2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canım tebrik ediyorum seniii çok sevindimmmm...bende bişi yok walla kan tahlilim 0,100 çıktı artık gelecek aylar ümit edicemm..nasılsın peki mide bulantın falan varmı?

ohhhh afiyet olsun ozaman sen bol bol yeee

kızlarrr günaydınnnnnnnn
sabah tartıda harika bi sayı gördüm çok çok mutluyum :119::119::119::119::119:

ayyy bende farklı bi rakam gördüm tubişşş :))mutlu oldum walla tartıdan tartıyamı değişio bilmiom ama kayınanneme gidincede tarılıcam.. sinbonun dijital tartısını almış eşim 20 tlye indirimdeymiş 54 den düşmüş...

Günaydınnn kızlarrrrr......

HEPİMİZE HAYIRLI GÜZELLL GÜNLER..

günaydın hülyacımmmmmm sanada hayırlı az işli günlerrr...nasıl uyandın bugün güne?

66,8 olmuşumm bu rakamı ilk kez görüyom :))

günaydınnnn :)) ayyy belli olmaz cnm sen çalışmalara devam :))

günaydınn bitanemmmm hayırlı günlerrrrr

67,8 im bendeeeee bende bayağdan beri ilk kez görüorum bu rakamı tartımı yanış acaba diom

maşallah kızzz ne cabuk verdin okar kilo:)
başarılarının devamını diliyorum.
geçen hafta tartıldığımda 68 dim ama şimdi vermişim az dikkat etsem vercem ama işte :))
yaaa çok bol yemiyimde aç kalmim :)) ayyy süpper hadi bakalım vermeye devam simbonun demir taryısımı ???
buarada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mutlu günlerrrrrr...

günaydınnnn mutlu günler cnmm :))

camdı sanırım siyah bi tartı üzerinde desen var...benim çok işim var karmançorman bi iş verdiler kapatıom ben kızlar gelmeye çalışırım...öpüldünüz..

KIZLAR SİZLERİN BİLGİSİNE İHTİYACIM VAR.LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN.DÜN EŞİM KÜRTAJ SONRASI ÇIKAN PATOLOJİ SONUCUMU ALMIŞ.HİÇBİRŞEY ANLAMADIM.ACABA ANLAYAN YADA SONUCU AYNI ÇIKAN VARMI.10 MART GİBİ KONTROLE GİTCEM.
SONUÇ ŞÖYLE:
MİKROSKOPİ, kesitlerde izlenen endometrial doku örneklerinde ileri derecede sekretuar karakterde endometrial grandlar ile arada desidual reaksiyon alanları, diğer alanlarda stromada, ödem, fibroblastik proliferasyon, yer yer gruplar oluşturan iltihabi hücre infiltrasyonu dejenere ve nekrotik doku fragmanları dikkat çekmektedir, arada çevresi çift sıralı trofoblastik hücreler ile çevrili koryonik villuslar bulunmaktadır. A tipi, malignite veya trofablastik proliferasyon yoktur.
TANI, uterus, endometrium, küretaj.
Gestasyonel endometrium inflame nekrotik desidua ve koryon villusları.
ÇOK TEDİRGİN OLDUM.

cnm sakın sen yorumlama lütfen biz anlamayızki tedirgin olma bence al hemen randevu git doktora cnm en iyi bilgi doğru bilgidir :))

kızlarrr ben yemeğe çıkıyorummmmm :)))
açlıktan ölmek üzereyim bu sabah 6 da yaptığım kahvaltı beni öğleye kadar tutmuyoo

güzel uyandım canım ama üzerimde bugun agrılık var.

Bugun patoloji sonucu alıcaktık fakat dr'un muyane günü olmadıgından bugun gitmedim eşim dayanamamış gitmiş almış sonucu yazan şeyi aktarıyorum szilere baktım ama bişey bulamadım:endoemetriyum , küretaj = gebelik desi doğası ve koryan vilusları diye bişey yazıyormuş.ama bulamadım bişey ya

endoemetriyum RAHİM İÇİ ZARI KALINLAŞMASI DIYE BİŞEY YAZIYOR BİRDE RAHİM KANSERİ DİYE BİŞEY YAZIYOR AMANNN BAKMAYACAGIM YAA.DR GİTMEYİ BEKLEYECGİM

Son düzenleme:
kızlar herkese slm umarım güzel bir gün olur hepimiz için biraz geç oldu ama:))))
günaydın taze anne :))) nerelerdesin yatıyomusun yoksaa :))

cnmmm bakam lüffen onlara sen lütfennnn ne zaman gitcen doktora ???

günaydın taze anne :))) nerelerdesin yatıyomusun yoksaa :))

cnmmm bakam lüffen onlara sen lütfennnn ne zaman gitcen doktora ???

yok kuzum nerde biraz işlerim vardı faturalar falan onları yaptım geldim buradayım:)) tubiş topiğe nazar değmesin maşallah sayfalar uzuyor güzel paylaşımlar dileğiyle:)

salı günü gidecegim canımcım.ben işe dönüyorum ara ara gelırım.

hülyacım umarım güzel haberler alırsın canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…