2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyy maşşallah cnm yaaa hepinşz sayesinde bei yanlız bırakmadınız çok güzel insanlar geldi topiğime okadar mutluyumki hepinize ayrı ayrı teşekkürederim :))
cnm sen çalışıyomuydun ??

kızlarrr aile hekimimle görüştüm 4,97 ya inmiş değerlerim bidaha yapmama gerek yokmuş :)) ayy çok çok mutlu oldummm :))

güzel uyandım canım ama üzerimde bugun agrılık var.

ohhh güzel uyanmana sevindimmm...çokmu yedin ondanmı ağırlık oldu acaba

kızlar herkese slm umarım güzel bir gün olur hepimiz için biraz geç oldu ama:))))

slmm canımmm...umarımmm güzel bir gün olur...olmasada cuma oldugu için güzel zaten haftasonu geldi yine

canımmm benimmm bakma sen onlaara araştırmada netten falan...doktoruna göster onu dinle ondan al bilgileri...ben daha alamadım bile patoloji sonuçlarımı yaaaa bebeğim düşeli 6 ay bitti sonuç yok..

cnm bende patoloji sonucumu aldım.netten bakmakla olmuyor.çok saçma sapan şeyler çıkıyor.o yüzden bende bakmayı bıraktım.tuğbanın dediği gibi sadece dr den doğru bilgi alırız.onu bekleyeceğim.bişey yoktur telaşlanma olurmu

ayyy maşşallah cnm yaaa hepinşz sayesinde bei yanlız bırakmadınız çok güzel insanlar geldi topiğime okadar mutluyumki hepinize ayrı ayrı teşekkürederim :))
cnm sen çalışıyomuydun ??

evet çalışıyorum kuzum :126::126::126: böyle çalışıyom kk ya:)))) bazen yoğunum bazande sakin...

kızlarrr aile hekimimle görüştüm 4,97 ya inmiş değerlerim bidaha yapmama gerek yokmuş :)) ayy çok çok mutlu oldummm :))

gözünaydın canım çalışmalar başlasın

evet canım yarın cumartesi en sevdiğim gün :)))

ben yarım seviniom çünkü boşu boşuna yarım günde gelioz...35 km lik yola harcanan servis ücretine yazık bence amam napalım emir büyük yerden..

ben yarım seviniom çünkü boşu boşuna yarım günde gelioz...35 km lik yola harcanan servis ücretine yazık bence amam napalım emir büyük yerden..

napalım kuzum hem ekmek parası hem kafa değişikliği bazen diyorum evde kalsam iyi olur ama sonra sıkılırım zaten... senin iş yeri uzakmış benim 20 dk yürüyerek ben ilçede yaşıyorum, hem spor yapmış oluyorum aysun sen adanalımısın? yüksük diye bi çorbaları var biliyormusun?

aynenn çok uzakkk...(evet canım adanalıyım..bilirim yüksük çorbası ve tatar çorbası var hepsi mantı aslındada isimleri değişik yüksük çorbasına yoğurt konmuyo yerken ekşili oluyo..tatara yoğurt konuyo...öle iştee...sen nerelisin?nerde yaşıosunn

hımmmm :))) çok çok saol cnm içim rahatladı aynen çalışmalara devam :)) ayy bende öok seviyomm yaaaa yatcammm evimi temizlicemmm falann filann ....

evet cnmm aynen öle yaaaaa boşa geliyosunuz 12:30 a kadarrr :))

canım ben maraş antep arasında ilçedeyim :)) mersinde üniversiteydeyken bi komşum vardı adanalı o yapmıştı ama tadını hatırlamıyorum ben mutfağa meraklıyım kuzum çalışmıyorken evde hiç atıştırmalık eksik olmazdı pastalar börekler hep yapardım yöresel yemeklere de ilgim var onun için sordum :)))

sinir bozucu bi durummmmmm

hmmmm güsel olur dene istersen tarifini vereyim ama zor olur senin için hamur falan yapcan...çalışınca çok zor oluyo walla...

maraşLa antep arası hangi ilçe acaba göksun mu elbistanmı vs vs...aklıma gelenler bunlar valla alakası olmazmış bide

Son düzenleme:

öyle yapacagım canım zaten.sen niye almadın kız meraktamı etmedın

vallaha hayat okadar garip ki işten güçten onu düşünemedim bile vallaha.
öyle yapacagım dr gittiğimde onun dedigine bakacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…