- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.521
valla kızarttım ben ve tıkıncam az sonra çayımı bekliyom :)))
sonuçta diet diil sağlıklı beslemeye çalışıyoruz :))
Serin,rüzgarlı ve birazda soğuk bir istanbuldan herkese günaydın
kızlarr günaydınnn
yaa bakın şimdi ben ateşimi yazıyorum nolur bilen yorumlasın hiç anlamıyom bu şeyi bennn
22 şubat 36.3
23 şubat 36.5
24 şubat 36.2
25 şubat 36.4
bu ne yaaaaaaaa(((
günaydınnnnnnnnnnnn...çokmu soğuk ayyy burdada rüzgar var ama biz dağbaşında oldugumuz için hep var zatengüneş süper ama
benn biraaz fazla üşüyen birisi olduğum için bana çok soğuk geliyor.bencede güneş süper:) yazı özledm valla
günaydınn cnmmm ayyy ist nasıl aceppp daha dışarı çıkmadım o yuzden bilemiyoreeeeSerin,rüzgarlı ve birazda soğuk bir istanbuldan herkese günaydın
aynen cnmmm yee cnm sendeee yarın kocişinle ayy bidenemmm ben olsam bi parça alırdım valla :))aynen tabiki demi ama patateste yemek lazım yanibende yiyim ay canım çektiii su böreği almışlardı ondan bile yemedim ki ne kadar çok severdim haaa...
yaaa okadar teferruata girmek istemiyom kociş ateş ölçüyorum die bile kızıyo oluruna bırakalım lütfen diyo o yuzden şimdilik almim ama sonrası için aklımda çok saoll :))) hadi bakalımmhakkımızda hayırlısııı ....tubacım ben gıttıgıdıyodan ovulasyon testı sıparıs ettım 24 tane +3 gebelık testı kargı dahıl 29 tl ye geldı.. ates olcme yanıltıcı olabılıo..senın ovulasyon suren de uzun yetısır sımdı sıprarıs etsen aslında.. bızde denemeye basladık 3.5 atıorum.. nası heyecan gece 2.5 saat uyudum.. nooluo bana yaa..
ay evet yaaaa yaz gelse üşümeden otursakkk deniz güneş kummm ohhhh mis gibi wallaa
günaydınn cnmmm ayyy ist nasıl aceppp daha dışarı çıkmadım o yuzden bilemiyoreeee
aynen cnmmm yee cnm sendeee yarın kocişinle ayy bidenemmm ben olsam bi parça alırdım valla :))
yaaa okadar teferruata girmek istemiyom kociş ateş ölçüyorum die bile kızıyo oluruna bırakalım lütfen diyo o yuzden şimdilik almim ama sonrası için aklımda çok saoll :))) hadi bakalımmhakkımızda hayırlısııı ....
ayyy evett yaaaaa denize girmeyiii özledimmmmmmm
günaydınn cnmmm ayyy ist nasıl aceppp daha dışarı çıkmadım o yuzden bilemiyoreeee
işe gelirken biaz soğuk hissettim.ama mağazanın içi çok soğuk.donuyoruum desem yeridir:)
valla ben saldım aslında sadece şu ateş olayını merak ediyodum onuda beceremedim heralde :)))walla almadımmm okadar ısrar ettiler...peynir ekmek (tam bugday ekmeği) domates yedimm...gerçektende öle oluruna bırakmak lazım yaaa...bende yapmıom yumurtlama testi duruo evde 3 tane falan var...kayınannem soğan kürü dedi saraçoğlunda dinlemiş ben üzülünce bana sölüon yap die...ama yaparsam kociş dalga geçer benle bende yapmıom bıraktım herşeyi...
işe gelirken biaz soğuk hissettim.ama mağazanın içi çok soğuk.donuyoruum desem yeridir:)
valla ben saldım aslında sadece şu ateş olayını merak ediyodum onuda beceremedim heralde :)))
ohh afiyet bal şeker olsun cnmmm :)))
hımm evet cnm yaaa :)) bende kozmetikte çalışıyoken kapılar açık olduğu için donuyodum üst üste giyiyodum valla :))
afiyet yeterli tubişim bal şeker kalsınnnçok sıkıldım yaa gidip şu kuçu kuçuylamı oynasam napsamm..işte yok off offf ...
valla ben saldım aslında sadece şu ateş olayını merak ediyodum onuda beceremedim heralde :)))
ohh afiyet bal şeker olsun cnmmm :)))
hımm evet cnm yaaa :)) bende kozmetikte çalışıyoken kapılar açık olduğu için donuyodum üst üste giyiyodum valla :))
otur işte kızzzz az kaldı zatennn çıkcan şurda 2 saat sonra ohh işte yok daha ne istiyon ??
sinir bozucu bi durummmmmm
hmmmm güsel olur dene istersen tarifini vereyim ama zor olur senin için hamur falan yapcan...çalışınca çok zor oluyo walla...
maraşLa antep arası hangi ilçe acabagöksun mu elbistanmı vs vs...aklıma gelenler bunlar valla alakası olmazmış bide
kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5. haftada belli oluyormuş heycanlıyım
merhaba arkadaşlar aynı yolun emektar yolcuları rabbim hepimizi bebeklerimizle ödüllendirsisn inşallah.
3 yıllık evliyim evlenip aynı ay hamile kalanlardanım.fakat bu hakilelik 4 ay sürdü ve düşük yatım Allah birdaha yaşatmasın diye çok dua ettim 1,5 yıl korunmdıgım halde hamile kalamadım doktora gittim klomen tedavisi uygulandı maalesef bu bebegimde 2,5 aylıkken benii bıraktı ve yine hiç korunmadım ama hamilede kalamadım 1 yıl geçtikten sonra yine doktor yolunu tuttuk ama bu sefer daha temkinli bütün tesler yapıldı ve sonunda aralık 2012 deaşılama tedavisine başlamaya karar verdik çok şükür sonuç aldım şuanda 10 haftalık hamileyim ama içim yine rahat degil kanamaam oldugu için vc dışında hiç ayaga kalkamıyorum ama olsun yeterki bebegim bana gelsin diye razıyım Allah hepinizin yardımcısı olsun
buarada ateş olayını bende merak ediom ama beceremem heralde çünkü bişi anlamadım :)))
geçer canım geçer dikkat et kendine alışmalısın daha yolun başındasın öpüyorum byver kuzum belki bir gün yaparım :)
pazarcık canım :))))
tebrik ederim allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.
gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun rabbim bu sefer sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin inş.
günaydın kızlar:)))) benim bulantım devam ediyo sabah kötü oldum öğürdüm:))) ama çıkarmadım çok pardon
bugün progestan iğnemi olcam ooff zaman çabuk geçsede eve gitsem
ver kuzum belki bir gün yaparım :)
pazarcık canım :))))
tebrik ederim allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.
gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun rabbim bu sefer sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin inş.
günaydın kızlar:)))) benim bulantım devam ediyo sabah kötü oldum öğürdüm:))) ama çıkarmadım çok pardon
bugün progestan iğnemi olcam ooff zaman çabuk geçsede eve gitsem
valla bende ölçüyombakalım ilk ay nasıl bişi merak ediyom :))
benn biraaz fazla üşüyen birisi olduğum için bana çok soğuk geliyor.bencede güneş süper:) yazı özledm valla
ılgımmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn....nasılsınnn canımm?
yerimde duramıom niese yaaaaaaaaaaa ne bilemmm patronda geldi zatiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?