- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.421
66,8 olmuşumm bu rakamı ilk kez görüyom :))
günaydınnnn :)) ayyy belli olmaz cnm sen çalışmalara devam :))
günaydınn bitanemmmm hayırlı günlerrrrr
merhaba kızlar..uzun zamandır görüşemdik ben antalyaya gittim gelişmeliri anlatayım size :) değerim ilk 400 çıktı 2 gün sonra 900 iki gün sonra pazartesi 2400 dü dün doktordaydım keseciğimizi gördük mercimek kadar...karışık duygular içindeyim...bazen çok mutlu bazen kaygılı oluyorum sanırım bunlar normal :) baya bi tahlil verdim 15 gün sonra bi daha gideceğim hayırlısı artık sizlerde ne var ne yok seray kısa özet geç bakim..ben diğer sayfaları okumadım varmı bi haber canımm :)))
saol bitanemmm :)) geç yedim ama ben yemek yemeği sevdiğim için hem acıkırım hemde acıkmasam tıkabasa dolu olsamda sevdiğim bişi varsa onuda yerim :))
cnm sen sakın sıkma canını belki idrar yolları ile ilğili bişidir sen sakın takma kafanı herşeyin hayırlısı dualarımız seninle bizde seni öpüyoruz habersiz bırakma bizi olurmu ?
cnm çok sevindim dikkat et kendineee 15 gün sonrada kalp atışlarını duyup gelirsin inşallah :))
cnm hadi bakalım tebriklerrrr bence artık sen bi git kan testi yaptırda kafan rahatlasın :))
kızlarrr günaydınnnnnnnn
sabah tartıda harika bi sayı gördüm çok çok mutluyum :119::119::119::119::119:
Günaydınnn kızlarrrrr......
HEPİMİZE HAYIRLI GÜZELLL GÜNLER..
66,8 olmuşumm bu rakamı ilk kez görüyom :))
günaydınnnn :)) ayyy belli olmaz cnm sen çalışmalara devam :))
günaydınn bitanemmmm hayırlı günlerrrrr
geçen hafta tartıldığımda 68 dim ama şimdi vermişim az dikkat etsem vercem ama işte :))maşallah kızzz ne cabuk verdin okar kilo:)
başarılarının devamını diliyorum.
yaaa çok bol yemiyimde aç kalmim :)) ayyy süpper hadi bakalım vermeye devam simbonun demir taryısımı ???canım tebrik ediyorum seniii çok sevindimmmm...bende bişi yok walla kan tahlilim 0,100 çıktı artık gelecek aylar ümit edicemm..nasılsın peki mide bulantın falan varmı?
ohhhh afiyet olsun ozaman sen bol bol yeee
ayyy bende farklı bi rakam gördüm tubişşş :))mutlu oldum walla tartıdan tartıyamı değişio bilmiom ama kayınanneme gidincede tarılıcam..sinbonun dijital tartısını almış eşim 20 tlye indirimdeymiş 54 den düşmüş...
günaydın hülyacımmmmmm sanada hayırlı az işli günlerrr...nasıl uyandın bugün güne?
67,8 im bendeeeee bende bayağdan beri ilk kez görüorum bu rakamı tartımı yanış acaba diom
buarada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mutlu günlerrrrrr...
geçen hafta tartıldığımda 68 dim ama şimdi vermişim az dikkat etsem vercem ama işte :))
yaaa çok bol yemiyimde aç kalmim :)) ayyy süpper hadi bakalım vermeye devam simbonun demir taryısımı ???
günaydınnnn mutlu günler cnmm :))
camdı sanırım siyah bi tartı üzerinde desen var...benim çok işim var karmançorman bi iş verdiler kapatıom ben kızlar gelmeye çalışırım...öpüldünüz..
Herkese günaydınn..
KIZLAR SİZLERİN BİLGİSİNE İHTİYACIM VAR.LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN.DÜN EŞİM KÜRTAJ SONRASI ÇIKAN PATOLOJİ SONUCUMU ALMIŞ.HİÇBİRŞEY ANLAMADIM.ACABA ANLAYAN YADA SONUCU AYNI ÇIKAN VARMI.10 MART GİBİ KONTROLE GİTCEM.
SONUÇ ŞÖYLE:
MİKROSKOPİ, kesitlerde izlenen endometrial doku örneklerinde ileri derecede sekretuar karakterde endometrial grandlar ile arada desidual reaksiyon alanları, diğer alanlarda stromada, ödem, fibroblastik proliferasyon, yer yer gruplar oluşturan iltihabi hücre infiltrasyonu dejenere ve nekrotik doku fragmanları dikkat çekmektedir, arada çevresi çift sıralı trofoblastik hücreler ile çevrili koryonik villuslar bulunmaktadır. A tipi, malignite veya trofablastik proliferasyon yoktur.
TANI, uterus, endometrium, küretaj.
Gestasyonel endometrium inflame nekrotik desidua ve koryon villusları.
ÇOK TEDİRGİN OLDUM.
cnm sakın sen yorumlama lütfen biz anlamayızki tedirgin olma bence al hemen randevu git doktora cnm en iyi bilgi doğru bilgidir :))
doğru diyosun da insan ister istemez endişeleniyor.iş yerinden izin vermezler.içim içimi yiyerek mecburen bekliycem.başk çare yok.
canım tebrik ediyorum seniii çok sevindimmmm...bende bişi yok walla kan tahlilim 0,100 çıktı artık gelecek aylar ümit edicemm..nasılsın peki mide bulantın falan varmı?
Ohhhh afiyet olsun ozaman sen bol bol yeee
ayyy bende farklı bi rakam gördüm tubişşş :))mutlu oldum walla tartıdan tartıyamı değişio bilmiom ama kayınanneme gidincede tarılıcam..:d sinbonun dijital tartısını almış eşim 20 tlye indirimdeymiş 54 den düşmüş...
Günaydın hülyacımmmmmm sanada hayırlı az işli günlerrr...nasıl uyandın bugün güne?
67,8 im bendeeeee bende bayağdan beri ilk kez görüorum bu rakamı tartımı yanış acaba diom
günaydın taze anne :))) nerelerdesin yatıyomusun yoksaa :))kızlar herkese slm umarım güzel bir gün olur hepimiz için biraz geç oldu ama:))))
Bugun patoloji sonucu alıcaktık fakat dr'un muyane günü olmadıgından bugun gitmedim eşim dayanamamış gitmiş almış sonucu yazan şeyi aktarıyorum szilere baktım ama bişey bulamadım:endoemetriyum , küretaj = gebelik desi doğası ve koryan vilusları diye bişey yazıyormuş.ama bulamadım bişey ya
endoemetriyum RAHİM İÇİ ZARI KALINLAŞMASI DIYE BİŞEY YAZIYOR BİRDE RAHİM KANSERİ DİYE BİŞEY YAZIYOR AMANNN BAKMAYACAGIM YAA.DR GİTMEYİ BEKLEYECGİM
günaydın taze anne :))) nerelerdesin yatıyomusun yoksaa :))
cnmmm bakam lüffen onlara sen lütfennnn ne zaman gitcen doktora ???
salı günü gidecegim canımcım.ben işe dönüyorum ara ara gelırım.
günaydın taze anne :))) nerelerdesin yatıyomusun yoksaa :))
cnmmm bakam lüffen onlara sen lütfennnn ne zaman gitcen doktora ???
salı günü gidecegim canımcım.ben işe dönüyorum ara ara gelırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?