- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.381
ayy iyimiş valla :))) saol cnm daaa benim daha yemeğe çıkmama çookkkkk varrr yaa 2:30 da yada 3:30da çıkcam açlıktan ölmim die yanımda hazır çorba vardı onu yaptım içtimm :))
cnm allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah şuanda listeye ekleyemiyorum grafik sayısı ile ilgili problem var kk ya yazdım düzelince eklicem :))Merhaba benide listenize alırsanız çook sevinrim
İstanbul, yaşım 34, bat 29 ocak
Doktorun dediği 5 haftalık
Cenabı Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
yuhhhhh çüşşşşşşşşşş ohaaaaaaanieki hiç yemeğe gitme ozaman direk evine gidince yee töbe töbeee...çorbayı içmekle iyi yapmışsın kuzucum afiyet olsun
ben yimeğe gidiyorummmmmm gelince görüşürüzzzz öptümmmm
ben yimeğe gidiyorummmmmm gelince görüşürüzzzz öptümmmm
bende içiom walla aradada değil bırakamadım maalesef...tubiş duymasınhaklısın seninkiler yakınmış ama onlar anlayana kadar söleme bence..ben öle bişi olursa yoookkk dicem inkar edicem gittiği yere kadar götürcem ilk 3 ay..çayı azaltman ii olmuş...sağlıklı büyüsünde dediğin gibi bilsinler ama önemli değil..ben 66 kiloyla hamile kalmıstım 5,5 ay sonunda 70 kiloydum..ama bi 12 kiloyu gözden çıkar bence..aslında bellide olmuyo bizim bi arkadaş 6 kilo almıştı hamileliğinde 2.yi bileme doğurdu...maaşallahları var bebişlerininde...darısı senin ve tüm hamişlerin doğumlarına olsun ...ayrıca olmayan isteyen herkese de nasip etsin rabbimmm..
selam canım...ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktora bi arkadaşla gittim oda yeni öğrenmişti...66 kilo idim ve kiloma bişey demedi her ayda 1 kilo aldım ii diodu...ama arkadaşıma dediki sen hamurişinden falan uzak dur bünyen çok müsait kilo almaya dedi ve çok bozulmuştu bozulacak bişe yoktu aslında kendi iyiliği için sölemişti...sonra canı sıkıldı ve doktorunu değiştirdi...hııı doğum yaptı ama kendi doktoru onu görünce şok olmuş çünkü aşırı kilo almış ve hemen doğuma alacaz seni demişler...yani doktoru dinlemek lazım aslında...bazı kişiler kilo nedeniylede kalamayabilio ama bence pekde alakası yok 73 kilo ile hamile kalan arkadaşımda var..1 yıl 4 ay oldu evleneli cnm...hiç korunmadım...ilk 5 ay sonra hamile kaldım ...(hemen çocuk olur sanıodum ama) 5,5 aylıkken de bebeğimi normal doğumla düşürdüm...23 ağustostu unutmam o tarihi hiiç..doğum tarihi oğlumun...şimdide çalışmalar yapmaya çalışıoz walla..kısmet bakalım ...ne zaman Allah izin verirse o zaman gelecek bebişler göbüşlere inşallah...sen de bi problem falan varmı?seni taniyim birazda...ama kafana çok takıosun sanırım lütfen bu kadar düşünme...olacak elbet ...bebek için yapma o işi unut bebeği ...öle olunca gerçekten bebiş gelio
kiğmse bilmiyormun hamişş oldugunu kız:)tuzlu cubuk kurtarıcı bende çojk yiyordum.
