- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.401
saol cnmmm sadece kabuska ve yoğurt yedim akşama içinde balık aldım çipura 2 tane fırında buğlama yapcam onu yicem :)) sen ne yedin bakalım ???ohhhhhh yarasın tubişimeeee ....ne yedin kısss ?hatta neler yedin demem gerekio dedim bile ben tokat yicem şimdiii
Canlar bide folbiol kullanıyorum.
Evet suda çok içiyorum.
Yarın kontrolum var hadi hayrlısı inşallah
bende folbiol kullandım halada devam ediyorumm canım...hayırlı haberlerle gel inşallahh
saol cnmmm sadece kabuska ve yoğurt yedim akşama içinde balık aldım çipura 2 tane fırında buğlama yapcam onu yicem :)) sen ne yedin bakalım ???
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :))
saol cnmmm sadece kabuska ve yoğurt yedim akşama içinde balık aldım çipura 2 tane fırında buğlama yapcam onu yicem :)) sen ne yedin bakalım ???
Sağol canım, inşallah
Cenabı Allahım hepimizin yüzüne gülsün hayırlısıyla
ben 1 kase çorba(evden getirdim) 1 dilim çavdar ekmeği yarım kase yoğurt yedimm...ohhh balık baalıkk ne güzel mis gibimmmm
ohh afiyet olsun cnmm :)) ayy varya akşamı 4 gözle bekliyom hemen pişirip yicemmm ohhh sağlıklı sağlıklı :))
herekse meraba
budan 3gün aönce sonuçları doktarıma gösterdim polikistik over dedi doktor kilo aldım 64oldum evlendince kilonu vermen lazım ve troitlerin çalışmıyor dedi kansızlık var dedi sizce kilo verdince olurmu yumurtlama gözükmüyor çatlamamış dedi ufff diyetisyene gidicem ama ilaç vermmeemsi şaşırttı beni
saol bitanemmm :)) geç yedim ama ben yemek yemeği sevdiğim için hem acıkırım hemde acıkmasam tıkabasa dolu olsamda sevdiğim bişi varsa onuda yerim :))ohh ohhh yarasın kuzucummm...geç yedin ama yemeğide nasıl yicen ikisini anlamış değilim hala :))
cnm sen sakın sıkma canını belki idrar yolları ile ilğili bişidir sen sakın takma kafanı herşeyin hayırlısı dualarımız seninle bizde seni öpüyoruz habersiz bırakma bizi olurmu ?kızlar nasılsınız. bugün beni doktor Arda Bey aradı.
enfeksiyon çıkmış vajinal enfeksiyon olduğu için düşüğe ve erken doğuma sebep olabilir dedi bir ilaç verdi telefonda... içicem 3 günlük...
benim çin dua edin...
önceki bebeğin kaybıda bundan olabilir dedi...
inşallah geçer doktoruma güveniyorum. elinden geleni yapacaktır.
sizi çok öptüm.
cnm çok sevindim dikkat et kendineee 15 gün sonrada kalp atışlarını duyup gelirsin inşallah :))merhaba kızlar..uzun zamandır görüşemdik ben antalyaya gittim gelişmeliri anlatayım size :) değerim ilk 400 çıktı 2 gün sonra 900 iki gün sonra pazartesi 2400 dü dün doktordaydım keseciğimizi gördük mercimek kadar...karışık duygular içindeyim...bazen çok mutlu bazen kaygılı oluyorum sanırım bunlar normal :) baya bi tahlil verdim 15 gün sonra bi daha gideceğim hayırlısı artık sizlerde ne var ne yok seray kısa özet geç bakim..ben diğer sayfaları okumadım varmı bi haber canımm :)))
Arkadaslar bir haberim var zaman kaybetmeden buraya yazmak istedim:) az önce test yaptım 2. Çizgi silik çıktı , ümitlendim şimdi...
kızlarrr günaydınnnnnnnn
sabah tartıda harika bi sayı gördüm çok çok mutluyum :119::119::119::119::119:
ben ilaç kullanıyorum doktorum progestan verdi öğlen ve gece içiyorum.
Gece fark etniyorum tabi uyuduğum için ama öğlem 12 de içtikten 3 saat sonra
çok fena oluyorum şuanda öyleyim başım acayip donuyor gözlerimi açamıyorum.
Ayağa bile kalkamıyorum sersem gibiyim, yattığım yerden zar zor size yazıyorum,
Sizinle paylaşmak istedim bunu. Hmişler sizede bu haptan verdimi doktorunuz nasıl bi yönden izliyor.
Sevgiler
canım azalt sonra bırakırsın zaten hamiş olunca:) bakalım hamileyim diye çok yemicem zaten gerekde yok ama umarım fazla almam tabi inş. O günleri görürüm inş. Canım
aysun canım benim çok üzüldümRabbim bir daha yaşatmasın inş. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Evt hülyacım kimseye söylemedik dahaFasulye bile değil bebişim nasıl söyliyim korkuyorum (( hele 3 ay bi bitsin bakarız rabbim nasip ederse inş.... Tuzlu kraker yicem ama fazla tuz sevmem ben midem yanar hemen onun yerine balık kraker yiyiyorum.
66,8 olmuşumm bu rakamı ilk kez görüyom :))ne gördün ne gördünn.?kaç kilo oolmuşsun.
günaydınnnn :)) ayyy belli olmaz cnm sen çalışmalara devam :))günaydin...............................ateşimm 336.3 sanırımm bugunde yumurtlamamm degilllllll
Günaydınnn kızlarrrrr......
HEPİMİZE HAYIRLI GÜZELLL GÜNLER..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?