2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayy iyimiş valla :))) saol cnm daaa benim daha yemeğe çıkmama çookkkkk varrr yaa 2:30 da yada 3:30da çıkcam açlıktan ölmim die yanımda hazır çorba vardı onu yaptım içtimm :))

yuhhhhh çüşşşşşşşşşş ohaaaaaaa nieki hiç yemeğe gitme ozaman direk evine gidince yee töbe töbeee...çorbayı içmekle iyi yapmışsın kuzucum afiyet olsun

Son düzenleme:
Merhaba benide listenize alırsanız çook sevinrim

İstanbul, yaşım 34, bat 29 ocak

Doktorun dediği 5 haftalık

Cenabı Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
cnm allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah şuanda listeye ekleyemiyorum grafik sayısı ile ilgili problem var kk ya yazdım düzelince eklicem :))
yuhhhhh çüşşşşşşşşşş ohaaaaaaa nieki hiç yemeğe gitme ozaman direk evine gidince yee töbe töbeee...çorbayı içmekle iyi yapmışsın kuzucum afiyet olsun

aynen ölee cnmm yaaaa çok sinir bi durum çok saol cnm ii geldi valla yoksa zor dayanırdım

canım azalt sonra bırakırsın zaten hamiş olunca:) bakalım hamileyim diye çok yemicem zaten gerekde yok ama umarım fazla almam tabi inş. o günleri görürüm inş. canım

aysun canım benim çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

kiğmse bilmiyormun hamişş oldugunu kız:)tuzlu cubuk kurtarıcı bende çojk yiyordum.

evt hülyacım kimseye söylemedik daha fasulye bile değil bebişim nasıl söyliyim korkuyorum(( hele 3 ay bi bitsin bakarız rabbim nasip ederse inş.... tuzlu kraker yicem ama fazla tuz sevmem ben midem yanar hemen onun yerine balık kraker yiyiyorum.

herekse meraba
budan 3gün aönce sonuçları doktarıma gösterdim polikistik over dedi doktor kilo aldım 64oldum evlendince kilonu vermen lazım ve troitlerin çalışmıyor dedi kansızlık var dedi sizce kilo verdince olurmu yumurtlama gözükmüyor çatlamamış dedi ufff diyetisyene gidicem ama ilaç vermmeemsi şaşırttı beni

Son düzenleme:

Amin canım inşallah. İlgi ve alakandan dolayı çok teşekürler.
Darısı tüm isteyenlere inşallah.
Sevgiler

hamiş kalınca bırakıom zaten canımm...öncekinde accık çekiodum eşimden ama hemen geri üflüodum dumanı..bu sefer onuda çekmicemm hiçç...kilo almazsın inşallah canımmm...alsanda değer ya ....o günleri görcen canım Allah ın izniyle..kiloda alsan boşver meleğini kucağına aldınmı hepsini unutursun ...o seni zayıflatır merak etme ehehehehehe inşallah birdaha yaşamam canım..benimde korkum o ama düşünmemeye çalışıorum...inşallah Allahın izniylede yaşamıcaz bidaha aynı şeleri...

kilo önemli değil benim içinde değer tabi bilinçli bir gebe ve bilinçli bi anne olmak istiyorum :))

inş.canım ben 8 haftam bitmişti canım ne kadar yandı senin acın daha büyük rabbim hayırlısını bilir ne denir ki başka(( inş. canım rabbim sesini duyar tez zamanda olursun sonrada gelir inş.

inşallah canımmm inşallahhh...normal doğumu tattım ben...hamiş olursam Allahın izniyle normal doğum olursa normal yapcam..o anı unutamıom zati ılgımcım yaa..Allahım hiç kimseye yaşatmasın....Aminnnnn

Ben ilaç kullanıyorum doktorum progestan verdi öğlen ve gece içiyorum.
Gece fark etniyorum tabi uyuduğum için ama öğlem 12 de içtikten 3 saat sonra
çok fena oluyorum şuanda öyleyim başım acayip donuyor gözlerimi açamıyorum.
Ayağa bile kalkamıyorum sersem gibiyim, yattığım yerden zar zor size yazıyorum,
sizinle paylaşmak istedim bunu. Hmişler sizede bu haptan verdimi doktorunuz nasıl bi yönden izliyor.

Sevgiler

evet canım kullandım ben aynen bende öğlen içiodum ve acaip sersemliodum uykuda yapıo ağzım kururdu benim çok su içerdim bide...

afiyet olsun cnm

afiyet olsunnn kuşucummmmm
çok saolun kızlarrr sonunda aç karnımı doyurdum :))

merhaba cnm yani eger sorun o ise düzelir die düşünüyorum ama troitlerin için ilaç vermeliydi vermedimi???

cnm bende kullandım acayip ağır bi ilaç ben bi gece yatarken bide sabah kalkıp kahvaltıdan sonra evden çıkmadan içiyodum bende içince gözüm kararıyodu (

hıııı buarada ben günde 3 tane içiodum artı folik asit artı demir hapıda içiodum...artık midem bulanıodu özellikle progestanı gördüğümde

çok saolun kızlarrr sonunda aç karnımı doyurdum :))

merhaba cnm yani eger sorun o ise düzelir die düşünüyorum ama troitlerin için ilaç vermeliydi vermedimi???

ohhhhhh yarasın tubişimeeee ....ne yedin kısss ?hatta neler yedin demem gerekio dedim bile ben tokat yicem şimdiii

Son düzenleme:
evet canım kullandım ben aynen bende öğlen içiodum ve acaip sersemliodum uykuda yapıo ağzım kururdu benim çok su içerdim bide...

cnm bende kullandım acayip ağır bi ilaç ben bi gece yatarken bide sabah kalkıp kahvaltıdan sonra evden çıkmadan içiyodum bende içince gözüm kararıyodu (

hıııı buarada ben günde 3 tane içiodum artı folik asit artı demir hapıda içiodum...artık midem bulanıodu özellikle progestanı gördüğümde

Canlar bide folbiol kullanıyorum.
Evet suda çok içiyorum.
Yarın kontrolum var hadi hayrlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…