- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.321
cnmonu bana doktor muayene erderken sölemişti ama bu sadece regl gecikmesine sebep olur dışında bişi olmaz demişti :))tubişim nasıl anlaşılıyor rahim duvarında kalınlık?
günaydın kk nın prensesleriiii nasılsınız bakalımm?hülyacım güne güzel uyanmışsın...bölede devam edecek inşalahh..
günaydın kk nın prensesleriiii nasılsınız bakalımm?hülyacım güne güzel uyanmışsın...bölede devam edecek inşalahh..
cnmonu bana doktor muayene erderken sölemişti ama bu sadece regl gecikmesine sebep olur dışında bişi olmaz demişti :))
günaydınnnnnnnnn
kızlarrr günaydınnn ben çıkıyorum çıkmadan bi günaydın diyim dedim :)) doktora gitmekten vaz geçtim sadece değerler düştümü ona bakılıcak çünkü yuzden sadece kan vermeye gidiyorum sonucuna göre gidicem doktora :)))
nesee işe gidince gelicemmmm öpüyorum hepiniziiii :))
günaydın prenses .evet iyi uyandım ama dedğim gibi bakalım bizim iş yeri gardı cabuk düşürüyor.:)
seninde güzel geçmesi dileğiyle.öpüyorum çokkk.
günaydinnnn......................nasılsınn kızlarr yumurtlamaa günlerine girdim.ay çok heycanlıyımm
cnmonu bana doktor muayene erderken sölemişti ama bu sadece regl gecikmesine sebep olur dışında bişi olmaz demişti :))
günaydınnnnnnnnn
kızlarrr günaydınnn ben çıkıyorum çıkmadan bi günaydın diyim dedim :)) doktora gitmekten vaz geçtim sadece değerler düştümü ona bakılıcak çünkü yuzden sadece kan vermeye gidiyorum sonucuna göre gidicem doktora :)))
günaydın canımmm...iyiyim bennn...sende iyisin sanırımmm hadi bakalımmm iyi çalış inşallah Allahın izniyle bu sefer tutacakk
ayy inşaalhh tutarr.ama herzamankiii gibiii beyimlee yumurtlamaa gününnde küstük...cuma günü gönlünüü almam lazım:)
kız git işve cilve yap
ayy inşaalhh tutarr.AMa HERzamankiii gibiii beyimlee yumurtlamaa gününnde küstük...cuma günü gönlünüü almam lazım:)
kız git işve cilve yap
Bende4 haftalık
Çok sevindim. Allah tamamna erdirsin inşallah
Cenabı Allahım herkese nasip etsin inşalah
bayadır giremiyorum iş güç...
tuğbacım beni merak etmişsiniz sağol canım ya
doktora gittim
valla muayene 300 200 e de bit test yaptı 350 tlyede bir test daha yapçakmış o gün bu kadar para bayıldım daha yeni ayıldım ama bebişim için değer :)
doktor diğer boş kesede kanama var kanama olduğunda hemen gel dedi
bide erken doğumun sebebini bulmalıyızki önlem alalım dedi işde testler falan
sonra 13 14. haftalarında dikiş atılcak galibaaa
böyle yani doktor bana uzak bir buçuk saatte yanında oluyorum ama güvendim bu doktora devam etçem...
böyle işte
tubiş sen nasılsın..
benim hala miğdem bulanmıyor iştahım arttı tatlı delisi oldum... :)
tuğbiş, hülya,aysun,dirmit ve ismini bilmediğim diğer
tatlı bayanlar umarım keyifler yerindedir
günaydinnnn......................nasılsınn kızlarr yumurtlamaa günlerine girdim.ay çok heycanlıyımm
Dirmitciğim ı(lgım )günaydınn...
YOK YAZAMIYORUM YA ÖZÜRLÜ OLDUM YAZMA ÖZÜRLÜSÜ SANIRIM
ILGIMMM GÜNAYDIN
evet cnm onu duymuştum bende ama bi doktorunla konuş belki troit için bişi yapabilirler bi kan testi yaptır bakalım belkide süpriz yapmıştır :)) güzel haberlerini bzimlede paylaş lütfen :))
günaydın kızlar herkese sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum:))))
tebrik ederim inş. canım sağlıkla 40. haftalara inş.
rabbim sizi korusun sağlıkla 40 haftalrı göstersin Allah tamamna erdirsin inşallah
tşkrlr canım çok şükür sen nasılsın?
günaydın aysun çok şükür canım sen nasılsın?
günaydın bebişim bekliyorum seni...
günaydın:) allah rast getirsin canım ama kocişle aranı iyi tut onlar bize lazım her daim halvet var desene
hülyacım kuzum günaydın memnun oldum bendeyüzün hep gülsün kuzum
bende iyiyimmmm çalışmaya çalışıorumm işte..nasıl gidio varmı mide bulantın falan?
iyiyim kuzum dün akşam başladı bulantım öncekinde çok baş ağrım vardı bunda daha yok bulantım şimdi de var, sabah yoğurt ve az öncede kraker yedim eğer daha kötü olursa herkes öğrenir walla hamiş olduğumu :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?