cnm allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah şuanda listeye ekleyemiyorum grafik sayısı ile ilgili problem var kk ya yazdım düzelince eklicem :))
aynen ölee cnmm yaaaa çok sinir bi durum çok saol cnm ii geldi valla yoksa zor dayanırdım
canım azalt sonra bırakırsın zaten hamiş olunca:) bakalım hamileyim diye çok yemicem zaten gerekde yok ama umarım fazla almam tabi inş. o günleri görürüm inş. canım
aysun canım benim çok üzüldümrabbim bir daha yaşatmasın inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
evt hülyacım kimseye söylemedik dahafasulye bile değil bebişim nasıl söyliyim korkuyorum (( hele 3 ay bi bitsin bakarız rabbim nasip ederse inş.... tuzlu kraker yicem ama fazla tuz sevmem ben midem yanar hemen onun yerine balık kraker yiyiyorum.
hamiş kalınca bırakıom zaten canımm...öncekinde accık çekiodum eşimden ama hemen geri üflüodum dumanı..bu sefer onuda çekmicemm hiçç...kilo almazsın inşallah canımmm...alsanda değer ya ....o günleri görcen canım Allah ın izniyle..kiloda alsan boşver meleğini kucağına aldınmı hepsini unutursun ...o seni zayıflatır merak etme eheheheheheinşallah birdaha yaşamam canım..benimde korkum o ama düşünmemeye çalışıorum...inşallah Allahın izniylede yaşamıcaz bidaha aynı şeleri...
kilo önemli değil benim içinde değer tabibilinçli bir gebe ve bilinçli bi anne olmak istiyorum :))
inş.canım ben 8 haftam bitmişti canım ne kadar yandı senin acın daha büyük rabbim hayırlısını bilir ne denir ki başka(( inş. canım rabbim sesini duyar tez zamanda olursun sonrada gelir inş.
Ben ilaç kullanıyorum doktorum progestan verdi öğlen ve gece içiyorum.
Gece fark etniyorum tabi uyuduğum için ama öğlem 12 de içtikten 3 saat sonra
çok fena oluyorum şuanda öyleyim başım acayip donuyor gözlerimi açamıyorum.
Ayağa bile kalkamıyorum sersem gibiyim, yattığım yerden zar zor size yazıyorum,
sizinle paylaşmak istedim bunu. Hmişler sizede bu haptan verdimi doktorunuz nasıl bi yönden izliyor.
Sevgiler
afiyet olsun cnm
çok saolun kızlarrr sonunda aç karnımı doyurdum :))afiyet olsunnn kuşucummmmm
herekse meraba
budan 3gün aönce sonuçları doktarıma gösterdim polikistik over dedi doktor kilo aldım 64oldum evlendince kilonu vermen lazım ve troitlerin çalışmıyor dedi kansızlık var dedi sizce kilo verdince olurmu yumurtlama gözükmüyor çatlamamış dedi ufff diyetisyene gidicem ama ilaç vermmeemsi şaşırttı beni
Ben ilaç kullanıyorum doktorum progestan verdi öğlen ve gece içiyorum.
sizinle paylaşmak istedim bunu. Hmişler sizede bu haptan verdimi doktorunuz nasıl bi yönden izliyor.
Sevgiler
ben ilaç kullanıyorum doktorum progestan verdi öğlen ve gece içiyorum.
Sizinle paylaşmak istedim bunu. Hmişler sizede bu haptan verdimi doktorunuz nasıl bi yönden izliyor.
Sevgiler
çok saolun kızlarrr sonunda aç karnımı doyurdum :))
merhaba cnm yani eger sorun o ise düzelir die düşünüyorum ama troitlerin için ilaç vermeliydi vermedimi???
evet canım kullandım ben aynen bende öğlen içiodum ve acaip sersemliodum uykuda yapıo ağzım kururdu benim çok su içerdim bide...
cnm bende kullandım acayip ağır bi ilaç ben bi gece yatarken bide sabah kalkıp kahvaltıdan sonra evden çıkmadan içiyodum bende içince gözüm kararıyodu(
hıııı buarada ben günde 3 tane içiodum artı folik asit artı demir hapıda içiodum...artık midem bulanıodu özellikle progestanı gördüğümde
Canlar bide folbiol kullanıyorum.
Evet suda çok içiyorum.
Yarın kontrolum var hadi hayrlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?