :))
tuğbiş, hülya,aysun,dirmit ve ismini bilmediğim diğer
tatlı bayanlar umarım keyifler yerindedir
nasılsın tuğbacım senin bu içtenliğine bayılıyorum doğrusu
sürekl, sizi takip ediyorum ama yazamıyorum niyeyse
kızlarr çıkıyorum ben yarın doktora gidiceğim için geç gelicem bilginiz olsunn :)))
iyi akşamlarrrrr öpüyorum siziiii
canım benim sen kalbini feraj tut ve okunması gerekn her duayı bul oku.duayı eksik etme.rabbim ne yazmıssa onu yaşıyoruz.neden oldugu belli değil canım.salı günü patoloji sonucunu alacagım.sen hep rabbime sıgın.bu hayatta hep olması gereken oluyor.her şerde bir hayır her hayırda bir şer var buna.inan benim çalıştıgım ortamda bunu öğretti bana buyuzden biraz daha güçlüyüm..
inşallah güzel şeyler söyler canımm dualarım seninlecnm valla yanı herşey devam yarın sabah doktora gidiyorum değerlerim sıfırlanmış olmalı :)) bebeiş çalışmaları için tekrar bilgi alıcam bakalım neler dicek :))
gerçekten böyle düşünüyorum ve sana karşı kendimi çok yakın hissediyorum:26::26:cnm benim çok saol ne hissediyosam o böle düşündüğüne çok sevindim :))
güle güle canımmm kendine dikkat et bizde seni öpüyoruzkızlarr çıkıyorum ben yarın doktora gidiceğim için geç gelicem bilginiz olsunn :)))
iyi gidiyor Allaha şükür kızz aysun sende çok tatlısın yasllm şekerrr keyifler yerindeee benimm Allah a şükür...sen nasılsın nasıl gidioo?
kimse kalmadı bende gidim bariii...hepinize iyi akşamlarr...öpüldünüzzzzz
anladım cnm..haklısın tabiki..ama aklım hep bebeğimde.bişi olacak die ödüm kopuyor.rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.yarın doktor kontrolüm var.büyük bir heyecanla gidiyorum kontrollere..Allah.ım inş.bişey çıkmaz.arada kasıklarıma sancı giriyor.bu yüzden korkuyorum.doktor normal diyor ama korkuyorum işte ne bilim..
cnm bendede var ama rahim duvarında kalınlık ama bu hamile kalmama engel olmadı ve tedavi gerektirmedi eger 1 hafta önce test yapyıysan çıkmaz zaten istersen kan testi yaptır kesin sonuç görmüş olurusn umarım kısa sürede dolar kolların :))
cnm valla yanı herşey devam yarın sabah doktora gidiyorum değerlerim sıfırlanmış olmalı :)) bebeiş çalışmaları için tekrar bilgi alıcam bakalım neler dicek :))
kızlarr çıkıyorum ben yarın doktora gidiceğim için geç gelicem bilginiz olsunn :)))
anladım cnm..haklısın tabiki..ama aklım hep bebeğimde.bişi olacak die ödüm kopuyor.rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.yarın doktor kontrolüm var.büyük bir heyecanla gidiyorum kontrollere..allah.ım inş.bişey çıkmaz.arada kasıklarıma sancı giriyor.bu yüzden korkuyorum.doktor normal diyor ama korkuyorum işte ne bilim..
inşallah güzel şeyler söyler canımm dualarım seninle
gerçekten böyle düşünüyorum ve sana karşı kendimi çok yakın hissediyorum:26::26:
güle güle canımmm kendine dikkat et bizde seni öpüyoruz
iyi gidiyor Allaha şükür kızz aysun sende çok tatlısın yabizde karnımdakiyle geçinip gidiyoruz
sanada iyi aksamlar canımcımgüle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?