2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

öyle yapacagım canım zaten.sen niye almadın kız meraktamı etmedın

yok kuzucum yaaa merak etmemmi ben artık pes ettim aradığımda hazirandan sonra arayın dediler ...almıom lan sonuç falan dedim...2 yıl bile sürebilirmiş..ölme eşşeğim yaz gelsin o sonucu bekleyip bebk planını yapmasam çok beklicekmişim demekki...artık pes ettim anlıcan almıcam sonuç falan...annem alır belki birgün çıkarsa

kızlar ne zaman gitceksiniz doktora...lütfen sizden ricam sorabilirseniz...5,5 aylık spontan abortus yapmış olan birinin patoloji sonuçları ne kadar sürede çıkabilir die sorarmısınız?..6 aydır çıkmadı ve hala haziran sonu diolar ağustosta 1 yıl olacak zaten...merakımdan soruom walla doktorlar ne dicek bakalım bu konuda...hadi sizde hayırlı haberlerle gelin inşallahhh...

Son düzenleme:

:):):)maşalah sizinkide nasıl bişeymiş öyle.de okadar zamanda cıkmasın..benım ki cıktı ama nerede nasıl incelenıyor onlar acaba ya:?

sorarım canım sen bana gene hatırlar ama salı günü gidecegim

hafta sonu ne yapacaksınız varmı bir plan.
ben kendime bakım yapmayı planlıyorum ama bişey cııkmazsa pazar günüde ev bakmaya gidecegiz.bahçeli bir ev bulursak fiyatıda uygunsa kayınvalidemlerle alıcaz.

ayyyy yanlış şeye basmışımmmmm yok beaaaa hiç işim olmazzzz

hııhhhh hiçmi denemedin kıs doğru sölee!!!

ben kendime bakım yapmayı planlıyorum ama bişey cııkmazsa pazar günüde ev bakmaya gidecegiz.bahçeli bir ev bulursak fiyatıda uygunsa kayınvalidemlerle alıcaz.

wallla bi plan yok kendiliğinden bişiler gelişirse süper olur yaaa...ohhh hadi bakalımm evide aldınmı işten çıkış evde yatışmı yapcan

yaa ben aslında kesin hergün yoğurt yerdim ama bugün dolu dolu bi kase yedim o yuzden ağır geldi galiba :))

dolu dolu bir kase yoğurt haaa

cnm ben mart 3-10 arasında gideceğm.sorarım mutlaka

ayyy süpper inşallah bulursunuz hülyaaaa :))) valla bizim daha pilanımız yok ama kocişle bayadır görüşemedik nerdeyse 3 hafta olcak oyuzden kociş evde kalmak isteyebilir

kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5. haftada belli oluyormuş heycanlıyım

valla denemedim kız ne işim olur sadece bilmem bilirmisin naneli salem vardı annemlerle denizdeydik komşumuz ondan içiyodu siğaranında nanelisi olur mu bea dedim çek bi tane dedi bi çektim hemen bırakktım hiç bişe anlamadım bi o yanee oda orta okulda falandım :))
aynen ölee dolu dolu büyük bi kaseee çorba kasesi varya ondan :)))

cnmm çok sevindimmm allah sağ sağlim kucağına almayı nasiip etsin inşallah darısı bizim başımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…