2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm hayırlı olsun.allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin.kucağında görünmesi dileğiyle

evet canım o ilaç malesef ki öyle bir ilaç.acayip sersem yapıyor.heleki mg fazla ise yandın bana 200 lüğünü vermişti gerçi bir tane içiyordum ama .adet düzensizliğinde vermişti dr bana onu.

Bendede aynı oluyobenim 100 mg. Bugun dr gittim söyledim ama hergün olmuyo dedim oda haptan değildir o zaman dedi anlamadım. Şimdi yarım bebe aspirini kullanıcagım hergün. 10 gün sonra tekrar çagırdı. Keseyi gördü ama biraz baktıktan sonra bebeğide biraz gördüm dedi. Hayırlısı artık

cnm ekledim senide listemize bilgin olsun

Tugbacım teşekkürler. Doktor 4+6 dedi. Sevgiler

ayyy süpper inşallah bulursunuz hülyaaaa :))) valla bizim daha pilanımız yok ama kocişle bayadır görüşemedik nerdeyse 3 hafta olcak oyuzden kociş evde kalmak isteyebilir

nie görüşemedin kısss kocişlee...

tebrik ederim cnmmmm...Allah tamamına erdirsinn...darısı bizlere inşallahhh

Arkadaslar bir haberim var zaman kaybetmeden buraya yazmak istedim:) az önce test yaptım 2. Çizgi silik çıktı , ümitlendim şimdi...

Kızlar çok sevindim ikinizide tebrik ediyorum . Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allahım tamamına erdirsin

rica ederim cnmm listede değişiklikler olcek artık gün yazmıyoruz sadece cinsiyet ve doğum tarihi eklicez :))
nie görüşemedin kısss kocişlee...

tebrik ederim cnmmmm...Allah tamamına erdirsinn...darısı bizlere inşallahhh

kız önce hamişim doktora gitmeden elletmem dedim 1 haftadan fazla öleee eee bide kanamam başladı al 8 günde buran nerdeyse 3 hafta oldu :))

hmmmm biliommm salem i..ii bakalımmm afferinnn sanaaa

Canım gözünüz aydın. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı tüm isteyenlere inşallah

anladımmmmm

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wiVkJGI/weight.png[/img]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wiVkJGI/weight.png[/img]

bunların ikiside aynı kısss...bide o fil ne öle fil gibiydim sonra filinta gibimi oldum dicem hııı bide üstteki rakamlar ne

....................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…