- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.461
öyle yapacagım canım zaten.sen niye almadın kız meraktamı etmedın
yok kuzucum yaaa merak etmemmi ben artık pes ettim aradığımda hazirandan sonra arayın dediler ...almıom lan sonuç falan dedim...2 yıl bile sürebilirmiş..ölme eşşeğim yaz gelsin o sonucu bekleyip bebk planını yapmasam çok beklicekmişim demekki...artık pes ettim anlıcan almıcam sonuç falan...annem alır belki birgün çıkarsa
kızlar ne zaman gitceksiniz doktora...lütfen sizden ricam sorabilirseniz...5,5 aylık spontan abortus yapmış olan birinin patoloji sonuçları ne kadar sürede çıkabilir die..6 aydır çıkmadı ve hala haziran sonu diolar ağustosta 1 yıl olacak zaten...merakımdan soruom walla doktorlar ne dicek bakalım bu konuda...hadi sizde hayırlı haberlerle gelin inşallahhh...
sorarım canım sen bana gene hatırlar ama salı günü gidecegim
inşallah unutmazsammmm :)) onlar nasıl araştırılıo bilmiom ama üniversitenin araştırma hastanesinde yaptım düşüğü bilmiom artık..
tubacık nerelerdesin kız???
burdayım bidenemmmmm ayy bu bi kase yoğurt yıktı beni galiba acayip uykum var :))
kısss sigarayamı başladınn
burdayım bidenemmmmm ayy bu bi kase yoğurt yıktı beni galiba acayip uykum var :))
yogurt benıde mahvediyor ya.o0yuzden yemiyorum hiç işyerinde:)))
ayyyy yanlış şeye basmışımmmmm yok beaaaa hiç işim olmazzzz
hafta sonu ne yapacaksınız varmı bir plan.
ben kendime bakım yapmayı planlıyorum ama bişey cııkmazsa pazar günüde ev bakmaya gidecegiz.bahçeli bir ev bulursak fiyatıda uygunsa kayınvalidemlerle alıcaz.
yaa ben aslında kesin hergün yoğurt yerdim ama bugün dolu dolu bi kase yedim o yuzden ağır geldi galiba :))
kızlar ne zaman gitceksiniz doktora...lütfen sizden ricam sorabilirseniz...5,5 aylık spontan abortus yapmış olan birinin patoloji sonuçları ne kadar sürede çıkabilir die sorarmısınız?..6 aydır çıkmadı ve hala haziran sonu diolar ağustosta 1 yıl olacak zaten...merakımdan soruom walla doktorlar ne dicek bakalım bu konuda...hadi sizde hayırlı haberlerle gelin inşallahhh...
hafta sonu ne yapacaksınız varmı bir plan.
ben kendime bakım yapmayı planlıyorum ama bişey cııkmazsa pazar günüde ev bakmaya gidecegiz.bahçeli bir ev bulursak fiyatıda uygunsa kayınvalidemlerle alıcaz.
valla denemedim kız ne işim olur sadece bilmem bilirmisin naneli salem vardı annemlerle denizdeydik komşumuz ondan içiyodu siğaranında nanelisi olur mu bea dedim çek bi tane dedi bi çektim hemen bırakktım hiç bişe anlamadım bi o yanee oda orta okulda falandım :))hııhhhh hiçmi denemedin kıs doğru sölee!!!
wallla bi plan yok kendiliğinden bişiler gelişirse süper olur yaaa...ohhh hadi bakalımm evide aldınmı işten çıkış evde yatışmı yapcan
dolu dolu bir kase yoğurt haaa
kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5. haftada belli oluyormuş heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?