2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

valla kızarttım ben ve tıkıncam az sonra çayımı bekliyom :)))
sonuçta diet diil sağlıklı beslemeye çalışıyoruz :))

aynen tabiki demi ama patateste yemek lazım yani bende yiyim ay canım çektiii su böreği almışlardı ondan bile yemedim ki ne kadar çok severdim haaa...

kızlarr günaydınnn
yaa bakın şimdi ben ateşimi yazıyorum nolur bilen yorumlasın hiç anlamıyom bu şeyi bennn
22 şubat 36.3
23 şubat 36.5
24 şubat 36.2
25 şubat 36.4

bu ne yaaaaaaaa (((

tubacım ben gıttıgıdıyodan ovulasyon testı sıparıs ettım 24 tane +3 gebelık testı kargı dahıl 29 tl ye geldı.. ates olcme yanıltıcı olabılıo..senın ovulasyon suren de uzun yetısır sımdı sıprarıs etsen aslında.. bızde denemeye basladık 3.5 atıorum.. nası heyecan gece 2.5 saat uyudum.. nooluo bana yaa..

Serin,rüzgarlı ve birazda soğuk bir istanbuldan herkese günaydın
günaydınn cnmmm ayyy ist nasıl aceppp daha dışarı çıkmadım o yuzden bilemiyoreeee
aynen tabiki demi ama patateste yemek lazım yani bende yiyim ay canım çektiii su böreği almışlardı ondan bile yemedim ki ne kadar çok severdim haaa...
aynen cnmmm yee cnm sendeee yarın kocişinle ayy bidenemmm ben olsam bi parça alırdım valla :))
yaaa okadar teferruata girmek istemiyom kociş ateş ölçüyorum die bile kızıyo oluruna bırakalım lütfen diyo o yuzden şimdilik almim ama sonrası için aklımda çok saoll :))) hadi bakalımmhakkımızda hayırlısııı ....
ay evet yaaaa yaz gelse üşümeden otursakkk deniz güneş kummm ohhhh mis gibi wallaa

ayyy evett yaaaaa denize girmeyiii özledimmmmmmm

walla almadımmm okadar ısrar ettiler... peynir ekmek (tam bugday ekmeği) domates yedimm...gerçektende öle oluruna bırakmak lazım yaaa...bende yapmıom yumurtlama testi duruo evde 3 tane falan var...kayınannem soğan kürü dedi saraçoğlunda dinlemiş ben üzülünce bana sölüon yap die...ama yaparsam kociş dalga geçer benle bende yapmıom bıraktım herşeyi...

valla ben saldım aslında sadece şu ateş olayını merak ediyodum onuda beceremedim heralde :)))
ohh afiyet bal şeker olsun cnmmm :)))

işe gelirken biaz soğuk hissettim.ama mağazanın içi çok soğuk.donuyoruum desem yeridir:)

hımm evet cnm yaaa :)) bende kozmetikte çalışıyoken kapılar açık olduğu için donuyodum üst üste giyiyodum valla :))

afiyet yeterli tubişim bal şeker kalsınnn çok sıkıldım yaa gidip şu kuçu kuçuylamı oynasam napsamm..işte yok off offf ...ateş olayını bende merak ediom ama beceremem heralde çünkü bişi anlamadım :)))

Son düzenleme:

buarada ateş olayını bende merak ediom ama beceremem heralde çünkü bişi anlamadım :)))

sinir bozucu bi durummmmmm

hmmmm güsel olur dene istersen tarifini vereyim ama zor olur senin için hamur falan yapcan...çalışınca çok zor oluyo walla...

ver kuzum belki bir gün yaparım :)

maraşLa antep arası hangi ilçe acaba göksun mu elbistanmı vs vs...aklıma gelenler bunlar valla alakası olmazmış bide

pazarcık canım :))))

tebrik ederim allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun rabbim bu sefer sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin inş.

günaydın kızlar:)))) benim bulantım devam ediyo sabah kötü oldum öğürdüm:))) ama çıkarmadım çok pardon
bugün progestan iğnemi olcam ooff zaman çabuk geçsede eve gitsem

geçer canım geçer dikkat et kendine alışmalısın daha yolun başındasın öpüyorum by

normal hamur yapcan canım un,su ve tuz ile..sonracıma kıymanın içine soğan doğra küçük küçük ama...salça koy biraz fazla değil sonra kırmızı biber karabiber at...hamuru aç ondan sonra katla (bi kaç kat katlanıyo yalnız.katladığın zaman kesmesi daha kolay oluyo.katlamadan önce unla biraz ama yapışmasın) katladıktan sonra kareler halinde kes (annemler bayağ büyük açıolar açamazsan sıkmalık hamurlar halinde aç ben öle yaparım yapacak olsam) sonrada içine yaptığın kıymadan koy kapat...walla ne derece anlatabildim bilmiom...pazarcık malatyaya giderken görmüştüm orasıdır heralde

valla bende ölçüyombakalım ilk ay nasıl bişi merak ediyom :))

sen bi dene bakalım öğrenirsen belki ilerleyen zamanlarda yaparımm

Son düzenleme:
benn biraaz fazla üşüyen birisi olduğum için bana çok soğuk geliyor.bencede güneş süper:) yazı özledm valla

gğnaydın:)) bende çok üşürüm hiç ısınmam:18::18: klima var ama beni hiç etkilemez.....

ılgımmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn....nasılsınnn canımm?

hb canım çok şükür iyiyim sen nasılsın? ama mide bulantılarım daha da çoğaldı sabah kötü oldum öncekinde hiç böyle olmamıştım((

yerimde duramıom niese yaaaaaaaaaaa ne bilemmm patronda geldi zatiiii...

:118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…