2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

evet cnm onu duymuştum bende ama bi doktorunla konuş belki troit için bişi yapabilirler bi kan testi yaptır bakalım belkide süpriz yapmıştır :)) güzel haberlerini bzimlede paylaş lütfen :))

tuğbiş, hülya,aysun,dirmit ve ismini bilmediğim diğer
tatlı bayanlar umarım keyifler yerindedir

cnm valla yanı herşey devam yarın sabah doktora gidiyorum değerlerim sıfırlanmış olmalı :)) bebeiş çalışmaları için tekrar bilgi alıcam bakalım neler dicek :))

kızlarr çıkıyorum ben yarın doktora gidiceğim için geç gelicem bilginiz olsunn :)))
iyi akşamlarrrrr öpüyorum siziiii

anladım cnm..haklısın tabiki..ama aklım hep bebeğimde.bişi olacak die ödüm kopuyor.rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.yarın doktor kontrolüm var.büyük bir heyecanla gidiyorum kontrollere..Allah.ım inş.bişey çıkmaz.arada kasıklarıma sancı giriyor.bu yüzden korkuyorum.doktor normal diyor ama korkuyorum işte ne bilim..

cnm valla yanı herşey devam yarın sabah doktora gidiyorum değerlerim sıfırlanmış olmalı :)) bebeiş çalışmaları için tekrar bilgi alıcam bakalım neler dicek :))
inşallah güzel şeyler söyler canımm dualarım seninle
cnm benim çok saol ne hissediyosam o böle düşündüğüne çok sevindim :))
gerçekten böyle düşünüyorum ve sana karşı kendimi çok yakın hissediyorum:26::26:
kızlarr çıkıyorum ben yarın doktora gidiceğim için geç gelicem bilginiz olsunn :)))
iyi akşamlarrrrr öpüyorum siziiii
güle güle canımmm kendine dikkat et bizde seni öpüyoruz
sllm şekerrr keyifler yerindeee benimm Allah a şükür...sen nasılsın nasıl gidioo?
iyi gidiyor Allaha şükür kızz aysun sende çok tatlısın ya bizde karnımdakiyle geçinip gidiyoruz
kimse kalmadı bende gidim bariii...hepinize iyi akşamlarr...öpüldünüzzzzz

sanada iyi aksamlar canımcım güle güle

yeşim merhaba beni tanıdın mı diğer topikten konuşuyorduk nasıl gidiyor hamileliğin ve ne kadar oldu

tubişim nasıl anlaşılıyor rahim duvarında kalınlık?

dün yazmıssın arkadaşım giremıyorum işlerin yogunlugundan.bugun keyifli uyandım kendi,me baktım makyajımı yaptım işime geldim akşama kadar ne olur bilinmez

canım benim hadi hayırlısı.degerlerin düşmüştür.yeni bebeiş çalışmalarına başlayın.hepimizin göbüşleri dolsun sağlıklı bebişlerle.

canım benim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.haberlerini beklıyorum.kalbini ferat tut.

günaydın kk nın prensesleriiii nasılsınız bakalımm?hülyacım güne güzel uyanmışsın...bölede devam edecek inşalahh..

çok saol canım benimmm...o karnındaki şirineyi öpüyom ozaman...iyi geçinin emi annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…