- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.481
kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5. Haftada belli oluyormuş heycanlıyım
evet canım o ilaç malesef ki öyle bir ilaç.acayip sersem yapıyor.heleki mg fazla ise yandın bana 200 lüğünü vermişti gerçi bir tane içiyordum ama .adet düzensizliğinde vermişti dr bana onu.
cnm ekledim senide listemize bilgin olsun
ayyy süpper inşallah bulursunuz hülyaaaa :))) valla bizim daha pilanımız yok ama kocişle bayadır görüşemedik nerdeyse 3 hafta olcak oyuzden kociş evde kalmak isteyebilir
kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5. haftada belli oluyormuş heycanlıyım
merhaba kızlar..uzun zamandır görüşemdik ben antalyaya gittim gelişmeliri anlatayım size :) değerim ilk 400 çıktı 2 gün sonra 900 iki gün sonra pazartesi 2400 dü dün doktordaydım keseciğimizi gördük mercimek kadar...karışık duygular içindeyim...bazen çok mutlu bazen kaygılı oluyorum sanırım bunlar normal :) baya bi tahlil verdim 15 gün sonra bi daha gideceğim hayırlısı artık sizlerde ne var ne yok seray kısa özet geç bakim..ben diğer sayfaları okumadım varmı bi haber canımm :)))
Arkadaslar bir haberim var zaman kaybetmeden buraya yazmak istedim:) az önce test yaptım 2. Çizgi silik çıktı , ümitlendim şimdi...
rica ederim cnmm listede değişiklikler olcek artık gün yazmıyoruz sadece cinsiyet ve doğum tarihi eklicez :))Bendede aynı oluyobenim 100 mg. Bugun dr gittim söyledim ama hergün olmuyo dedim oda haptan değildir o zaman dedi anlamadım. Şimdi yarım bebe aspirini kullanıcagım hergün. 10 gün sonra tekrar çagırdı. Keseyi gördü ama biraz baktıktan sonra bebeğide biraz gördüm dedi. Hayırlısı artık
Tugbacım teşekkürler. Doktor 4+6dedi. Sevgiler
nie görüşemedin kısss kocişlee...
tebrik ederim cnmmmm...Allah tamamına erdirsinn...darısı bizlere inşallahhh
valla denemedim kız ne işim olur sadece bilmem bilirmisin naneli salem vardı annemlerle denizdeydik komşumuz ondan içiyodu siğaranında nanelisi olur mu bea dedim çek bi tane dedi bi çektim hemen bırakktım hiç bişe anlamadım bi o yanee oda orta okulda falandım :))
aynen ölee dolu dolu büyük bi kaseee çorba kasesi varya ondan :)))
cok teşekkür ederim darısı dileyen herkesin başına emin olun her gün dua ediyorum hepinize...
hmmmm biliommm salem i..ii bakalımmm afferinnn sanaaa
kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5. haftada belli oluyormuş heycanlıyım
rica ederim cnmm listede değişiklikler olcek artık gün yazmıyoruz sadece cinsiyet ve doğum tarihi eklicez :))
kız önce hamişim doktora gitmeden elletmem dedim 1 haftadan fazla öleee eee bide kanamam başladı al 8 günde buran nerdeyse 3 hafta oldu :))
anladımmmmm
canımmm yaaaaa :)))
rica ederim cnmm listede değişiklikler olcek artık gün yazmıyoruz sadece cinsiyet ve doğum tarihi eklicez :))
Sağol tatlım :))
canım canımmmmhani benim çizelgem kıssss dövcem bak haaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wiVkJGI/weight.png[/img]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wiVkJGI/weight.png[/img]
bunların ikiside aynı kısss...bide o fil ne öle fil gibiydim sonra filinta gibimi oldum dicemhııı bide üstteki rakamlar ne
yaaa dur deneme yapıyomm dahaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?