2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tubişim nasıl anlaşılıyor rahim duvarında kalınlık?
cnmonu bana doktor muayene erderken sölemişti ama bu sadece regl gecikmesine sebep olur dışında bişi olmaz demişti :))
günaydın kk nın prensesleriiii nasılsınız bakalımm?hülyacım güne güzel uyanmışsın...bölede devam edecek inşalahh..

günaydınnnnnnnnn

kızlarrr günaydınnn ben çıkıyorum çıkmadan bi günaydın diyim dedim :)) doktora gitmekten vaz geçtim sadece değerler düştümü ona bakılıcak çünkü yuzden sadece kan vermeye gidiyorum sonucuna göre gidicem doktora :)))
nesee işe gidince gelicemmmm öpüyorum hepiniziiii :))

günaydın kk nın prensesleriiii nasılsınız bakalımm?hülyacım güne güzel uyanmışsın...bölede devam edecek inşalahh..

günaydın prenses .evet iyi uyandım ama dedğim gibi bakalım bizim iş yeri gardı cabuk düşürüyor.:)
seninde güzel geçmesi dileğiyle.öpüyorum çokkk.

cnmonu bana doktor muayene erderken sölemişti ama bu sadece regl gecikmesine sebep olur dışında bişi olmaz demişti :))

günaydınnnnnnnnn

günaydınnnnnnn fıstıkımmmmmm

hadi bakalım ver kanı gelll hemencikkk...

günaydın prenses .evet iyi uyandım ama dedğim gibi bakalım bizim iş yeri gardı cabuk düşürüyor.:)
seninde güzel geçmesi dileğiyle.öpüyorum çokkk.

çok saol canımmmmm...umarım güzel geçerr...burda oldugum sürece güzel geçio ama işimde varr....( bende öpüyorummm

günaydinnnn......................nasılsınn kızlarr yumurtlamaa günlerine girdim.ay çok heycanlıyımm

günaydinnnn......................nasılsınn kızlarr yumurtlamaa günlerine girdim.ay çok heycanlıyımm

günaydın canımmm...iyiyim bennn...sende iyisin sanırımmm hadi bakalımmm iyi çalış inşallah Allahın izniyle bu sefer tutacakk

canım hadi bakalım.hayılısı olsun .kendine dikkat et.habelerini beklıyorum

Dirmitciğim ı(lgım )günaydınn...

YOK YAZAMIYORUM YA ÖZÜRLÜ OLDUM YAZMA ÖZÜRLÜSÜ SANIRIM
ILGIMMM GÜNAYDIN

Son düzenleme:
günaydın canımmm...iyiyim bennn...sende iyisin sanırımmm hadi bakalımmm iyi çalış inşallah Allahın izniyle bu sefer tutacakk

ayy inşaalhh tutarr.AMa HERzamankiii gibiii beyimlee yumurtlamaa gününnde küstük...cuma günü gönlünüü almam lazım:)

günaydın kızlar. Rahim duvanında kalınlık bende şöyle farkedilmişti; genel olarak çok halsizlik vardı bende ve güçsüzdüm, doktora gittim kansızlık çıktı, ve doktor adet günlerimi sordu o sırada aklıma geldi benim de. adet günleri aşırı yoğun ve ağrılı geçiyordu.ama yoğun derken gerçekten çook yoğun, yerimden kımıldadığımda hemen pantolonum lekeleniyordu.sonra kadın doğuma yönlendirdi beni o şekilde ortaya çıktı bende. yani adet kanamanız yoğunsa şüphelenebilirsiniz aklınızda olsun...

ayy inşaalhh tutarr.AMa HERzamankiii gibiii beyimlee yumurtlamaa gününnde küstük...cuma günü gönlünüü almam lazım:)

ya varya onlarda bilio gibi tam yumurtlama gününde ya küserler ya başları ağrır ya uykuları gelirr...benimde tam yumurtlama dönemlerime giriom ama sırnaştıgım halde salı günü bişi olmadı ertesi gün ben sırnaşmadım bakalım yanaşacakmı die yine tık yok...bekliom bakalım ne zaman gelecek inad ettim o zamanda ben yapmıcam...nie hep kendi istediğinde oluyoda ben isteyince olmuyo bananeekkk...alırsın sen gönlünü kısss merak etme..bak hülyanın dediğini yap ...bide nasıl işve cilve yaptığını burdada paylaşırsan bende öğrenimm

kız git işve cilve yap

günaydın kızlar herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum:))))

Bende 4 haftalık

Çok sevindim. Allah tamamna erdirsin inşallah

Cenabı Allahım herkese nasip etsin inşalah

tebrik ederim inş. canım sağlıkla 40. haftalara inş.

rabbim sizi korusun sağlıkla 40 haftalrı göstersin Allah tamamna erdirsin inşallah

tuğbiş, hülya,aysun,dirmit ve ismini bilmediğim diğer
tatlı bayanlar umarım keyifler yerindedir

tşkrlr canım çok şükür sen nasılsın?

günaydın aysun çok şükür canım sen nasılsın?

günaydın bebişim bekliyorum seni...

günaydın:) allah rast getirsin canım ama kocişle aranı iyi tut onlar bize lazım her daim halvet var desene

Dirmitciğim ı(lgım )günaydınn...

YOK YAZAMIYORUM YA ÖZÜRLÜ OLDUM YAZMA ÖZÜRLÜSÜ SANIRIM
ILGIMMM GÜNAYDIN

hülyacım kuzum günaydın memnun oldum bende yüzün hep gülsün kuzum

evet cnm onu duymuştum bende ama bi doktorunla konuş belki troit için bişi yapabilirler bi kan testi yaptır bakalım belkide süpriz yapmıştır :)) güzel haberlerini bzimlede paylaş lütfen :))

konuşurum kan testinden sonra güzel haberler veririm size inşallah:)) bu arada ben de şu listeye girmek istiyorum hani beklenen adet tarihi ve sonuçları yazan ,nasıl olacak o ?:))

bende iyiyimmmm çalışmaya çalışıorumm işte..nasıl gidio varmı mide bulantın falan?

bende iyiyimmmm çalışmaya çalışıorumm işte..nasıl gidio varmı mide bulantın falan?

iyiyim kuzum dün akşam başladı bulantım öncekinde çok baş ağrım vardı bunda daha yok bulantım şimdi de var, sabah yoğurt ve az öncede kraker yedim eğer daha kötü olursa herkes öğrenir walla hamiş olduğumu :26::26::26:

her an nerde görecekler seni kıss...sadece sabahları olur inşallah mide bulantın yada hiç olmaz...benim sadece sabah kalktıgımda olurdu sonrada olmazdı..inşallah geçer de kimse hemen öğrenmez hamiş oldugunu...yediklerin biraz rahatlattımı pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…